Opublikowano 9 września 200915 l Jak w Waszych miescinach z dostepnoscia gry? Z moich obserwacji wynika, ze gierke praktycznie mozna dostac tylko na allegro i tez jest ich dosc malo... Wyprowadzcie mnie z bledu jezeli sie myle
Opublikowano 9 września 200915 l Combo x8, jednocześnie naciskasz AX i nie ma bata, musi działać. A X + strzałka
Opublikowano 10 września 200915 l Miernik combo musi się świecić na złoto żeby wyszedł rzut/ takedown
Opublikowano 10 września 200915 l Jakie ciosy składają się na perfekcyjne kombo ? cios, kontra, batarang, batclaw, peleryna, a+x, b+y, rt+y i ?
Opublikowano 10 września 200915 l Jeszcze skok(nad przeciwnikiem). Polecam zrobić podczas challenge Sewer Bat(extreme) - na luzie da się wbić w pierwszej rundzie. Edytowane 10 września 200915 l przez Khadgar
Opublikowano 13 września 200915 l to dobrze Gra jest rewelacyjna i nie chcę zbyt szybko opuścić Arkham.
Opublikowano 13 września 200915 l nie dam rady rozwalic tej zielonej (pipi) na hardzie, jakies porady?
Opublikowano 13 września 200915 l Od razu gdy się zacznie walka naparzaj "LT" - batarang. W pierwsze fazie ma dwa taki czyli roślinki łapiące ciebie z ziemi, łatwo ich uniknąć wystarczy skakać na boki. Drugi atak tak to gdy podnosi się do góry i strzela tymi kulami tu radzę nie skakać tylko po prostu uciekać na lewo i prawo. Przy obydwóch jej atakach pamiętaj cały czas żeby naparzać w nią batarangiem a jej pasek szybko zleci. Druga faza praktycznie jest taka sama tyle że teraz przy atakach z pod ziemi pojawiają się typi do wybicia i atakuje nas większa ilośćia tych kul czy co to jest. Taktyka taka sama w każdej wolnej chwili rzucasz batarangiem, ataki kul omijasz uciekając na boki. A co do typów których na ciebie nasyła staraj nie wdawać się z nimi w bójkę bo wtedy zaraz dopadnie cię atakiem z ziemi. Wal pojedynczo i skacz na boki uciekając im. Najważniejsze to batarang w ciągłym ruchu.
Opublikowano 13 września 200915 l Okolice 27% i Corrupted Save...... Rewelacja. Ktos tez dostal takiego zonka ? Na zagranicznych forach zadna nowosc....
Opublikowano 13 września 200915 l Gra zaliczona dwa razy ale takiego zonka nie uświadczyłem, natomiast przy chyba ostatniej walce ze Scarecrow'em w koszmarach konsola zaczęła wywalać mi artefakty na ekranie, na szczęście działa dalej
Opublikowano 13 września 200915 l Może i głupie pytanie ale jak wykonać rzut w walce ? Wciskam A+X przy odpowiednim mnożniku comba przy przeciwniku i du.pa głupie pytanie ale czy masz ten rzut wykupiony? Ja tez nie moge wykonac rzutu :< wyskakuje A+X wciskam wciskam i lipa :< nie wiem, moze jakos z czasem wejdzie =d Gierka jest mistrzowska zagadki, skradanie, a najbardziej podoba mi sie gdy musimy po cichutku wyeleminowac ciapkowatych straznikow z bronia troche ostro im odwala gdy z pieciu robi sie dwoch bo zaczynaja lazic gdzie wlezie, wyskakiwac na siebie zza rogu i strzelac XD
Opublikowano 14 września 200915 l Gra zaliczona dwa razy ale takiego zonka nie uświadczyłem, natomiast przy chyba ostatniej walce ze Scarecrow'em w koszmarach konsola zaczęła wywalać mi artefakty na ekranie, na szczęście działa dalej To chyba tak ma być - u mnie było to samo.
Opublikowano 14 września 200915 l nie dam rady rozwalic tej zielonej (pipi) na hardzie, jakies porady? Jak ona puszcza te badyle to uciekaj na maksa w przeciwną stronę i staraj się, aby rosły one na skrajnych końcach tego miejsca, na którym stoisz wtedy będziesz miał większe pole manewru.
Opublikowano 14 września 200915 l Widze , ze problem z Corrupted Save nie jest obcy . Na forach zagranicznych opisuja problem i jeden podmienil pliki i gral dalej - zapewne chodzilo o wersje na PC. Gram od poczatku , teraz na easy - byle skonczyc. Jak znowu wyskoczy mi corrupted save , to gra leci przez okno
Opublikowano 14 września 200915 l co trzeba zrobić po odcięciu tej ogromnej lampy czy tam żyrandola w arkham mansion ? bo trochę się kręcę
Opublikowano 14 września 200915 l Musisz się dostać tam gdzie ta lampa spada, jest tam dwóch strażników do uratowania. Jest też formuła do projektu Titan schowana w regale z książkami której szukasz po śladach Edytowane 14 września 200915 l przez Sivas
Opublikowano 15 września 200915 l Rewelacyjna gra, teraz staram się zaliczyć wszystkie zadania w grze, ale już po przejściu naszła mnie ochota na tryb HARD. Jak widać ta gra szybko się nie nudzi a na dniach premiera dwóch darmowych dodatków: http://fairplaygame.net/news_1276_batman_arkham_asylum.html Chyba szybko nie wyciągnę płytki z napędu
Opublikowano 15 września 200915 l Gra roku. Gram drugi dzień i nie pamiętam już co to sen. Ostatnio tak wciągnął mnie Resident Evil 4. Ilość pierdół do zbierania, pomysł, grafa, KLIMAT, gadżety, design leveli - S klasa normalnie
Opublikowano 15 września 200915 l A poniżej ciekawe zdarzenie dotyczące pirackiej wersji gry: http://fairplaygame.net/news_1282_batman_arkham_asylum.html :-P
Opublikowano 19 września 200915 l Gra jest świetna, fakt, niemniej trochę za bardzo przehajpowana. Oceny na poziomie 9/9+ miejsca mieć nie powinny, ósemka to idealna nagroda dla tej giereczki. Po pierwsze, gra mnie razi swoją UE3owością Każdy chyba załapie o co chodzi. Dwa, system walki mnie do siebie nie przekonał. Trzy, powtarzające się walki z bossami nudzą mnie od czasow PoPa. Cztery, za dużo w grze popierdołek do zbierania, bieganie po pustym mieście, gimmie MOAR, łał. I tak dalej.
Opublikowano 19 września 200915 l Napisałbyś lepiej jak miałby wyglądać Batman na 9/9+ zatem . A znajdźki ci nie pasują ?? - chłopie ty chyba masz problem z ich odnalezieniem XD.