Opublikowano 19 października 200915 l Czwarty ep trzyma wysoki poziom. Końcówka zaskakuje, chociaż w ostatniej scenie wiedziałem, że się coś stanie, rozmowa była zbyt bezproduktywna jak na ten serial IMO Debra przeżyje, dziadek umrze, a ona będzie miała manię na punkcie tego Trinity Killera
Opublikowano 21 października 200915 l Czwarty ep trzyma wysoki poziom. Końcówka zaskakuje, chociaż w ostatniej scenie wiedziałem, że się coś stanie, rozmowa była zbyt bezproduktywna jak na ten serial IMO Debra przeżyje, dziadek umrze, a ona będzie miała manię na punkcie tego Trinity Killera No. I jeszcze Lundy dał im wskazówke na dyktafonie.
Opublikowano 21 października 200915 l Mam nadzieję, że wreszcie Dexter zainteresuje się bardziej panem Trinity. W końcu z jego rodziną się nie zadziera.
Opublikowano 21 października 200915 l Mam nadzieję, że wreszcie Dexter zainteresuje się bardziej panem Trinity. W końcu z jego rodziną się nie zadziera. Chyba, że zastrzelił ich Anton ;]
Opublikowano 21 października 200915 l Myślicie, że to na pewno Trinity? Przecież jego zabójstwa były zawsze perfekcyjnie zaplanowane. Żona Lundy'ego, albo Anton.
Opublikowano 22 października 200915 l nie bierzecie pod uwage faktu, ze strzelac mogli turystyczni zabojcy
Opublikowano 23 października 200915 l Trinity mogł to upozorować na wakacyjnego zabjoce tez tak mysle mam tylko nadzieje ze Trinity nie dobierze sie do Rity
Opublikowano 23 października 200915 l No końcówka masakryczna ale sam wątek z ta policjantką tez był świetny.
Opublikowano 24 października 200915 l Ano, pierwszy raz nie mogłem się doczekać aż Dex kogoś zaszlachtuje, taka wkurwiająca suka z niej była. A Hall przyprawia mnie o gesią skorke czasami, zwłaszcza w scenach zabojstw Dextera.
Opublikowano 25 października 200915 l A Hall przyprawia mnie o gesią skorke czasami, zwłaszcza w scenach zabojstw Dextera. Właśnie chciałem o tym napisać, ale jakoś zapomniałem. Dobry psychopata, brakuje tylko śmiechu szaleńca i przetaczającego się po niebie gromu.
Opublikowano 26 października 200915 l Nudzi mnie ten sezon troche, kazdy odcinek wyglada tak "blablablablabla", ostatnie 3-5 minut akcji i koniec
Opublikowano 26 października 200915 l Nudzi mnie ten sezon troche, kazdy odcinek wyglada tak "blablablablabla", ostatnie 3-5 minut akcji i koniec Chu,j, że ostatnie 5 minut, ale za to jakie! Budowanie napięcia pierwsza klasa i klasyczny twist na końcu. Udany ep. Can't wait to see the next one.
Opublikowano 27 października 200915 l bardzo dobry odcinek jesli debra tak dziwnie płakała przez ból po kulkach to oscar, jeśli tak ma naprawde, albo to jej improwizacja załamania to malina.
Opublikowano 27 października 200915 l Łe tam, bardzo ładne paniko-załamanie nawet jak na improwizację. Takie inne, aczkolwiek wyglądało przekonująco.
Opublikowano 29 października 200915 l Niezły ep., załamka Deb pierwszorzędna, nareszcie także Dex ma pełne ręce roboty i jasno wytyczony cel. Szkoda tylko, że było do przewidzenia, iż nie dorwie Trójkowego w tym biurowcu - bo kogo by ścigał przez resztę sezonu? Ciekawe też co ciekawego wymyślą przez resztę odcinków, skoro Trinity skończył rytuał, a climax musi nastąpić w ostatnim epie?
Opublikowano 29 października 200915 l Niezły ep., załamka Deb pierwszorzędna, nareszcie także Dex ma pełne ręce roboty i jasno wytyczony cel. Szkoda tylko, że było do przewidzenia, iż nie dorwie Trójkowego w tym biurowcu - bo kogo by ścigał przez resztę sezonu? Ciekawe też co ciekawego wymyślą przez resztę odcinków, skoro Trinity skończył rytuał, a climax musi nastąpić w ostatnim epie? Niekoniecznie w ostatnim odcinku, wydaje mi sie, ze Dex dorwie Trinity wczesniej a potem bedzie sprzatanie po balaganie jaki w zwiazku z tym powstanie. Do tego Debra szperajaca w przeszlosci ojca i , Rita pelna coraz wiekszych podejrzen i cholera wie jeszcze co bedzie dalej, w kazdym badz razie robi sie coraz gorecej
Opublikowano 29 października 200915 l Jeśli twórcy niczego nie zwalą to wyjdzie świetny sezon na miarę 2, w którym z odcinka na odcinek robiło się coraz goręcej. Scenarzyści mieli pomysł z Trinity killerem. Cholera nie spodziewałem się tego, co ujrzeliśmy w ostatnich sekundach ostatniego odcinka.
Opublikowano 31 października 200915 l No ta końcówka uratowała dzień. Fajnie, bo dotychczas Trinity, poza akcją ze zmuszeniem do samobójstwa, wydawał się strasznie nijaki. Tylko szkoda, że już zasugerowali, że przyczyną rytuału są jakieś traumy z dzieciństwa najprawdopodobniej związane z ojcem. Jeśli to prawda, to pojechali schematem
Opublikowano 1 listopada 200915 l Witam po dłuższej przerwie Póki co z czwartego sezonu Dextera jestem dużo bardziej zadowolony niż z 3. Głownie za sprawą nowej roli Dexa oraz Trinity killera. Ostatni odcinek podobał mi się chyba najbardziej - scena z załamką Debry mnie po prostu wcisnęła w fotel. Co do Trinity killera - dziwna postać - z jednej strony morderca, z drugiej ciota prosząca się o manto (vide przedostatni odcinek i scena za barem) a na końcu 'family guy'. Ciekawe. Swoją drogą - z doskoku interesuję się kryminałami itp i mam dziwne wrażenie, że scenarzyści tworząc Trinity killera wzorowali się trochę na tej postaci : BTK