Opublikowano 8 marca 201411 l Wrzucam linka do Alfy http://allegro.pl/alfa-romeo-2-0-ts-lpg-i4041915309.html
Opublikowano 8 marca 201411 l no to musisz odjąć wszystkich zainteresowanych któzy nie mają odwróconego monitora na biurku. A nie kapuje, to jedno z tych indywidualnych ogłoszeń, ale brakuje postaci ze star wars ;/ Edytowane 8 marca 201411 l przez _Milan_
Opublikowano 8 marca 201411 l nie no, bez jaj, ogladałem tysiące ogłoszeń, ale na takie jeszcze nie trafiłem ; ).
Opublikowano 8 marca 201411 l chu.jowa opcja wybierać się po auto aż do Australii, więc nie dziwię się Bannemu
Opublikowano 9 marca 201411 l Zdjęcia i opis średnio zachęcają do zakupu, nie mówię tego złośliwie Greg. Uważam, że zakup Twojego auta do dobra okazja, ale zardzewialem koła w brudnym samochodzie kojarzą mi się negatywnie Dzisiaj nudziło mi się i pojechałem do czynnego w niedziel komisu, bo czasami można tam znaleźć perełki warte choćby obejrzenia. No i znalazłem - 156 rocznik 2004 z przodem od modelu produkowanego do 2001 Tansze przedliftowe części do rzeźby. Edytowane 9 marca 201411 l przez Pajda
Opublikowano 9 marca 201411 l Spoko, jak się nie sprzeda to założę letnie aluminiowe i popryskam plakiem lol Liczę na inteligencję kupujących. Zresztą odzew już jest
Opublikowano 14 marca 201411 l http://tablica.pl/oferta/sprzedam-bmw-e46-320i-150km-CID5-ID55XPH.html#1b0467e8b6 legit? : - )
Opublikowano 14 marca 201411 l Strasznie się uparłeś żeby się w(pipi) na minę. Serio Napisał posiadacz Alfy
Opublikowano 14 marca 201411 l Strasznie się uparłeś żeby się w(pipi) na minę. Serio Napisał posiadacz Alfy Napisał gomnazjalny rekin finansiery. A ty czym jeździsz ?
Opublikowano 14 marca 201411 l Strasznie się uparłeś żeby się w(pipi) na minę. Serio Napisał posiadacz Alfy Napisał gomnazjalny rekin finansiery. A ty czym jeździsz ? Niczym na razie. Przymierzam się do kupna przed wakacjami
Opublikowano 15 marca 201411 l http://tablica.pl/oferta/rover-45-1-8-16v-2004r-benzyna-CID5-ID2PMMW.html ? jutro jedziemy coś oglądać, nareszcie
Opublikowano 15 marca 201411 l Fajna fura, zgrabna sylwetka, spoko wnętrze, no i dość rzadka na ulicach.
Opublikowano 15 marca 201411 l Ja Ci pomaluję bok żebyś miał wszystkie drzwi w jednym kolorze i bedziesz miał wspaniałą forumową alfe.
Opublikowano 16 marca 201411 l Banny nie lepiej kupić troche starszego 75? Wnętrze 75 zabija Źle bym się czuł w aucie za 5-8 tys z takim wnętrzem.
Opublikowano 16 marca 201411 l Ten daszek nad radyjkiem nie jest czasem opuszczany jak w Lagunie II ? Bo tak troche z du.py ten czarny plastik
Opublikowano 17 marca 201411 l Banny nie lepiej kupić troche starszego 75? Wnętrze 75 zabija Źle bym się czuł w aucie za 5-8 tys z takim wnętrzem. No raczej nie kupisz rovera 75 za 5-8 tysięcy Odnosiłem sie cenowo to tego co dał banny. Aha no i jak sie jeździ autem za 8 tysięcy koniecznie wnętrze musi wyglądac tak
Opublikowano 17 marca 201411 l co to, multipla? kanabis: rover75 naprawdę fajnie wygląda zewnątrz- limuzyna, duża i długa. Ale właśnie to wnętrze, po prostu obleśne. Taki tani luksus, podróba Jaguara, no nie wiem - zupełnie nie w moim stylu. Preferuję bardziej stonowany, minimalistyczny design, nawet staromodny (Merce), pierwsze lepsze, w123
Opublikowano 17 marca 201411 l Banny nie lepiej kupić troche starszego 75? Wnętrze 75 zabija Źle bym się czuł w aucie za 5-8 tys z takim wnętrzem. No raczej nie kupisz rovera 75 za 5-8 tysięcy Odnosiłem sie cenowo to tego co dał banny. Aha no i jak sie jeździ autem za 8 tysięcy koniecznie wnętrze musi wyglądac tak Nie, tak też nie musi ale myślałem, że takie auta w drewnie i białym materiale są w autach za 5-8 tys to napisałem, że jakbym celował budżetem w taki segment to źle bym się czuł wsiadając do takiego przepychu, coś jak noszenie replik zegarków. A ten środek to nie z auta 5-8 tys bo to chyba stary fiat panda czyli jakiś 1/4 Forda KA(nabis), więc segment ok 500 zł - 1 tys zł edit: tylko na Pande nie pasuje mi ta kierownica ale może ktoś przełożył po jakimś dzwonie Edytowane 17 marca 201411 l przez balon
Opublikowano 17 marca 201411 l No każdy inaczej do tego podchodzi, ja np bym czuł sie dobrze w takim wozie bo jestem też relistą i nie sądze że szybko bądź kiedykolwiek sprawie sobie jaguara i mam choć jego namiastkę