Opublikowano 12 grudnia 201014 l Mój kumpel z osiedlowej siłki ma podobne wymiary, wąska talia szerokie plery i potężne łapy, do tego ma 192 wzrostu - robi wrażenie. Jak to jak ??? Ćwicząc, na początku to nawet w domu, parku, lesie gdzie kolwiek, samymi pompkami i drążkiem można dużo zdziałać. W ile ??? To zależy od predyspozycji, intensywności i jakości treningu jak ruwnierz odpowiednie żywienie z czasem uderzać na siłownie.
Opublikowano 12 grudnia 201014 l Niektórzy wogóle nie ćwiczą a mają taką sylwetkę. Ale już przecież mówilismy o podniecaniu sie sylwetką Pitta
Opublikowano 15 grudnia 201014 l Co do Pitta, to startując z pozycji osoby szczupłej, można coś takiego osiągnąć, ja wiem, w 6-12 miesięcy, zależy od osoby. Systematyka musi być, żarcie, no i jednak predyspozycje też. Co do typa od Komara, to wysuszony, w sensie kulturystyki (minimalny BF i woda w organizmie). Dobry.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l Bo wiesz, masz fioła na punkcie mody(stereotypy mode on) teraz to, trochę mnie zaniepokoiło.
Opublikowano 17 grudnia 201014 l w następnym tyg. skrobne mojego epickiego posta, wszytsko sie wyjasni , ile mnie drogi czeka
Opublikowano 18 grudnia 201014 l Chryste, jeśli już mówimy o Bradzie, to tylko i wyłącznie jak podpakował do Troi: Choć i tak o dziwo jest dość słabo wyrzeźbiony.
Opublikowano 18 grudnia 201014 l No ten przypakowany Brad już jest okej, ale nie tamte chuchro. Niezłą ma łape
Opublikowano 19 grudnia 201014 l Banny, a może zrobiłbyś w końcu epickie foto, bo jedyne co tutaj widzę w tym grupowcu od jakichś 2 lat, to Twoje posty jak to zamierzasz się wziąć za robotę, tylko masa niestworzonych problemów z kosmosu blokuje Twój rozwój mięśni, itp. Czekamy
Opublikowano 21 grudnia 201014 l Shit, on ma teraz z 65 lat.Arnold przegrał z Frankiem Zane swoje pierwsze Mr.Universe i to go nauczyło że bycie największym nie gwarantuje zwycięstwa (perfekcyjne proporcje i za(pipi)i.sta definicja)
Opublikowano 26 grudnia 201014 l Wiem, że pewnie większość osób się z niego naśmiwa, ale jak widze te jego filmiki, wywiady to on się wydaje sympatycznym gościem. No i dobrze mówi jeśli chodzi o trening na siłce(nie ma (pipi)nia).