Skocz do zawartości

Szukam książki podobnej do...

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 613
  • Wyświetleń 134,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "Kuchnia Polska"

• To jak w końcu ta róża ma na imię?           Hyhyhy. <Figlarz>

• Nie czytałem biografii Osbourna, ale na tej Keitha się trochę zawiodłem. Jeśli oczekujesz kontrowersyjnej lektury, ujawnienia jakichś grzeszków ludzi z szołbizu, to raczej nie zabieraj się za to, bo c

Opublikowano

Jakies fajne military sf? Cholewa obecnie rządzi i wszystko mam ogarnięte, Podlewski nie podszedł. Może zacząć David Weber Honor Harrington, ale w necie to ma średnie recki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ukazało się ostatnio coś fajnego z fantasy? Szukam prezentu na Święta dla siostry, która jest miłośniczką gatunku. Może ktoś coś polecić? Oczywiście Wiedźmina, Martina i Abercrombie`go ma już obcykane...

Opublikowano

Może Django Wexler i seria "Kampanie Cienia"?

https://lubimyczytac.pl/cykl/3122/kampanie-cienia

Tzn ja przemogłem 1,5 tomu i odpadłem. Ilość strong female protagonist i idącego za tym gwałtu na wewnętrznej logice świata mnie pokonało, ale pewnie dziewczyna łatwiej się w tym odnajdzie 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 7.01.2020 o 08:57, mugen napisał:

Jak TLoU to w sumie Droga McCarthy'ego.

Ale też i gwiazdozbiór psa.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Miśki dajcie tytuł jakiejś fajnej auto/biografii w sumie postać jest dowolna, może być aktor, sportowiec, polityk. Byle wciągała. 

Opublikowano
10 godzin temu, Hubert249 napisał:

Miśki dajcie tytuł jakiejś fajnej auto/biografii w sumie postać jest dowolna, może być aktor, sportowiec, polityk. Byle wciągała. 

Arnold Schwarzenegger - Pamięć Absolutna

Keith Richards - Życie

Slash - autobiografia

Marc Priestley - Mechanik. Kulisy padoku F1

Led Zeppelin - Kiedy Giganci Chodzili Po Ziemii

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Dennis Rodman - Powinienem być już martwy

Ben Collins - Człowiek w białym kombinezonie

Opublikowano

Miles. Autobiografia

Opublikowano

Napewno padało to pytanie, ale co byście polecili do czytania w uniwersum Gwiezdnych Wojen? 

Szukam prezentu dla brata, pomysłów brak 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam czegoś o wojnie w Afganistanie, ale tej sowieckiej. Mam na myśli jakieś analizy historyczne, coś w rodzaju "Gorzkiego triumfu" Polita. Może ktoś coś polecić?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie, Nie wiem czy dobry temat- szukam książki o mitologii egipskiej/celtyckiej i fajnie by było o Afryce. Coś polecicie? Najlepiej coś w stylu greckiej/rzymskiej Parandowskiego - opisy mitów i postaci.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Szanowni panowie, zbliżają się święta, a ja potrzebuję jakiegoś bardzo dobrego kryminału, najlepiej z tego roku, bo to zminimalizuje ryzyko wtopy, że została już przeczytana.

PS. Nie wiedziałem, który temat lepszy, dlatego napisałem w dwóch. ;)

Opublikowano

Panowie, krótko- szukam na prezent dla Narzeczonej książki- dramat /thriller psychologiczny, żeby łeb rozyebalo. Co polecacie?

Opublikowano
W dniu 2.12.2020 o 12:04, krzysiekp392 napisał:

Szanowni panowie, zbliżają się święta, a ja potrzebuję jakiegoś bardzo dobrego kryminału, najlepiej z tego roku, bo to zminimalizuje ryzyko wtopy, że została już przeczytana.

PS. Nie wiedziałem, który temat lepszy, dlatego napisałem w dwóch. ;)

Ja się wziąłem za książki pana Piotrowskiego i kończę dzisiaj trzeci tom o Igorze Brudnym. Wszystkie trzy wyszły w tym roku, także świeże tytuły. Mocno polecam.

W empiku niedawno widziałem komplet za bodajże 60 złotych.

Edytowane przez Bartolinsky