Skocz do zawartości

Dragon Ball (także Z, GT i Super)

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,1 tys.
  • Wyświetleń 572,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kto waszym zdaniem by wygrał naprawde? Goku czy Supermen?   http://www.youtube.com/watch?v=0Je1ESpZpME

• Pomimo zakończenia sagi Super, Ja też nie mogłem w spokoju rozstać się z bohaterami Dragon Ball i przez ostatnich kilka dni układałem.   Co to?      Odpowiedź    

Opublikowano

Obstawiam, że za 2-3 miechy się skończy i będzie nowy arc.

Opublikowano

W sumie manga szybko leci.

Troche hype, czarny Frieza, ostatnio jeszcze plotki o Coolerze, fajnie gdyby go wprowadzili do kanonu.

Opublikowano
16 minut temu, darkos napisał:
  •  
  • :drakeyeah: Anime proszę mi wskrzesić. 

Tylko, żeby animacja była na poziomie Bleach a nie tego co dostalismy wczesniej w superce :bella:

Opublikowano

Wolalbym jakąś kinówke następną niz kolejne bezjajeczne sezony supera :/

Edytowane przez oFi

Opublikowano

No już wiele takich okazji było, ale to "Crunchylool" podejrzane (chyba, że w JP się to jakoś inaczej zapisuje).

Opublikowano

Ej, od początku pisałem o 1 kwietnia przecież :) 

Opublikowano

Właśnie skończyłem czytać mangę 1-42 i przesiadka na pierwsze tomy Supera to jest istny dramat... :whyyy:

Takie drewno i brak dynamiki, że głowa mała - chwała Panu Birusowi, że się ten Toyo dalej wyrobił i nawet swój styl wypracował. Toriyama miewał gorsze momenty (sam przecierałem oczy przy niektórych kadrach), ale jednak w szczytowej formie to jest klasa - dosłownie leci się przez te kadry.

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktoś jest fanem dubbingu to ucieszy się z faktu, że na Polsat Games zaczęli od wczoraj puszczać DB Kai.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Miałem nadzieję, że saga Super Hero zajmie mało, ale wychodzi, że na prawilną kontynuację jeszcze długo poczekamy.

Opublikowano

A jak tam ten ciąg dalszy anime super zapowiadany od X lat? ;) Już nawet fałszywych przecieków ludziom się chyba odechciało robić?