Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

God of War Collection

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co pamiętam za Muse key, też jest pucharek, a dokładniej za zebranie dwóch. Kurde musiałeś coś przeoczyć bo nigdzie nie słyszałem, nie czytałem, że by był taki glitch.

• Odpowiedzi 427
  • Wyświetleń 73,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra platynka wpadła. Speedruna zaliczyłem w 3h 31min. Miałem mega łatwo bo założyłem kostium krowy który dawał nieograniczoną manę i spamowałem przez całą grę Poseidon's Rage, a później Army of Hade

• mi się wydaje,że to wina filmiku a nie gry:P po prostu ten filmik jest zrąbany i tak wolno chodzi

• Wątpię by ktoś na całym świecie myślał o grafice w dniu kupna tejże cudownej składanki. Będzie myślec o starej sadystycznej rzezi greckiego pudziana na nowych maszynkach, taki przedsmaczek przed prawo

Opublikowano

Cos tam wlasnie tez w necie doczytalem.

I tak i tak jest c(pipi), bo nie bede wymaksowany :(

Będziesz o ile zbierzesz wszystkie pióra i oczy. Muse key tylko pomaga w szybszym zdobyciu tego, a potem w skrzyniach po piórach i oczach są czerwone orby.

Dokładnie. Muse Key's dają wejście do komnaty zeusa, gdzie są skrzyneczki. Jedna dopakowuje zdrowie, druga manę, a kolejne dają w cholerę czerwonych orbów. No i chyba za zebranie tych kluczy jest trofeu.

edit: to żaden glitch - w wielu grach jest myk, że możemy minąć coś bezpowrotnie, a klucze nie są konieczne do ukończenia gry

Edytowane przez Look4z

Opublikowano

Przecież zebranie Muse Keys powieksza życie i magie o jeden poziom, no i dodaje czerwonych orbów. Z tego co wiem to są trzy skrzynie z Muse Key.

Opublikowano

Przecież zebranie Muse Keys powieksza życie i magie o jeden poziom, no i dodaje czerwonych orbów. Z tego co wiem to są trzy skrzynie z Muse Key.

Hę? Jakie 3?

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

No zebrac trzeba dwa, ale sa trzy.

1. Za posagiem atlasa

2. W zalanym przejsciu za sciana

3. Zaraz po pierwszej walce z cerberusami, jak sie wspina na gore po prawej.(i do tego wlasnie nie moglem sie wrocic)

Opublikowano

Klucze są dwa ale są trzy skrzynie gdzie można znaleść klucz. Po prostu jak zbierzemy z dwóch pierwszych to w trzeciej są czerwone orby.

Edytowane przez Square

Opublikowano

A ja mówię że są 4 :P

Opublikowano

Możliwe że jest więcej miejsc :) Gdzie jest czwarty ?

Opublikowano

No zebrac trzeba dwa, ale sa trzy.

1. Za posagiem atlasa

2. W zalanym przejsciu za sciana

3. Zaraz po pierwszej walce z cerberusami, jak sie wspina na gore po prawej.(i do tego wlasnie nie moglem sie wrocic)

4. Challenge of Hades - zanim zjedzie się do wyjścia liną po sekcji z tymi belkami idzie się w praaaawo po belce i tam jest 4 :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

No proszę, ja znalazłem dwie pierwsze i nawet nie myślałem, że można je dorwać gdzie indziej. Sytuacja podobna to piór i oczu gorgonich - kiedy znajdziesz wszystkie w kolejnych skrzynkach gdzie można je znaleźć są orby.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wczoraj ukończyłem GOW 1 i muszę przyznać, że mimo tylu lat na karku gra dalej może konkurować z nowymi produkcjami :) Gra w full HD wygląda za(pipi)iście. Aż nie chcę się wierzyć że kiedyś taką grę stara PS2 potrafiła uciągnąć. Zobaczymy jak będzie z GOW 2 :)

Opublikowano

mam do was pytanie, gdzie najtaniej mogę kupić GoW Collection? może się orientujecie

Opublikowano

właśnie chce z tego pierwszego zamawiać. wiesz może czy wysyłają do polski i czy w tej cenie jest przesyłka?

Opublikowano

aha dzięki bardzo za odp

a wiecie ile przesyłka kosztuje na tej stronie?

Edytowane przez pele15

Opublikowano

aha dzięki bardzo za odp

a wiecie ile przesyłka kosztuje na tej stronie?

Przesyłka to 7$ więc niewiele. Sklepik też polecam - sam tam kupowałem i z karty zdjęło mi 108 zł z wysyłką, więc na dzień dzisiejszy to najtańsza opcja. W dodatku paczka dotarła po tygodniu

Opublikowano

GOW2 ukończony. Gra dalej po tylu latach wymiata. W full hd na 40 calach ta gra to majstersztyk.

Ogólnie GOW Collection 10/10. Już się nie mogę doczekać GOW III :)

Opublikowano

No, GOW Collection zaliczony. Historia nawet niezła. Gra za(pipi)ista.

Mam takie pytanie: Czy można gdzieś zobaczyć filmiki z GoW2(np. ten co jest w dodatkach w grze z tymi hd filmikami) z polskimi napisami, bo chociaż większość zrozumiałem, to jednak chciałbym wszystko dokładnie zrozumieć. Można gdzieś taki filmik obejrzeć?? Byłoby miło.

Opublikowano

Od paru dni niemiłosiernie katuję Collection i śmiem twierdzić, że nie dość, że gry nie zestarzały się ani trochę, to jeszcze miażdżąco zjadają wszystkie obecne slaszery na śniadanie. Odświeżona grafika wygląda zaskakująco dobrze a epickość i artyzm lokacji i postaci ciagle wypalają gałki oczne i zapewne zostaną przebite jedynie przez God Of War 3.

Z pełną odpowiedzialnością 10/10