Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poziomt trudności pucharów. 45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharów w inFamous?

• Bardzo łatwe
      2
    • Łatwe
      13
    • Średnie
      23
    • Trudne
      4
    • Bardzo trudne
      3

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

no ja właśnie chodzę sobie po mieście i stukam brakujące 6k PD do ulepszenia mocy bo nie chce mi się przechodzić gry po raz trzeci :D

• Odpowiedzi 203
  • Wyświetleń 13,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Witam. Mam taki problem. Otóż do Platyny brakuje mi tylko pucharu za Stundy. Jestem przy 19 triku ( Up Close And Personal) czyli zabić 5 przeciwników w 30 sekund za pomocą łapy.   No i nie mogę teg

• Już zrobiłem , ale na stacji metra na pierwszej wyspie gdzie 5 przeciwników czeka.

Opublikowano

Dobry sposob. 3 miasto, latwy poziom, jazda po torach, w jednym miejscu jest pieciu gosci, lepka bompka pojedynczo i jest ponad setka PD 8)

Opublikowano

Dla Mnie najlepszym miejscem do nabicja PD była jedna z misji, niedaleko portu (torów), pojawiało się aż 3 sub bossów i kilkunastu Śmieciarzy, kilka razy Retry i dużo punktw na koncie.

Opublikowano

W misji w której trzeba było naładować trzy generatory (Dzielnica Historyczna), przy trzecim generatorze, pojawiały się fale przeciwników. Stawało się na nim(stały dostęp do prądu), Burza Piorunów i tak do 75% naładowania. Potem granat pod nogi i znowu. Na easy dostaje się 600 PD za jedną sesję. Pomysł ten dał mi Wolak_PL all rights reserved bla bla bla :P. Pozdro ;)

Opublikowano

Miejsc gdzie można nabić dużo exp'a, zanim zakończymy wątek fabularny, jest dość sporo. Ostatnio grając na najwyższym poziomie skapnąłem się, że zabraknie mi ~8k pd. Nie chciało mi się robić nudnych neutralnych side quest'ów, zatem powtórzyłem parę razy misję poboczną Titanic Beatdown - gdzie bodajże sześciu Purple Phantom'ów walczy z dwoma Conduit'ami Dustman'ów. Zdobywałem coś około 400 pd per run (który zajmował mi niecałą minutę). Całkiem dobre miejsce do grind'owania na poziomie Hard :)

P.S. zebrałem te $%@# shard'y, pozostaje mi tylko zdobyć wszystkie moce dobrej karmy... :wallbash:

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Co trzeba zrobić żeby wpadło - Good Sphere - Dobrzy ludzie wstrzymują szaleństwo i Good Sphere - Dobrzy ludzie wstrzymują szaleństwo. Jestem pod koniec gry, gra cały czas jako dobry, a trofea nie wskoczyły.

Opublikowano

Zmobilizowałem się jednak i grając od 12 z trzema przerwami, ukończyłem (prawie całego) inFAMOUS'a po raz trzeci, zdobywając tym samym platynę :thumbsup: Nawet patykiem nie tknę teraz tej gry, tak mi się przejadła :P

Edytowane przez stoodio

Opublikowano

Confirmed Bachelor

Trish hates you.

To wpada gdy obraliśmy ścieżkę zła, czy trzeba dokonać jakiegoś wyboru?

Opublikowano

Proszę o pomoc! Mam problem z trofeum Doctor Cole. Uleczyłem już mnóstwo osób na 1000000000% więcej niż 250, a trofika nie ma. Nawet dziś godzinę latałem po mieście i atakowałem mieszkańców, a potem ich leczyłem, liczyłem nawet ile uleczyłem i wyszło 270 a trofik nie wpadł. Co robić?

Opublikowano

Może nie atakuj i później nie lecz ? Może gra nie nalicza osób które zaatakowaliśmy a następnie uleczyliśmy.

Opublikowano

No tak, ale przed tym leczyłem WSZYSTKICH co leżeli na ziemi i też nie zaliczyło, a było ich ponad 250...

Opublikowano

Mnie właśnie szlag trafił. Wczoraj przeszedłem grę na hardzie i nie mogę wykupić dwóch umiejętności których brakuje mi do zdobycia pucharu. Konkretnie potrzebuje około 10.000 EXPa którego nigdzie nie mogę zdobyć bo wszystkie misje poboczne mam już wykonane, a po 10 minutach biegania respawnuje się 2-3 przeciwników. Chyba czeka mnie trzykrotne przechodzenie gry...

Opublikowano

Mi brakowało po skończeniu gry ok. 3000 i wbrew pozorom można szybko uzbierać pkty:

- idź na drugą/trzecią wyspę tam jest więcej przeciwników, także większych (na drugiej np. respawnują się

izolatorzy - roboty

), bez trudu też spotkasz grupki po 3-5 gości

- zmień poziom na Easy - dostajesz więcej EXP za fragi

- walcz technicznie - zmiażdżenie to dodatkowe 20 exp, lepka bomba to 15 exp, itd.

Godzinka, dwie i powinno Ci się uzbierać.

Opublikowano

co prawda na razie mi sie nie chce, ale bede musial jeszcze zarobic expa na ostatnie ulepszenie ktorejs z dobrych mocy i mam zamiar zrobic to wlasnie na 3 wyspie. ale, teraz inne gry mi w glowie :)

Opublikowano
Mi brakowało po skończeniu gry ok. 3000 i wbrew pozorom można szybko uzbierać pkty:

- idź na drugą/trzecią wyspę tam jest więcej przeciwników, także większych (na drugiej np. respawnują się

izolatorzy - roboty

), bez trudu też spotkasz grupki po 3-5 gości

- zmień poziom na Easy - dostajesz więcej EXP za fragi

- walcz technicznie - zmiażdżenie to dodatkowe 20 exp, lepka bomba to 15 exp, itd.

Godzinka, dwie i powinno Ci się uzbierać.

Dokładnie tak zrobiłem. Jednak nie chcą mi się respawnować

izolatorzy - roboty

jedyne co mi się respawnuje to

robactwo i izolator rozsiewający te świństwo

z kolei na trzeciej wyspie znaleźć

pierworodnego to cud a o izolatorze mogę sobie pomarzyć

.

Chyba zrobię sobie odpoczynek od tej gry bo ostatnie 4 dni non stop gram w InFamous.

Opublikowano

"Robactwo i izolator rozsiewający to świństwo" to jest to czego szukasz. Ładuj w robale a izolatora zostaw w spokoju. Lepka bomba albo ładuj 5 z buta w 30s - sprawa osobista czy cos takiego się to zwało.

Opublikowano

o i to jest świetna myśl, 50 punktów za każde ubite 5 sztuk wpadnie.

Opublikowano

nareszcie po mozolnym grindzie wskoczyła platyna :) teraz pozostaje mi czekać na kontynuacje o ile taka jest w planach. Szkoda tylko że gra jest taka krótka i z czasem robiła się schematyczna... mimo wszystko bawiłem się przednio :)