zagul 326 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ile kosztuje FoB dla "zwykłych" użytkowników ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 18zl a są niezwykli użytkownicy? Cytuj Odnośnik do komentarza
zagul 326 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Plusowicze Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 gdyby nie brak miejsca na dysku to bym już dawno zaopatrzył się w FoB, a tak to pozostaje mi jeszcze trochę poczekać na zakup nowej konsoli, Cytuj Odnośnik do komentarza
nemesis1 2 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja dziś zakupiłem dodatek, ale mam problem, bo ściągam od 3 godzin i mam dopiero 20% gry. Wam też tak powoli pobierał się ten dodatek, czy tylko ja mam taki problem ? Cytuj Odnośnik do komentarza
sentryandy 2 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Ja dziś zakupiłem dodatek, ale mam problem, bo ściągam od 3 godzin i mam dopiero 20% gry. Wam też tak powoli pobierał się ten dodatek, czy tylko ja mam taki problem ? Tylko Ty masz ten problem , u mnie było błyskawicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
S!N 14 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 Ja dziś zakupiłem dodatek, ale mam problem, bo ściągam od 3 godzin i mam dopiero 20% gry. Wam też tak powoli pobierał się ten dodatek, czy tylko ja mam taki problem ? Zrób test łącza na PC i PS3, może masz coś nie tak z siecią. U mnie też nie było problemów z dodatkiem, choć zdarzyły mi się przy innych okazjach np. Karkandzie do BF3 - trzy razy zawiesiło mi ściąganie i musiałem zaczynać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 U mnie ściąganie na ps3 to najwolniejsze (pipi) z mozliwych, 360 ściąga szybciej, pewnie przez ustawienia sieci moje. Do rzeczy, Festiwal Krwi działa bez Infamousa 2 ponoć. Czy mozna w niego grać z przyjemnością i bez spoilerów jak nie grało się w dwójke? Czy po prostu teraz zakupić i zassać i poczekac na zakup dwójki i ograć najpierw dwójkę. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Choc nie ogralem, to na 90% to osobna historia. Wszystko dzieje sie podczas wymyslonej opowiesci Zeke'a. Ale nie dam sie pokroic czy nie ma odniesien do fabuly iF2. Cytuj Odnośnik do komentarza
K@t 116 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 To w stu procentach odrębna historia - nie ma potrzeby znajomości fabuły dwójki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Ze wszystkich DLC do iF2 interesuje mnie pack mocy i skin Cola z jedynki. Jest skorka Kesslera, Ripera, ale Classic Cole Skin jako jedyny jest niedostepny? Byl dostepny tylko i wylacznie w Hero Edition? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 832 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Niemożliwe, sam kupiłem tego skina z PSS, zobacz może jest w skin packu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 No wlasnie nie wiem o co kaman, bo dostepny jest pack mocy a skin packa nie ma ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 A opcji "Search" użyłeś ? Wpisz infamous i sprawdź pirewszą pozycje (Skin pack za 7 PLN) oraz drugą (klasyczny Cole za 4 PLN). Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zwalona jest ta wyszukiwarka. inFamous 2 i nie znajdywal mi tych rzeczy, samo infamous juz bylo dobre i faktycznie jest ten skin. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 U mnie ściąganie na ps3 to najwolniejsze (pipi) z mozliwych, 360 ściąga szybciej, pewnie przez ustawienia sieci moje. Do rzeczy, Festiwal Krwi działa bez Infamousa 2 ponoć. Czy mozna w niego grać z przyjemnością i bez spoilerów jak nie grało się w dwójke? Czy po prostu teraz zakupić i zassać i poczekac na zakup dwójki i ograć najpierw dwójkę. Pozdrawiam Działa. Ja go przeszedłem przed zainstalowaniem inF2. Dobrze znać grę (historię, postaci), ale nie jest to jakoś specjalnie wymagane przy nim (oddzielna, ciekawa historia). Wg warto zainwestować w to DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Festival of Blood ile gdzieś czasu zajmuje ? ile wątek główny ? i ile z pobocznymi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Festival of Blood ile gdzieś czasu zajmuje ? ile wątek główny ? i ile z pobocznymi ? 6, może 7h jeżeli będziesz robić 100% trofek. bez tego pewnie gdzieś połowa tego czasu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dokładnie. Ja mam wszytko zdobyte (nie licząc wykonywania misji innych graczy) i zajęło mi to ok 4 godzin. Należy dodać 4 godzin zabawy na niczego sobie poziomie. Bawiłem się znacznie lepiej niż z UN (RDR). Cytuj Odnośnik do komentarza
Grez 33 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 reasumując, za 18pln dostajemy b. dobrą grę (bo to właściwie jak osobna gra a nie DLC) starczającą spokojnie na ok 5h. a pomyśleć że co poniektórzy twórcy życzą sobie za 5h gry 200pln Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 15 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Dokładnie. Wg mnie, jeśli komuś inF się podoba, FK powinien mieć. I tak, dokładnie w taki sposób się to prezentuje. Raz jeszcze - warto. Dodam, że w inF2 brakowało mi czegoś na wzór lotu w formie nietoperzy z tego DLC. Jakże to wpływa na płynność rozrywki i czas przemieszczania się od punktu A - B. Kapitalna sprawa. Dodatkowo wybornie się prezentująca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Wiecie jak łatwo zdobyć dużo XP, bo wszystko mam zrobione i brakuje 3k nie wiem czemu nie dostaje się w tych misjach użytkowników, gdzie tysiące w chwilę niby można nabić... Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Kazda misje uzytkowanika mozna wykonac tylko raz, potem xp sie nie nabija. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masher 2 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 no tak wiem, ale chodzi o te xp, które się w czasie misji zdobywa za pokonanie przeciwników. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 Bo XP jest zdobywany za misje, a nie w trakcie misji. Przejdź grę drugi raz to dostaniesz 15k do wydania, wtedy powinno starczyć na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi