Opublikowano 28 września 200915 l Grę już mam właśnie się instaluje podczas której leci komiks Edytowane 28 września 200915 l przez Soul
Opublikowano 28 września 200915 l W pełniaku znajdzie się możliwość grania w co-op na jednej konsoli?
Opublikowano 28 września 200915 l Wielka szkoda, liczyłem na to. Ja grając online bał bym się noobów. ;p
Opublikowano 28 września 200915 l Ja grę powinienem dostać jutro, zobaczy się jak z tymi lagami w co-opie. Jak faktycznie będzie taka tragedia to przejdę i sprzedam od razu
Opublikowano 28 września 200915 l Garsc info z GameFAQs: - brak incinedary Shuriken oraz Windmill Shuriken dla Ryu - calkowicie wyeliminowano zwolnienia w pelnej wersji - niespodzianka dla fanow to NIE teaser NGIII - trofea nie sa retroaktywne, tj. przechodzac gre na Warriorze nie dostaniesz trofea za Acolyte jak w wiekszosci innych gier. - online na ta chwile ma straszne lagi (polaczenie p2p) - brak Test of Valor - ilosc przeciwnikow na "matrixowych schodach" zostala zredukowana do pieciu (teraz pojawiaja sie falami: 5,4,3... itd. Zmiany patologiczne normalnie ... nie wiem po jakiego wała odbierają coś co w podstawowej wersji sprawowało sie bez zarzutów.
Opublikowano 28 września 200915 l Kolejne rodzynki: tryb Story nie ma ani NG+ ani Leaderboardow. Leaderboardy i NG+ sa za to w chapter challenge. Dziwne rozwiazanie. Edytowane 28 września 200915 l przez DJ1988
Opublikowano 28 września 200915 l Juz chyba wole nic wiecej nie wiedziec na temat tej gry do czasu ,az sam ja sprawdze bo patrzac na kolejne nowinki tylko mi coraz bardziej brzydnie :-( A juz myslałem ,ze bedzie nowy krol Hn'S ,ale jednak Krol jest tylko jeden (NGB). Przykre kurde no. Edytowane 28 września 200915 l przez XM16E1
Opublikowano 28 września 200915 l ja juz dzisiaj rano pozyskalem swoja kopie gry i jak narazie przeszedlem 1 chapter.
Opublikowano 28 września 200915 l pewnie chcą uniknąc takiej sytuiacji jak na x360. Tam ~100 osób ma wynik 9999999999 karmy.
Opublikowano 28 września 200915 l Również udało mi się nabyć dzisiaj kopię NGS2 :biggrin: Obawiałem się, czy w chapterze 3 nie będzie jakichś rażących spadków animacji, ale gra radzi sobie bez problemów nawet w ekstremalnych warunkach pogodowych :wink: Oczywiście czasem zdarzy się lekki tearing ekranu, czy coś chrupnie w animacji, ale na przykładzie chapteru 1, w pełnej wersji jest trochę lepiej. Komiks podczas instalacji to świetny patent, w sumie nie obraziłbym się gdyby wszystkie cutsceny w grze były zrobione na wzór tych z oryginalnej trylogii na NES'a, tylko z bardziej współczesną kreską i jakością wykonania. Kurcze, kupując PS3 nie sądziłem że zagram jeszcze w NG...jest bosko, może mniej krwiście niż na X360, ale gierka przynajmniej jest konkretnie doprawiona.
Opublikowano 28 września 200915 l Kolejne rodzynki: tryb Story nie ma ani NG+ ani Leaderboardow. Leaderboardy i NG+ sa za to w chapter challenge. Dziwne rozwiazanie. a czy jest powiedziane ze to bedzie pelnoprawny New Game + ze wszystkimi bronmi upgradeami i ze sie bedzie zapisywalo savea tam. moje pytanie troche wyklucza samo twierdzenie New Game + ktore bylo urzyte, ale jesli jest tak jak napisalem to dostaniemy patent bardzo podobny jak w DMC4 a moze nawet identyczny.
Opublikowano 29 września 200915 l Z tego co wyczytalem to mniej wiecej tak to wyglada: Story mode jest tylko po to by odblokowac chapter challenge i kolejne poziomy dla tego trybu. Prawdziwa zabawa zacznie sie wlasnie tam. Zaczynasz z wymaksowanymi broniami, 5 slotow ninpo, dwoma lekarstwami oraz zero kasy. Skrzynki oraz Muramasa nadal sa. Statuly robia autosejwy. W sumie calkiem dobre rozwiazanie; mozna powtarzac ulubione chaptery do woli bez koniecznosci przechodzenia calej gry od poczatku do konca za kazdym razem . Idealem bylo by rozwiazanie w stylu RE5 ale pewnie na to przyjdzie nam poczekac do NGIII.
Opublikowano 29 września 200915 l Gra skończona, wojownik pora na mentora. jak skonczyles to mozesz powiedziec czy zdobywa sie blades of the Archifield(jakos tak) na koncu?
Opublikowano 29 września 200915 l ja też dziś zakupiłem - w dobrej cenie i przed premierą. Będe dzis zarzynał świnie.Soul napisz co i jak sie zmieniło. Jest trudniej/łatwiej?
Opublikowano 29 września 200915 l Cena jest bardzo niska jak na tak dobrą grę. Przeszedłem grę wielokrotnie na X360, ale Sigmy nie mogłem przegapić. Jutro śmigam.
Opublikowano 29 września 200915 l Gra jest juz dostępna w większości sklepów!!! Tak sobie myślałem, że w piątek podjade po grę do sklepu więc dziś zadzwoniłem aby się upewnić a tu słyszę info iz gra juz sobie czeka na Mnie, więc za 10 minut jadę, dzis to będzie masakra!!!
Opublikowano 29 września 200915 l Gra jest łatwiejsza, a może to przez to że mam już jakieś tam doświadczenie, z nowości mamy dwa rodzaje sklepów, takie w których można up broń i kupować itemy i takie tylko z itemami. W każdym sklepie można tylko raz z up broń, gra blokuję do 10 chaptera możliwość z up broni na lv 3. Rasetesu blokuje UT, to samo boss w chapterze nr 3, mamy nieograniczoną ilość strzał, żeby z up broń nie potrzebna nam jest esencja, mamy narzucony limit, więc esencja idzie tylko na kupno itemów. Kończąc grę miałem jakieś 333 tyś nie wykorzystanej esencji, zmiany w lokalizacjach broni, ID z DS na starcie. Gra prawie w ogóle nie chrupie, zdarzy jej się to raz na jakiś czas, za to siada V-sync. Chaptery zostały nieco zmodernizowane, są lepiej zaplanowane dzięki czemu przyjemniej się w nie gra mozi sen me friend rq zobaczymy jak TM śmiga Edytowane 29 września 200915 l przez Soul