Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 926
  • Wyświetleń 116,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba graliśmy w dwie różne gry . Fakt, faktem, C2 zaliczyłem na PC z powodu grafiki, która na PC powinna być lepsza, ale odczucia mam diametralnie inne, co piszę jako swoisty fan serii - Crysisa zaws

• Czyżby spadła korona K3 ? "Crysis 2 on Xbox 360 has taken the crown for best graphics in a console game." ~ IGN

• Przecież COD: MW2 to arcymistrz najdenniejszego AI jakie widziałem ostatnio. Zasada identyczna: durne AI to dowalmy ich po dziesięciu na 5m2 i niech strzelają ile fabryka dała. W C2 przynajmniej nie s

Opublikowano

Faktycznie pisze na samym końcu, sorry.

Zastanawiam się nad zakupem edycji limitowanej w której mamy:

Edycja limitowana zawiera:

* Platynowy nieśmiertelnik w grze

* Wabik hologramowy do montażu na broń

* kamuflarz broni, wzór "cyfrowy"

* 5 poziom doświadczenia od początku rozgrywki (umożliwiający dostep do 5 predefiniowanych zestawów wyposażenia) [iDS65993]

Myślicie że warto?

Opublikowano

Faktycznie pisze na samym końcu, sorry.

Zastanawiam się nad zakupem edycji limitowanej w której mamy:

Myślicie że warto?

Skoro limitka kosztuje tyle ile normalna (199zł) to chyba nie ma się nad czym zastanawiać. Tylko, że musiałbyś brać w okolicach premiery, bo później trudniej zdobyć edycje limitowane (tak jak to jest w przypadku innych gier od EA).

Opublikowano

To wszystko nic nie wnoszące śmieci, które i tak pewnie odblokujesz. Cena też taka sama/podobna jak za zwykłą edycję. Twój wybór. :P

Opublikowano

No i stało się .... Crysis 2 wyciekł .... niby beta , brak konfiguracji bla , bla .....całą kampanie można ukończyć.....na 42 dni przed premierą ... zaraz się zacznie jazda że za krótka itp....a z wersji na ps3 nawet (pipi) filmiku jednego nie dali....ta branża robi się coraz dziwniejsza... Edit; Po głębokim zastanowieniu jednak nie zrezygnuję z kupna , strasznie mi szkoda Crytek , co jak co jeden z ostatnich developerów aktywnie wspierających rynek PC dzisiaj dostał nóż w plecy , mam tylko nadzieję że wersja na ps3 da radę..

Edytowane przez dc1982

Opublikowano

Nie no racja , mi też to wygląda na klasyczne "inside job'" , chodziło mi raczej o to jakim trzeba być (pipi)em żeby się dopuścić takiego przecieku (napis internal use only czyli była to wewnętrzna wersja i kretem był najprawdopodobniej ktoś wewnątrz ) , morale w firmie sięgną teraz pewnie dna .

Opublikowano

Lipa niezla. PCtowcy teraz maja teraz stracha, ze po tej akcji Crytek calkowicie oleje rynek PC. Coz, teraz wszystko zalezy od wynikow sprzedazy.

Opublikowano

W jakiej ilości sprzedał sie Crysis 1?Wiem ze pobrania z torrentów oscylowały w milionach.

Opublikowano

Pierwszy Crysis sprzedał około 1,5 miliona egzemplarzy , co nie było złym wynikiem zważywszy na specyfikę rynku pc i to że w momencie premiery ciężko było znaleźć sprzęt który by go pociągnął na full (co sam doświadczyłem).

Opublikowano

Obejzalem 2 filmiki z singla bety ktora wyciekla i bardzo mi sie toto podoba :)

Opublikowano

Pierwszy Crysis sprzedał około 1,5 miliona egzemplarzy , co nie było złym wynikiem zważywszy na specyfikę rynku pc i to że w momencie premiery ciężko było znaleźć sprzęt który by go pociągnął na full (co sam doświadczyłem).

Jakiś tydzień temu Crytek podało, że sprzedali do tej pory ok. 3 mln Crysis'a.

Opublikowano

Dla mnie czy coś tam wyciekło czy nie, nie ma znaczenia, grę zakupie mam dosyć suchych FPS-ów pokroju COD itp. a Crysis 2 ze swoim Nanosuit wprowadza pewną świeżość w ten gatunek, może być przednia zabawa

Opublikowano

No proszę to nawet lepszy wynik niż myślałem (śledziłem temat do końca 2008 roku) , choć trzeba wziąć poprawkę że cena od premiery Warhead stopniała pewnie potwornie (sam chyba kiedyś widziałem w kiosku) . Cały czas mam nadzieje że wersja na ps3 nie okaże się bublem , ten "beta" kod jest naprawdę świetnie zoptymalizowany (o wieeeele lepiej niż pierwsza część) i jeśli nie będzie jakiś zasadniczych dysproporcji między konsolkami , to szarpnę się może nawet i na NANO , plecaczek już dawno mi wpadł w oko

Opublikowano

Jaki nano plecaczek ?

Opublikowano
crysis2plecak.jpg
Opublikowano

ponad 400 zł za grę + plecak, wygląda fajnie, przynajmniej lepszy pomysł niż jakieś figurki

Opublikowano

Ja tam się nie skuszę, wole kupić 2 gry za tą cenę :/ ale pomysł z plecakiem dobry

Opublikowano

Materiał z X360, ale z racji deficytu innych materiałów można wrzucić. Oglądajcie w HD. Oprawa na cholernie wysokim poziomie.

Opublikowano

Grafika moim zdaniem to taki odpowiednik średnio-wysokich ustawień na PC.

Kurdę jestem prawie pewny ze zamówię na premierę choćby dla grafiki właśnie i oczywiście multi.

Singiel jakoś mi wisi :P

Opublikowano

Szkoda, że rozgrywka jak na razie prezentuje się tragicznie. Obejrzałem chyba 40 minut gp z C2 (to z PC) + ten wyżej materiał i jest cholernie nudno. Zawsze ten sam schemat: spacer przez puste budynki--> kilka skoków--> większa przestrzeń i dwóch gości do zarżnięcia w stealth camo + kilku gości do zabicia w otwartej walce. Całość wygląda mało efektownie, wolno i strzelanie jest bez pi.erdolnięcia. Oby z postępem w grze coś się zmieniło, bo do tej pory to nie zachęcają, jedynie multi wydaje się wart uwagi. :confused: