Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pytania różne i różniste

Featured Replies

Opublikowano

Jak w tytule. Pytania nt. gier pojawiają się zarówno w Hyde Parku, jak i Pomocy. Nie ma sensu zaśmiecać 'Pytań..' w HP, ani pomocy nowymi tematami, skoro jest dział temu poświęcony. Z wszelkimi pytaniami dot. różnych tytułów zapraszamy więc tutaj :)

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 160,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Widzę, że ktoś tu kilka miesięcy temu pisał o lagu w Metal Slug Anthology Ktoś kiedyś mi wmawiał, że u niego na ps4pro nie ma laga.   No to mu nagrałem na swoim ps4pro. Sami oceńcie, c

• Jeśli już to chyba tylko Nintendo switcha, ale tak naprawdę to lepsze będą rodzinne planszówki. Lepiej spędzić czas razem a nie żeby szkraby były wychowywane przez elektronikę.

Opublikowano

No to ja zacznę - gdzie można dostać w miarę tanie guide booki (np. FF czy DQ)?

Opublikowano

jaki kabel hmdi polecacie do xboxa360? nie mam tv full HD.

w ogole warto zainwestowac w taki kabelek?

Opublikowano

warto inwestowac w hdmi... zalezy jaka dlugosc cie interesuje, jak ~2m to wystarczy zwykly za 20zl.

sygnal jest cyfrowy i nie ma wiekszej roznicy pomiedzy kablami za 15 i 300zl przy takich dlugosciach

Opublikowano
jaki kabel hmdi polecacie do xboxa360? nie mam tv full HD.

w ogole warto zainwestowac w taki kabelek?

tak

Opublikowano

którego harvest moona warto lyknąć?

mogą być części z psxa

chodzi mi o taką najlepszą najlepszą część do której fani non stop wracają

Opublikowano

Back to the Nature na PSXa - najbardziej wygrzewowy Harvest Moon jaki powstał.

Opublikowano

I jeden z pierwszych na SNES'a. Tytuł zwyczajnie "Harvest Moon". Jednak najlepszy, z najlepszych to według mnie Harvest Moon Innocent Life (PSP, PS2). Również niezły był ten z Dreamcasta, tytułu nie pamiętam.

Moje pyanie. Kto pierwszy wynalazł bullet - time? Mylę się jeżeli twierdzę, że Remedy w Max Payne'ie? Druga sprawa, czy oni opatentowali ten pomysł, bo teraz wszyscy z tego korzystają, to Remedy miałoby z tego powodu kupę kasy.

Edytowane przez Cold

Opublikowano

Szukam publicystyki nt. brutalności w grach, wpływu gier dla dorosłych na dzieci, sprzedaży gier 18+ nieletnim itp. Interesują mnie w miarę wiarygodne strony (nie blogi) ew. gazety/magazyny. Kojarzy ktoś coś? Od cholery tego było przecież, a jakoś nie mogę wygooglać niczego sensownego, same newsy o morderstwach czy bzdury spisane przez dewoty... <_<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dobra to ja mam pytanie. Mam Killzone 2 i w grze normalnie jest polski dubbing i napisy, ale intro jest tylko po angielsku z polskimi napisami. To normalne, czy mam jakas dziwna wersje? ;) Pytam bo jestem przekonany ze ktos mi kiedys mowil ze intro jest po polsku tez.

Opublikowano

To teraz ja mam pytanie.

Mam pecha czy sprzety firmy Pentagram to (pipi)?

Zakupilem u nich mp3 vanquish,padla po 2 dniach uzytkowania.Polazlem z gwarancja,wymienili mi na nowa,w zafoliowanym pudelku.Padla po (pipi)a 3 dniach.Pojechalem tam z morda ale nic nie zdzialalem,wymienili mi na nowe opakowanie....w ktorym jest z(pipi)ana ladowarka i cos z mp3 tez nie dobrego si enie dzieje bo nie wlacza sie za kazdym razem do ch***(pipi) juz na to teraz,najwyzej kupie innej firmy ale jestem ciekawy czy to maksymalny pech czy cos tu nie gra z nimi.

Opublikowano

W jednej firmie stawiałem sieć na pentagramowskim routerze, był niesamowicie gówniany. Pewnie kolejna po mancie firma która bierze byle (pipi) z chin i sygnuje swoim logiem.

Opublikowano

a zacytuje sam siebie ^^

[...]

ps. nie polecam sprzetow elektronicznych sygnowanych logiem pentagramu... moze hardwareowo te produkty sa ok, ale juz oprogramowanie i sprzetowe sterowniki to syf w dodatku problematyczny :F

Opublikowano

Nie wydaje mi sie aby tam bylo takie cos tansze niz na allegro. Pomijajac ze tam gry kosztuja kilku letnie 200zl na konsole, bedac w jakims RTViAGD patrzylem kabel VGA do PC to pewnie byl to 1m a kosztowal z 40-50zl a na allegro mam za 11zl 1m kabel. Moj HDMI mam z Allegro za 50zl (10m bo sobie kompa podepne do TV jak i konsole w drugim pokoju - wszystko ok). Jesli masz blisko to sprawdz tam ale watpie aby cena by fajna.

Opublikowano
  • Autor

ja kupilem w saturnie hdmi firmy hama za 19 albo 29zl - nie pamietam juz

Opublikowano

Często w takich elektronicznych sklepach można trafić na tanie kable od innych firm niż producenci konsol, ja dla przykładu w Saturnie kupiłem ładowarkę samochodową do PSP, DS'a, iPoda, wszystkiego na mini-usb za 29,90. Tak więc czasami zanim zaczniecie użerać się z tak zwanymi "super-sprzedawcami" na allegro, wybierzcie się do najbliższego elektronicznego by wyłapać oryginalny sprzęt przy w miarę miłej obsłudze za kilka złotych więcej.

Opublikowano

tylko,ze najblizej znajdujacy sie mnie mm lub saturn jest pewnie w wawie czyli 100 km :P blizej raczej nie ma.

jest carrefour express tylko watpie zeby cos tam takiego bylo,ale dzis sie przejde :)

oplacalo sie isc :) w sumie daleko szukac nie musialem,w pierwszym sklepie rtv 20m ode mnie byl kabelek manty za 25 zeta.

roznica w jakosci obrazu jest ogromna :)

Edytowane przez Damian312