Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Polecam zmienić na https://www.gry-online.pl/newsroom/ Informacji mniej ale przynajmniej te ważniejsze masz ogarnięte i normalnie napisane.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 godzinę temu, Czokosz napisał(a):takie samo jak wcześniej ?No ostatnio był oburzony że zaufana osoba przyspieszyła sobie pracę przy użyciu AI?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 51 minut temu, suteq napisał(a):Przepraszam bardzo ale kim do chuja jest graczdari? xDDDDUżytkownikiem Forumka
Opublikowano 58 minut temu58 min Ja nie czaję czemu co jakiś czas odświeżacie ten temat i piszecie jaki ten portal PPE jest zły. Najlepiej nie wchodzić i nie pisać. Ja nie wchodzę i po prostu wkurza mnie że odświeżacie ten temat. Panowie, ogarnijcie się. Portal jest do dupy to po co tam wchodzicie? Kurlaaaaa na Onet też wchodzicie? Na pudelek?
Opublikowano 12 minut temu12 min Z tego samego powodu dla którego wchodzimy do tematów dotyczących gier Ubisoftu: bo jebanie takiego szamba to czysta radość i jedna z niewielu przyjemności w życiu.