Opublikowano 3 lipca 20231 r 2 godziny temu, maciucha napisał: Pierzesz je na jakimś specjalnym programie czy coś? nie, zwykly worek na pranie z ikei na buty za 3zl i vanish do bialych(jak sa mocno u(pipi)ane to najpierw mocze w misce z vanishem). program to jakis krotki daje typu 30min z niskim wirowaniem
Opublikowano 4 lipca 20231 r Białe AF1 to głównie 16-letnie Oskarki noszą dzisiaj, ale but klasyk więc wy(pipi)ane co nie.
Opublikowano 4 lipca 20231 r Wciąż są takie trwałe jak kiedyś, czy to już nie te co kiedyś? Z 15 lat temu miałem to były nie do zajechania.
Opublikowano 4 lipca 20231 r Dobre pytanie, kiedyś to miałem czarne lowy i białe midy. I jakoś mnie tak znowu naszło na klasykę gatunku, bo ileż można w trampach popierdzielać. Ale ceny srogo się zmieniły. Zgodnie z oficjalną stroną NIKE - 599 zł. Gdzie te czasy, że 350 zł, to była najwyższa półka cenowa dla sneakersów. Edytowane 4 lipca 20231 r przez Metoda
Opublikowano 7 lipca 20231 r Jak widzę niektóre wrzutki i bekę z nich toczoną to dobitnie pokazuje, jak różne są gusta (sam bym nie ubrał pewnie 90% butów, które tu widziałem). Ciekawe co powiecie na taki zestaw Jordansów? Strasznie mi się podoba ten model i chętnie dorzuciłbym jeszcze kilka wersji kolorystycznych (te trzy akurat posiadam), ale wkurzają mnie lakierowane wstawki (tylko w tych biało-niebieskich jest normalna skóra, bez połysku):
Opublikowano 19 lipca 20231 r Czy ktoś z Was ma namiar na firmę odsprzedajaca modele nike z US? Kilka lat temu kupiłem nike SFB https://www.nike.com/pl/t/buty-taktyczne-sfb-field-2-leather-205-cm-ZpWsxN Bardzo mi ten model przypadł do gustu swoja droga. Nie ma już ich aktualnie na polskiej stronie. A poszukuję innego rozmiaru dla małżonki. Maja ten model na stronie nike.com, https://www.nike.com/w?q=sfb&vst=sfb Nike.com nie wysyła jednak do europy. Szukałem jeszcze co google zakupy podpowiada ale to strony z niezła przebitka na marzy i waska rozmariowka https://www.farfetch.com/pl/shopping/men/nike-sfb-field-2-8-inch-coyote-military-boots-item-17694050.aspx?size=31&storeid=11218&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_keywordid=140045198&utm_shoppingproductid=17694050-31&pid=google_search&af_channel=Search&c=10270215323&af_c_id=10270215323&af_siteid=&af_keywords=pla-297186055669&af_adset_id=102865870752&af_ad_id=441541944600&af_sub1=140045198&af_sub5=17694050-31&is_retargeting=true&shopping=yes&gclid=EAIaIQobChMIiJ-isJOagAMVC9lRCh0xbQ28EAQYBiABEgLezvD_BwE
Opublikowano 19 lipca 20231 r Jak nie masz nikogo tam to jedyne co mi przychodzi do głowy to niketalk.com albo jakaś ich grupa na FB i może ktoś Ci ogarnie, kupi i wyśle.
Opublikowano 20 lipca 20231 r @shinian może obczaj stockx? https://stockx.com/en-gb/nike-sfb-field-2-8-coyote
Opublikowano 21 lipca 20231 r Jak dadzą opcje materiałów i kolorów jak rok temu mieli w US to spokojnie bedzie można zaprojektować coś fajnego.
Opublikowano 22 lipca 20231 r Przeyebane w bolandi jest kupowanie butów na hale , stacjonarnie nic sensownego niema i pozostaje zabawa internetowa .
Opublikowano 14 sierpnia 20231 r Polećcie mi jakieś dobre buty do takich ekstremalnych warunków, na drogę i ogólnie na jesień zima? Bo air maxy czy timby to mi zaraz się rozpadają jak codziennie na robocie jestem. @messer88
Opublikowano 14 sierpnia 20231 r ale do czego? Ja na zimowe łażenie po polach lasach i śniegach mam Hanwagi z goretexem, obczaj sobie też Meindla. Różne maja modele ale generalnie na miejską zimę na codzień czy do auta to overkill.
Opublikowano 14 sierpnia 20231 r No takie buty do ciągłego chodzenia, bo chodzę wszędzie, po polach, gównach, po miejskich też, no i do auta właśnie. Wygodne i wytrzymałe buty potrzebuje właśnie na jesień i zimę. Obczaję te wymienione buty, które podałeś.
Opublikowano 14 sierpnia 20231 r Ja bym se teraz takie brał no ale jedna para takiego obuwia mi spokojnie starczy na długie lata. Trochę lżejsze od Hanwag Banks co używam. https://hunt-fish.eu/pl/p/Meindl-Baltimore-GTX-meskie-buty-turystyczne-z-membrana-GORE-TEX/8084
Opublikowano 30 września 20231 r @Faka w apce nike air max 1 id wkrótce dostępne, robisz jakieś ANTY pis?
Opublikowano 30 września 20231 r 1 minutę temu, messer88 napisał: @Faka w apce nike air max 1 id wkrótce dostępne, robisz jakieś ANTY pis? Oho, jak będzie można z tyłu walnąć 8 gwiazdek to zrobię. W końcu, coś długo trzeba było czekać na id 1.
Opublikowano 30 września 20231 r Tylko A-Z i 0-9 i personalizacja w miejscu gdzie jest czasem miniswoosh. Kolory i materiały spoko ale oczywiste że znowu Europa dostaje gorsze opcje w porównaniu z tym co mieli ostatnio w Stanach.
Opublikowano 30 września 20231 r A tylko z przodu, no trochę lipa, bo kiedyś można było z tyłu walnąć napisy zamiast logosów Nike.
Opublikowano 30 września 20231 r Mam zniżkę 25% ważną jeszcze z 2tyg i jak wskoczy to chyba se zrobię jakieś.