Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ideał, do którego dążycie

Featured Replies

Opublikowano

Mój kumpel z osiedlowej siłki ma podobne wymiary, wąska talia szerokie plery i potężne łapy, do tego ma 192 wzrostu - robi wrażenie.

Jak to jak ??? Ćwicząc, na początku to nawet w domu, parku, lesie gdzie kolwiek, samymi pompkami i drążkiem można dużo zdziałać. W ile ??? To zależy od predyspozycji, intensywności i jakości treningu jak ruwnierz odpowiednie żywienie z czasem uderzać na siłownie.

• Odpowiedzi 456
  • Wyświetleń 69,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Człowieku, synthol jest stosowany przed imprezami w określonych miejscach w celu dopełnienia wyglądu mięśnia a nie 24/7 wszędzie i to jeszcze tworząc mięsień. Sterydy owszem dawki z ameryki (dlatego e

• Statham - do zrobienia w rok na samych pompkach i drążku Cena - OK. w 5 lat się wyrobisz spokojnie Lesnar - kawał wieprza, do 120 nie da się "zmasować" , trzeba już w kołysce być bydlakiem   S

• No ale patrzę na ten temat z linku od Fenixa, i już pomijając, czy jest to pisane z dystansem czy nie, to ten koks na pierwszym zdjęciu to jest ucieleśnienie właśnie stereotypowego pakera, poćwiczył,

Opublikowano

Niektórzy wogóle nie ćwiczą a mają taką sylwetkę. Ale już przecież mówilismy o podniecaniu sie sylwetką Pitta

Opublikowano

Co do Pitta, to startując z pozycji osoby szczupłej, można coś takiego osiągnąć, ja wiem, w 6-12 miesięcy, zależy od osoby. Systematyka musi być, żarcie, no i jednak predyspozycje też.

Co do typa od Komara, to wysuszony, w sensie kulturystyki (minimalny BF i woda w organizmie). Dobry.

Opublikowano

Bo wiesz, masz fioła na punkcie mody(stereotypy mode on) teraz to, trochę mnie zaniepokoiło.

Opublikowano

w następnym tyg. skrobne mojego epickiego posta, wszytsko sie wyjasni , ile mnie drogi czeka :sweat:

Opublikowano

Chryste, jeśli już mówimy o Bradzie, to tylko i wyłącznie jak podpakował do Troi:

BradPittAchilles001.jpg

Choć i tak o dziwo jest dość słabo wyrzeźbiony.

Opublikowano

No ten przypakowany Brad już jest okej, ale nie tamte chuchro. Niezłą ma łape

Opublikowano

Banny, a może zrobiłbyś w końcu epickie foto, bo jedyne co tutaj widzę w tym grupowcu od jakichś 2 lat, to Twoje posty jak to zamierzasz się wziąć za robotę, tylko masa niestworzonych problemów z kosmosu blokuje Twój rozwój mięśni, itp.

Czekamy

Opublikowano

Wczoraj

frankzanes.jpg

Dzis

zanelarge.jpg

MISTRZ

Opublikowano

Shit, on ma teraz z 65 lat.Arnold przegrał z Frankiem Zane swoje pierwsze Mr.Universe i to go nauczyło że bycie największym nie gwarantuje zwycięstwa (perfekcyjne proporcje i za(pipi)i.sta definicja)

Opublikowano

Wiem, że pewnie większość osób się z niego naśmiwa, ale jak widze te jego filmiki, wywiady to on się wydaje sympatycznym gościem. No i dobrze mówi jeśli chodzi o trening na siłce(nie ma (pipi)nia).

Opublikowano

A ja wolałbym mieć i wygląd i umiejętności

david-haye.jpg