Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, maciucha napisał:

Pierzesz je na jakimś specjalnym programie czy coś?

nie, zwykly worek na pranie z ikei na buty za 3zl i vanish do bialych(jak sa mocno u(pipi)ane to najpierw mocze w misce z vanishem). program to jakis krotki daje typu 30min z niskim wirowaniem

• Odpowiedzi 10,2 tys.
  • Wyświetleń 724 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przy okazji pobytu na Ojczyźnie nabyłem sobie o takie z nowej kolekcji...   ADIDAS TERREX SWIFT SOLO   http://sklep.sizeer.com/adidas-terrex-swift-solo-meskie-buty-buty-outdoor,plec,MM,B,BO,2915

• Dalem sobie spokoj z maxami i dobrze. Kumpel mowi - karva maxy? To nie twoj styl. I ma racje, popelnilbym taki sam blad jak z Jordanami na ktore teraz nie moge patrzec. Ale jestem mega zadowolony, bo

Opublikowano

Białe AF1 to głównie 16-letnie Oskarki noszą dzisiaj, ale but klasyk więc wy(pipi)ane co nie. 

Opublikowano

Wciąż są takie trwałe jak kiedyś, czy to już nie te co kiedyś? Z 15 lat temu miałem to były nie do zajechania.

Opublikowano

Dobre pytanie, kiedyś to miałem czarne lowy i białe midy. I jakoś mnie tak znowu naszło na klasykę gatunku, bo ileż można w trampach popierdzielać.  Ale ceny srogo się zmieniły. Zgodnie z oficjalną stroną NIKE - 599 zł. Gdzie te czasy, że 350 zł, to była najwyższa półka cenowa dla sneakersów.

Edytowane przez Metoda

Opublikowano

Jak widzę niektóre wrzutki i bekę z nich toczoną to dobitnie pokazuje, jak różne są gusta (sam bym nie ubrał pewnie 90% butów, które tu widziałem).
Ciekawe co powiecie na taki zestaw Jordansów?
Strasznie mi się podoba ten model i chętnie dorzuciłbym jeszcze kilka wersji kolorystycznych (te trzy akurat posiadam), ale wkurzają mnie lakierowane wstawki (tylko w tych biało-niebieskich jest normalna skóra, bez połysku):

AIRJordan11biaoniebieskie.png.f73dc7083bd91ac58d577bc41301b29f.png

AIRJordan11czerwone.png.d949f2761aac4546b1b78e1b58d2351b.png

AIRJordan11czarnezgry.png.cde72ed85c71d6fa1f5db1a8de8e2fcc.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś z Was ma namiar na firmę odsprzedajaca modele nike z US?

Kilka lat temu kupiłem nike SFB https://www.nike.com/pl/t/buty-taktyczne-sfb-field-2-leather-205-cm-ZpWsxN

Bardzo mi ten model przypadł do gustu swoja droga.  Nie ma już ich aktualnie na polskiej stronie. A poszukuję innego rozmiaru dla małżonki. Maja ten model na stronie nike.com, https://www.nike.com/w?q=sfb&vst=sfb

Nike.com nie wysyła jednak do europy.

Szukałem jeszcze co google zakupy podpowiada ale to strony z niezła przebitka na marzy i waska rozmariowka https://www.farfetch.com/pl/shopping/men/nike-sfb-field-2-8-inch-coyote-military-boots-item-17694050.aspx?size=31&storeid=11218&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_keywordid=140045198&utm_shoppingproductid=17694050-31&pid=google_search&af_channel=Search&c=10270215323&af_c_id=10270215323&af_siteid=&af_keywords=pla-297186055669&af_adset_id=102865870752&af_ad_id=441541944600&af_sub1=140045198&af_sub5=17694050-31&is_retargeting=true&shopping=yes&gclid=EAIaIQobChMIiJ-isJOagAMVC9lRCh0xbQ28EAQYBiABEgLezvD_BwE

Opublikowano

Jak nie masz nikogo tam to jedyne co mi przychodzi do głowy to niketalk.com albo jakaś ich grupa na FB i może ktoś Ci ogarnie, kupi i wyśle. 

Opublikowano

A jakieś fajne cw czy chujowe?

Opublikowano

Jak dadzą opcje materiałów i kolorów jak rok temu mieli w US to spokojnie bedzie można zaprojektować coś fajnego. 

Opublikowano

Przeyebane w bolandi jest kupowanie butów na hale , stacjonarnie nic sensownego niema i pozostaje zabawa internetowa . 
ebb3c9ea5972d4793b5e32500c654a25.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Polećcie mi jakieś dobre buty do takich ekstremalnych warunków, na drogę i ogólnie na jesień zima? Bo air maxy czy timby to mi zaraz się rozpadają jak codziennie na robocie jestem. 

@messer88

Opublikowano

ale do czego? Ja na zimowe łażenie po polach lasach i śniegach mam Hanwagi z goretexem, obczaj sobie też Meindla. Różne maja modele ale generalnie na miejską zimę na codzień czy do auta to overkill. 

Opublikowano

No takie buty do ciągłego chodzenia, bo chodzę wszędzie, po polach, gównach, po miejskich też, no i do auta właśnie. Wygodne i wytrzymałe buty potrzebuje właśnie na jesień i zimę. Obczaję te wymienione buty, które podałeś. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

@Faka

w apce nike air max 1 id wkrótce dostępne, robisz jakieś ANTY pis? :niki:

Oho, jak będzie można z tyłu walnąć 8 gwiazdek to zrobię. W końcu, coś długo trzeba było czekać na id 1.

Opublikowano

Tylko A-Z i 0-9 i personalizacja w miejscu gdzie jest czasem miniswoosh. 

Kolory i materiały spoko ale oczywiste że znowu Europa dostaje gorsze opcje w porównaniu z tym co mieli ostatnio w Stanach. 

Opublikowano

A tylko z przodu, no trochę lipa, bo kiedyś można było z tyłu walnąć napisy zamiast logosów Nike.