Opublikowano 27 kwietnia 20177 l u mnie sie zawsze jakas fabia znajdzieFabia - jeździłem takim cudem - to już wole chyba seicento.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Wpis taktyczny. W wakacje żonka chce kupić samochód dla siebie. Max 8 tysięcy z tanimi częściami bo w końcu to kobieta. Żona mało jeździła i teraz chce zacząć a ja nie chce zniżek potracić 10 lat bezwypadkowej jazdy własnym samochodem jednak zobowiązuje. Dodatkowo mój samochód drogi w utrzymaniu. Samochód musi być tani w eksploatacji. Do jazdy tylko po mieście. Mały. Tanie części na szrocie czyli popularny w polszy :) https://www.otomoto.pl/oferta/fiat-125p-fiat-fso-125p-pickup-pick-up-long-sprowadzony-1989-nie-kombi-ID6yRk5x.html
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l A tak poważnie to pod te kryteria blant, to najbardziej by pasował Golf IV, Astra II, Corsa C
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l za 8k? XD Corolla w hatchu i sedanie, rocznik 2002-03, spokojnie w tej cenie do dostania. Dużo ofert na rynku, jest w czym wybierać. Silnik 1.6 bardzo solidny, auto ładne wewnątrz i zewnątrz, ładnie się prezentuje. No Golf IV to wygląda jak auto z wczesnych lat 90 przy nim. W dodatku kobieta w Golfie... Ten Fiat w pickupie jest zaje.bisty, odrestaurować i coś pięknego.
Opublikowano 27 kwietnia 20177 l Jestem w szoku, że jeszcze nikt nie zaproponował BMW E36. Dla kobiety idealny będzie Compact, najlepiej 323ti.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l nie ma sensu 323, ja bym szedl od razu w 325 coupe, zeby bylo czym pojechac
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l no właśnie na corolla się zastanawiam najbardziej. Kolega jest fanem i mówi że mało awaryjne autka a jak coś się z(pipi)ie to na szrociku części do dostania :)
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Ojciec miał Corollę kombi i był bardzo zadowolony Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez Yakubu
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Mój też miał, w sedanie '02. Potem brat jeździł. Łacznie używana 12 lat, 340k km nastukane i nic tam się nie działo szczególnego. Potem handlarz odkupił.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l W zeszłym roku kupiłem focusa, rocznik '98 HB, blachy w niezłym stanie, benzyna 1.6, praktycznie nic w niego jeszcze nie włożyłem i prawdopodobnie przepłaciłem :D, niecałe 6k, dość duży przebieg, pod koniec roku tarcze lecą do wymiany. Jestem całkiem zadowolony, aczkolwiek do jazdy tylko w mieście zastanowiłbym się dwa razy, u mnie średnio 10-11 pali, na trasie wychodzi jakoś 7. Jeżeli chodzi o części jest tak jak z każdym starszym samochodem, do dostania na szrocie.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l 1.6 i 11 litrów w mieście? Hatchback? Miałem polo 1.4 w benzynie i więcej jak 8 litrów nie brała za to lubiła pić olej skubana. Ale vw to wiadomo olej na dolewke zawsze był. Teraz astra 1.6 kombi i żeby 9 wzięła w mieście się nie zdarzyło. Pali tyle co apollo. Polecam vw polo 3 jako małe ekonomiczne autko. Ceny części śmieszne. Kapitalny remont 2 k dałem i jeździ do dziś. Większość napraw można na prowizorowanym kanale robić.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Wpis taktyczny. W wakacje żonka chce kupić samochód dla siebie. Max 8 tysięcy z tanimi częściami bo w końcu to kobieta. Żona mało jeździła i teraz chce zacząć a ja nie chce zniżek potracić 10 lat bezwypadkowej jazdy własnym samochodem jednak zobowiązuje. Dodatkowo mój samochód drogi w utrzymaniu. Samochód musi być tani w eksploatacji. Do jazdy tylko po mieście. Mały. Tanie części na szrocie czyli popularny w polszy :) Punto 1.2 albo Grande jak starczy.
Opublikowano 28 kwietnia 20177 l Blancik bede mial na sprzedaz punto 2 fl w benzynie od pierwszej wlascicielki (moja narzeczona) org. przebieg 80tys km. Edytowane 28 kwietnia 20177 l przez Pajda
Opublikowano 21 maja 20195 l No dobra, to jakie fajne autko polecicie w takiej randze cenowej (bliżej 5k)? Atutem będą dobre poduszki powietrzne.
Opublikowano 21 maja 20195 l Rower niech sobie lepiej kupi. W najgorszym wypadku jak usnie wypoerdoli się do rowu. Edytowane 21 maja 20195 l przez mozi
Opublikowano 21 maja 20195 l 2 minuty temu, kanabis napisał: Alfa romeo 156 jedyna opcja w tym przedziale cenowym Trollujesz czy to jakaś szczera opinia? (nie znam się). Bo wydaje się fajne autko.
Opublikowano 21 maja 20195 l 5 lat jezdzilem to jak mam trollowac. W sumie gdyby nie to ze mnie wkur.wila i ze rdza zaczela chapac dzide to bym nie sprzedawal.