Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Wczesniej mi zdjecia nie załadowało, no sorry :<

Sprawdź na pułkach z dedykowanym towarem na następujące tygodnie 

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 89,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak zwany sos czosnkowy.

• Roleski trochę się rozdrabnia z ilością sosów ostatnio, bo wybór jest przytłaczający, ale smakowo im to bardzo dobrze wychodzi.    Nadsos. 10/10, zostawia w tyle większość tego co jest

• Za rzadko zaglądam na ten dział na forum :v Włączę się więc do dyskusji z przed kilku miesięcy i posta, w którym Yano zastanawia się gdzie kupić srirachę - w Warszawie jest co najmniej kilka bardzo d

Opublikowano

Na pułkach koło bółek powinno być

Opublikowano

Zależy od Biedry, ja raz widziałem przy kasach, a raz w tym pie.rdolniku ze wszystkim.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Pierwszy raz trafilem w markecie (Carrefour) na krzepkiego radka. Biegne do chaty je.bnac tosta z mocarelom i keczape.

Edit

Przecietny :[ i z konserwantami. Lol kto jeszcze konserwuje keczupy w cenach premium.

Edytowane przez _Red_

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gdyby ktoś się zastanawiał... Generalnie jestem przeciwny kupionym sosom na grilla. Zazwyczaj śmierdzą sztucznymi barwnikami i chemią, ale...

8978023350302.jpg

Jest przepysznego smaku, idealnej konsystencji i docenili go również moi goście zaproszeni na grilla.

Opublikowano

Wpis, ostatnio jadłem go w Bobby Burgerze i jest przepyszny.

Opublikowano

Podbijam bo pierwsze widzę. 

Coś jak Ketjap Manis? 

Opublikowano

80349011_0_640x640.jpg?identifier=1df348

A ja polecam ten, tyle grilli za mna ze wleciala juz druga butelka tego sosu i dalej sie nie znudzil. Pyszny, lekko pikantny. W kauflandzie jest, jak na gotwca to drogi bo chyba + 12zl ale warto. Kiedys kupilem najtanszy bbq od heinza za chyba 4zl i nie smakowal

Opublikowano

Kup se od Jacka Danielsa, są pyszne.

Opublikowano
W dniu 13.06.2018 o 00:24, Shankor napisał:

Gdyby ktoś się zastanawiał... Generalnie jestem przeciwny kupionym sosom na grilla. Zazwyczaj śmierdzą sztucznymi barwnikami i chemią, ale...

8978023350302.jpg

Jest przepysznego smaku, idealnej konsystencji i docenili go również moi goście zaproszeni na grilla.

bylem w kaufie i kilku zabkach, nie ma =[

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Kupiłem w ciemno taki sos:

a05b5be476dae22c56d84d04f103b625.jpg

Tak średnio mi podszedł bym powiedział. 
Muszę chyba faktycznie zrobić te szaszłyki z kurczaka, bo na kanapkę to się nie nadaje :/

Opublikowano

O, dobry sos wlasnie do tych kurakow na patyku. Albo moze cyca z grila?

Opublikowano

usmażyć pierś i na koniec polać, czy mam zamarynować z tym sosem i dopiero na patelnie?

Opublikowano

Nie wiem. Jak juz to opcja dwa. A dlatego, ze...

Kiedys dawno, dawno temu zrobilem ten "sos" z przepisu pana siemanko. I co tu duzo mowic nadawal sie on jedynie do wykonania z niego marynaty do tych patykow. Ale same kurczaki smakowaly bardzo dobrze. Ostatnio chcialem to powtorzyc z jakiegos ogarnietego przepisu i z tego co wyczytalem to sos to osobna sprawa i marynata to osobna sprawa. W sensie, ze jak juz zrobisz kurczaki to sobie je maczas w tym sosie. Czy zatem sos jest baza do marynaty? Nie pamietam. Sprawdz co mowia przepisy. Sorry ze nie pomoglem.

Opublikowano
40 minut temu, grzybiarz napisał:

usmażyć pierś i na koniec polać, czy mam zamarynować z tym sosem i dopiero na patelnie?

Marynować w niedużej ilości z dodatkiem jakiegoś kwasu (ocet, limonka), a potem grillować i jak trzeba to smarować nim lekko. Plus na talerz. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

@balon Franks'a często widzę na regałach z importowanymi rzeczami np. w carrefourze, także jak nie widzisz go w dystrybucji od Kamisa to ewentualnie możesz sprawdźić tam.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gdzieś mi śmignął kiedyś post jak ktoś polecał musztardę angielską od Roleskiego to sobie kupiłem i dodałem dzisiaj naiwnie normalną porcję do hotdoga :frog:

Przy pierwszym kęsie tak mi wykręciło nosa, że dosłownie drogi oddechowe doznały szoku i odmówiły na dwie sekundy posłuszeństwa. Morda czerwona, łzy w oczach, gluty wiszą ja pyerdole.

Stężenie tych cyjanów i chuy wie czego jeszcze tam jest w tej musztardzie jest naprawdę sporę i mimo, że uwielbiam dodawać wasabi do kanapek i czasem z nim przesadzić to takiej sytuacji jeszcze nie miałem :obama:

Musiałem zeskrobać większość, bo się bałem, że umrę podczas jedzenia bułki z parówką, ale ogólnie to polecam, bardzo fajny smak i ostra wybitnie nie jest.

Tylko lepiej nie przesadzić z jej ilością w stosunku do gryza, bo może wykur.wić zatoki uszami :usmiech:

Opublikowano

Ktoś gdzieś widział? Kupiłem w Netto w zeszłym roku za 15zł taka butle, ale już nie mają. Na allegro 35zl :yao:

Sticky-Korean-BBQ_%5B145%5D_1200.jpg

Opublikowano

tego nie widziałem, ale w piątek kupiłem w biedrze

HEINZ-SOS-BARBECUE-CHILI-400ML-PIKANTNY

bardzo kozacki

Opublikowano

Spoko jest, ale ten koreanski to najlepszy jaki jadlem =[