Opublikowano 5 czerwca 20245 cze U mnie od razu sie uruchomiła zapadka w mózgu pt "smak lifta jabłkowego zaraz po przepiciu kieliszka wódki"
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Jabłkowy monster mega słabo czuć to jabłko, za to dzik mega mi podszedł, ale już nie mogę znaleźć u mnie. A tego be powera trzeba poszukać.
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Ja go będę dziś sprawdzał, ale nic specjalnego to raczej nie będzie. To nie Gold który jest
Opublikowano 7 czerwca 20247 cze Rzadko robię zakupy w Kerfurze, ale dzisiaj byłem i se kupiłem. Będzie testowane przez weekend.
Opublikowano 8 czerwca 20248 cze Tak jak myślałem- ten Bad Apple w smaku jak (tania) oranżadka jabłkowa. Od biedy dla urozmaicenia można, ale po co.
Opublikowano 9 czerwca 20249 cze W dniu 7.06.2024 o 22:58, Rozi napisał(a): Okrutne gówno. Jakbyś rozcieńczył energola wodą. Reczywiście, sama woda
Opublikowano 11 czerwca 202411 cze Ten Mexico ni to landrynka ni to pina colada Fuj/10 Smak cydru to na pewno nie będzie jabłko
Opublikowano 11 czerwca 202411 cze Nawet nie wiedziałem, że jest bezcukrowa wersja zwykłego Monstera. Nieco słodsza, ale w gruncie rzeczy bardzo podobna smakowo. Nawet jak bekam to jest identyczny feeling.
Opublikowano 19 czerwca 202419 cze Wiem, że nic nowego, ale kupuję od paru tygodni i wjeżdża elegancko, zwłaszcza w upały. No i 3zł za puszkę
Opublikowano 19 czerwca 202419 cze 23 minuty temu, Josh napisał(a): Wiem, że nic nowego, ale kupuję od paru tygodni i wjeżdża elegancko, zwłaszcza w upały. No i 3zł za puszkę Najgorszy ściek jaki piłem, po paru łykach wylałem do zlewu.
Opublikowano 29 czerwca 202429 cze Ani wiśni ani smaku. Totalnie bezpłciowe. Do tego gówniany posmak ZERO. Spróbowałem oddałem puszkę po 2 łykach. Ale nowość na żabce.
Opublikowano 29 czerwca 202429 cze 6 godzin temu, iluck85 napisał(a): Ani wiśni ani smaku. Totalnie bezpłciowe. Do tego gówniany posmak ZERO. Spróbowałem oddałem puszkę po 2 łykach. Ale nowość na żabce. Musze sie zgodzic, najlepiej tu pasuje słowo nijaki. Jesli chodzi o wisniowe energole to nadal top jest frugo
Opublikowano 7 lipca 20247 lip Wycofali chyba z żabki jedynego monstera jakiego pije, byłem w kilku i nigdzie nie ma Złoty [`]
Opublikowano 7 lipca 20247 lip Widziałem go w Kauflandzie, bo teraz jest promocja po 4,50zł za sztukę. Ewentualnie na allegro masz, bierzesz 12 za 60zł. Na ten link przekierowało mnie z polskiej oficjalnej strony monstera https://allegro.pl/oferta/monster-ultra-gold-napoj-energetyczny-500ml-x12-13966180373
Opublikowano 7 lipca 20247 lip całkiem spoko ten nowy, czerwony doze chyba zurawina-mieta. poza tym, że czułem cukier w mordzie po wypiciu to całkiem orzeźwiający
Opublikowano 8 lipca 20248 lip Ja pamiętam takie wynalazki jak Black Horse(?), American Bull(?), Bullit czy XL.