Opublikowano 15 grudnia 20231 r warka energy całkiem spoko ale tego harnasia jak kupiłem kilka miesięcy temu. to do dzisiaj boję się go otworzyć xd dojrzewa jak wino
Opublikowano 22 grudnia 20231 r https://www.portalspozywczy.pl/technologie/wiadomosci/ten-zakaz-zmieni-zakupy-od-1-stycznia-tego-nie-kupimy-bez-dowodu,243198.html Pupcio masz już dowód? Bez tego monsterka nie kupisz …
Opublikowano 22 grudnia 20231 r Już gdzieś mi ostatnio mignęły energole z małą zawartością kofeiny pod nowe przepisy, chyba level upy w Żabce.
Opublikowano 1 stycznia 20241 r Mignęły mi w tv jakieś wypowiedzi o tym. W pewnych aspektach to jest durne. Jak będą chcieli pić, to ktoś i tak im kupi.
Opublikowano 1 stycznia 20241 r No, ale już rodzice mogą mieć jakąś kontrolę nad tym, bo pewnie większość dzieciaków będzie w pierwszej kolejności właśnie ich prosić.
Opublikowano 1 stycznia 20241 r Wkurwiające to w kurwę, kasy samoobsługowe to do wypierdolenia teraz, w przypadku alkoholu jest zrozumiałe, ale kurwica mnie strzela jak mam czekać na kurwa sprzedawce z kartą z pizdy, co by przepuściło na kasie energetyk. Jebać.
Opublikowano 1 stycznia 20241 r Jutro w lidlu zobaczę czy mi autokasa przepuści energole, czy przyleci ktoś z obsługi.
Opublikowano 1 stycznia 20241 r Mi jeszcze przed nowym rokiem (w piątek dokładnie) nie przepuścilo Monsterka w biedronce. I stałem jak bałwan z mlekiem, bułkami i Monsterem. U baby w kolejce osób z 10 i musi leciec zeby mi potwierdzić…
Opublikowano 2 stycznia 20241 r Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal
Opublikowano 2 stycznia 20241 r 23 minuty temu, kanabis napisał: Potwierdzam w biedrze w sobote tez musiala pani przyjsc i sie upewnic ze jestem juz duzy Dobry przepis bo te male pokurwience za duzo pija tego swinstwa. Uwazam ze majac te 15-16 lat niech sobie tam robia co chca ale jak ja widzialem jakiegos 12 latka z monsterkiem i e-fajkiem to ja pier.dole xD Tylko wlasnie kas samoobslugowych żal Wystarczyłoby weryfikacja dowodu z kartą biedronka i automatyzacja zapewniona tego smutnego procesu.
Opublikowano 2 stycznia 20241 r Mysle ze wpisac nr tel mamy podczas weryfikacji przy kasie to nie jest jakis problem nie do obejscia. Sądzilem ze jestes wiekszym SPRYCIARZEM Ofi
Opublikowano 2 stycznia 20241 r 5 godzin temu, Shen napisał: Jak ktoś lubi kwaśne to polecam zielonego, morde wykreca fest Trochę pomarudzę, ale to najgorsza mieszanka dla szkliwa zębów, powodująca erozję szkliwa zdecydowanie szybciej, czyli: kwaśny, słodki, gazowany.
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Dobrze, że regulują zakup energetyków. Niby durne, niby upierdliwe, łolaboga trzeba minutę czy dwie dłużej poczekać przy kasie, a dzieciarnia i tak znajdzie sposób na ich zakup. Tak jak fajek czy alkoholu. No i niech mają pod górkę. Bo naprawdę żal patrzeć, jak co drugie gówniarstwo żłopie tego na potęgę już w podstawówce, a przy tym ma coraz mniej ruchu, zwolnienia z WF, zero koordynacji ruchowej. Tylko nos w komórkę przy energetyku i to całe życie co niektórych. Nie wspominając o innych chorobach, na które te wszystkie substancje się mogą przełożyć. Trudno, ja odczekam, jeśli trzeba, choć ogólnie bardzo mało tego świństwa pijam. Bardziej mi szkoda właśnie obsługi w mniejszych sklepach, która ma przez to więcej żmudnej roboty.
Opublikowano 3 stycznia 20241 r kupiłem tego be powera o smaku białego wina, bo mi ziomek wkręcił, że smakuje jak sok winogronowy, kurwa bardziej jak jakiś tani ruski szampan, wylałem do zlewu
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Tiger i Black miały energetyki o smaku szampana i też smakowały jak góvno, ale od dawna nie widziałem w sklepach, więc chyba wycofali, zaskoczony nie jestem.
Opublikowano 3 stycznia 20241 r Tiger wieki temu miał taką fajną cytrynową odmianę. Był właśnie taki lekko kwaskowy, ale całą puszkę można było na raz wypić bez wykręcania mordy. Nie chodzi mi o tego w zielonej puszce.
Opublikowano 6 stycznia 20241 r W lidlu normalnie kupilem na samoobslugowej energola. W biedrze trzeba bylo potwierzenia kasjerki. Dziwne.
Opublikowano 6 stycznia 20241 r 39 minut temu, kanabis napisał: W lidlu normalnie kupilem na samoobslugowej energola. W biedrze trzeba bylo potwierzenia kasjerki. Dziwne. Teraz tylko czekać na materiał w republice - "Tusk w zmowie z niemiecką siecią sklepów truje polskie dzieci!" ;D Edytowane 6 stycznia 20241 r przez Agent_Man
Opublikowano 6 stycznia 20241 r To zbiorowa akcja, bo u mnie to samo. W biedrze babka się na mnie dziwnie patrzyła. Ale jak się ogolę, to mi ubywa z 10 lat. Edytowane 6 stycznia 20241 r przez PiotrekP
Opublikowano 6 stycznia 20241 r Już są co mają 14g, a nie 15 i przechodzą barierę zakazu. Ostatnio u nas w firmie ładowali maszynę vendingową i pytam typa co teraz. Mówił że Red Bull wylatuję, ale Tiger/Black może być.
Opublikowano 14 stycznia 20241 r straszny nałóg https://mojaolesnica.pl/56087,107840,brutalny-napad-na-pracownikow-zabki-po-odmowie-sprzedazy-energetyka