Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 586
  • Wyświetleń 62,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.youtube.com/watch?v=YrzpoUjJ_0g   Klasyk.

• The Wire: musical     http://www.funnyordie.com/videos/414fa4b226/the-wire-the-musical-with-michael-kenneth-williams?playlist=featured_videos   zniszczenie ;]

• tak dać   prawdziwy geniusz tego serialu ujrzysz dopiero po obejrzeniu całości..

Opublikowano

No chyba na święta HBO puszcza wersje HD, to też sobie odswieżę jak wyjdzie.

Opublikowano

Sheeeeeeeeet!

Sheeeeeeeeet! ^_^

No fajnie, ale to jest 'Shieeeeeeeeet!'

Opublikowano

No ja wiem, czy od razu "oparto"... jest trochę rzeczy wziętych, co pewnie nie dziwi, bo Simon zawarł w niej wiele ze swoich najlepszych obserwacji z czasów pracy na ulicy. Pamiętajmy, że serial będący kurde oficjalną adaptacją "Homicide" pod poradnictwem Simona dobił ponad 100 odcinków, więc trochę tam już zużyto wątków z książki...

Opublikowano

Nie oparto, ale część postaci ma cechy charakterystyczne, kilka żartów, sytuacji się powtarza

Stąd też moje określenie "luźno oparto"

Edytowane przez baniek

Opublikowano

tez oglądam - głownie z polecenia niktmnienielubi.

jest bardzo dobrze. jedynie, co mnie drażni to brak wersji HD :( poza tym jest super.

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Sezon 3, odcinek 5, 44 minuta jak dla mnie najlepszy motyw w serialu  :rofl:

Opublikowano

Został mi ostatni odcinek trzeciego sezonu, damn jakie to jest dobre.

tylko ku.rwa szkoda stringa, kawał sku.rwiela, ale postać jedna z najlepszych w tym serialu

Opublikowano

Trzeci sezon z Grekiem jest? Imo najlepsze zakończenie ma ten sezon, ze wszystkich pozostałych.

Opublikowano

Ja tam jestem na 4. Też jest świetny klimat, ciekawe nowe funkcje "starych" postaci, OMAR!, szkoła. O dziwo mimo dużej ilości polityki, żaden sezon mnie tak nie wciągnął. Oby 5. sezon był równie dobry. i Oby poziom murzyństwa nie spadł ;)

Opublikowano

No mnie w trzecim na początku ta polityka nieco denerwowała, ale na końcu wszystko się ładnie powiązało.

Opublikowano

Ktoś, kto pisał scenariusz miał ogromny łeb, żeby stworzyć takie polityczne wątki. A co wątków szkoły - rewelacja. Pryzbylewski to świetna postać. Pisząc ten post sam myślę, że to absurdalne, żeby ten serial nawet ciekawił takim wątkiem.

Opublikowano

Właśnie leci maraton z odświeżonym Wire na HBO. Czekam na jakiegoś torrenta czy coś.

Opublikowano

Jakość jest lepsza, niż się tego spodziewałem. Tutaj małe porównanie w stratnym jpg, niestety na lapku nie mam photoshopa, żeby zrobić lepsze.

uPU3qwz.jpg
wak1xck.jpg

8dJH1o3.jpg
KYXpKmZ.jpg

bZow2Ie.jpg
4wQrRek.jpg

zJgLXK6.jpg
S4Hfgdd.jpg

Opublikowano

O jejciu :fsg: ale będzie oglądane. Beka, że w 2014 to i tak jest najlepszy serial ever a są ludzie, którzy go nie widzieli i wolą oglądać jakieś Walking Dead czy Dextera lul

Opublikowano

Wygląda teraz jakby go niecały rok temu kręcili ;) jakiś urlop trzeba i też maraton :)

Opublikowano

Pierwszy sezon w 720p już jest

:banderas:  :obama:  :banderas:  :obama:  :banderas:  :obama:

Opublikowano

:mog:

Opublikowano

pierwszy sezon mnie nie powalil, teraz chociaz drugi zobacze bo wstyd nie zaliczyc tego serialu mimo wszystko.

ale i tak jego fenomen jest dla mnie niezrozumialy. no chyba ze jeszcze za malo go widzialem.

Opublikowano

Przez większość czasu jest dosyć pusto po bokach i ewidentnie widać, żę całość kręcono z myślą o 4:3. W sumie nic wielkiego, ale czasami naprawdę rzuca się to w oczy.

Balony dziewczyny Nicka w HD, ale to będzie dobre. :banderas: