KUBUŚ 49 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Osobiście dużo sprzedałem takich zestawów jak i dużo kupiłem samych konsol jak i kompletów jak ten. Gdyby konto było w banku pełne brał bym, więc klikaj i bierz bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Gram w Diablo 2, to z Biedronki. Moja postać to druid, używam czarów i w sumie nie wiem jaka broń dla mnie jest odpowiednia? Używałem toporów (bo wypadł mi złoty item), teraz jakiś oszczep, ale czy czasem mam nie szukać jakichś magicznych różdżek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Gram w Diablo 2, to z Biedronki. Moja postać to druid, używam czarów i w sumie nie wiem jaka broń dla mnie jest odpowiednia? Używałem toporów (bo wypadł mi złoty item), teraz jakiś oszczep, ale czy czasem mam nie szukać jakichś magicznych różdżek? Niestety nie wiem, grzybiarzu, bo ja jestem najtem i wale z aksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 chętnie pomógłbym ci drogi grzybiarzu, ale niestety gram barbarzyńcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Jak szukasz różdżek to tylko na Pokątnej u Ollivandera. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Dzięki! Pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Kto wie ten niech powie czy jak kupie grę na PS4 w Saturnie to mam 14 dni na jej zwrot? Nawet gdy jest rozpakowana? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 31 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Z tego co wiem to nie można otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Po nadrobieniu ex'ów z Wii, przyszła w końcu pora na X360. I takie pytanie: czy nowe X360 4GB (w tej najnowszej "edycji" co przypomina Xone) za niecałe 400zł to dobra oferta? Czy te 4GB + 16GB flash wystarczą do ogrania tych exów: Halo Reach/4, Forza Horizon, PGR 4, Fable 2, Blue Dragon, Rez HD oraz Shadow Complex (większość jest na płytkach, ale czy niektóre nie mają jakiś wymaganych instalacji)? Z góry dziękuję za odpowiedź. Pamiętajcie, że zawsze Xbox'a szanowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Halo 4 ma płytę instalacyjną, zawierającą multiplayer. Można jednak grać bez wymogu instalacji, jeżeli nie interesuję CIę multiplayer, instalacja jest opcjonalna. W reszcie wymienionych przez Ciebie dużych tytułów brak wymogu instalacji. Co do gier arcade nie wiem jak to jest na dysku 4gb (ile z tego zajmuje OS i reszta). Ale w razie potrzeby można z tego co słyszałem podpinać pendrive, ale to dopytaj się kogoś bardziej zorientowanego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 No to samo odpisałem w dziale xboxa heh, z tym pendrivem to luzik można na tym trzymać gry jak się na dysku nie mieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Forza Motosport potrzebuje instalacji drugiej płyty. Pamiętaj, że ilość miejsca na pendrive nie jest równa faktycznej przestrzeni (xbox wgrywa jakieś pliki na pena) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale On wymienil Forze horizon, a ta nie wymaga instalacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 A właśnie, jakiej pojemności pena można podłączyć do ixa? 32GB? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Ale On wymienil Forze horizon, a ta nie wymaga instalacjiWiem, ale piszę, bo może będzie chciał spróbować jednych z lepszych wyścigówA właśnie, jakiej pojemności pena można podłączyć do ixa? 32GB?Tak, 2x 32 gb Cytuj Odnośnik do komentarza
Les777 124 Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Dwa razy? Cytuj Odnośnik do komentarza
KUBUŚ 49 Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Z tego co wiem to nie można otwierać. Czy to telefon, czy mikrofalówka, czy gra, produkt ma być nie otwarty, nie rozpakowany inaczej zwrotu nie przyjmą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Czy to przypadek, że w filmie Monsters, który miał premierę w 2010 roku, czyli wtedy, kiedy prawdopodobnie The Last of Us było już na poziomie koncepcji, a który to film opowiada o facecie eskortującym dziewczynę przez zonę z zainfekowanymi pojawia się imię Joel jako imię jakiejś tam epizodycznej postaci? Pracownicy Naughty Dogs mówili może, że inspirowali się tym filmem? Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nie kojarzę tego filmu, ale z tego co już dawno zostało "ustalone" największą inspirację stanowił film i książka The Road: na drugim The Walking Dead. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Oglądam dalej i teraz pojawiło się Tommy. Jak się pojawi jeszcze Marlene czy Ellie to przestanę wierzyć w przypadek. edit: Jest Sam. Edytowane 9 Listopada 2014 przez mate5 Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Jest we Wrocławiu jakaś godna polecenia wymienialnia gierek? Na x360. Najlepiej w okolicach grunwaldu/placu dominikanskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jak to jest z tymi grami z golda? Kolega mi mówi (nie ma Xboxa, ale miał kiedyś), że te gry, które się otrzymuje co miesiąc, po skasowaniu nie można ich pobrać ponownie. Niech ktoś napisze, jak jest, mi jakoś nie chce się wierzyć, żeby tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Masz aktywnego golda i pobierasz grę i ona już na stałe jest przypisana do twojego konta na 360. Edytowane 23 Listopada 2014 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Jakie są szanse że takie cuś wyjdzie w Europie? GHOST In The Shell - FPS ONLINE Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi