Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 240
  • Wyświetleń 52 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• kurde ale ta gierka jest extra! , kiedyś właczylem ją na chwile i wyłaczyłem. teraz z ciekawosci wlaczylem jeszcze raz i masakra. grafika super, cut scenki super, muza super ,animacja super . a gamepl

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Dobre walki z bossami mogą uratować tę grę. W tym akurat Japończycy jakoś jeszcze sobie radzą.

• Nowa paczka screenów z Vanquish:   http://www.examiner.com/examiner/x-6894-Video-Game-News-Examiner~y2010m6d14-E3-2010-New-Vanquish-screens

Opublikowano

Też mi przykro z tego powodu :( Ja chcę kontynuację, w końcu końcówka ją sugeruję. Chociaż na Vitę.

Opublikowano

Łyknąłem Vanquish i wow :) Platinum to jednak mają fach, ich każda kolejna gra jest coraz lepsza pod kątem technicznym i jak sobie pomyślę jak będzie mogła działać Bayo 2 to aż mnie trzęsie (i tak wydadzą na PS3 ;)). 

Vanquish jest szybki, bezkompromisowy, bez udziwnień, takie wesołe naparzanie do robotów, historyjka rodem z kina akcji wczesnych lat '90, w miarę zróżnicowane poziomy, fajne bronie, wymagający bossowie, świetne napisy końcowe itd. itp. :) Pełen relaks i idealne proporcje dla tzw. elektronicznej rozrywki. Trzymam kciuki za sequel, bo warto. 

PS Mały easter egg mi się udało wyłapać. Biegam po polu bitwy, reanimuję gościa a tu kto? ;)

2itq0bn.jpg

Edytowane przez Rudiok

• 1 rok później...
  • 6 lat później...
Opublikowano

xCrwtA2.jpg

zaczynamy

boję się

Edytowane przez Nyu

Opublikowano

Temat i tak powinien być w multiplatformach, bo jest na PC, PS3, PS4, X360, XO.

Opublikowano

Kurde, nie grałem na xboxie jak w goldzie rozdawali ;/ Poczekam na promki wersji definitive. Mam to na ps3, ale jakoś nigdy nie odpaliłem.

Opublikowano

Challenge wymagający, ale zdecydowanie mitologia z tym legendarnym poziomem trudności platyny.

Opublikowano
15 minut temu, Nyu napisał:

Challenge wymagający, ale zdecydowanie mitologia z tym legendarnym poziomem trudności platyny.

Potwierdzam - 6 ch mocno przehajpowany, za 3 razem poszedł, o wiele dłużej siedziałem nad czwartym w "jungli"

Opublikowano

Nie no ja posiedziałem nieco dłużej, ale oh god, no robiło się w grach dużo bardziej po(pipi)ane rzeczy xD

Opublikowano

Wszedłem właśnie w trzeci akt i mam wrażenie, że widziałem już wszystko: wciąż przewijają się Ci sami wrogowie, a zmiany w gameplayu są zerowe. Ba, nim wskończyłem pierwszy akt spróbowałem już każdej broni. Przy ekranie trzyma mnie obecnie już tylko niewybredny humor produkcji i karykaturalna wręcz złodupność Sama i Burnsa.

Z tych kilku gier Platinum które grałem na przełomie poprzedniej i obecnej generacji (Bayonetta, Vanquish i Nier Automata) broni się tylko ta pierwsza co każe mi myśleć, że Platinum to raczej ludzie od fantastycznych slasherów niż fantastycznych gier. Co z drugiej strony sprawia, że nieco wyżej na liście gier do ogrania mam teraz MGR:R.

Opublikowano

Na Risinga to też się nie napalaj jakoś za bardzo. Fajna gra, ale Bayonetta to to nie jest. 

Opublikowano

Przede wszystkim przez swoją intensywność jest dosyc męcząca i trzeba sobe ją dawkować. Pamiętam, że gre przeszedłem w ok 6h a miałem wrażenie, że dwa razy tyle przy niej spędziłem.

Opublikowano

Rising :fsg: Top 10 gierek dekady na spokojnie.

RULES OF NATURE

Opublikowano
25 minut temu, Ludwes napisał:

Na Risinga to też się nie napalaj jakoś za bardzo. Fajna gra, ale Bayonetta to to nie jest. 

No bo imo bayonetty są ich najbardziej mainstreamowymi grami gdzie moga zachwycić większość graczy. Taki np. Anarchy Regins (które jest zayebisty brawlerem) mało kto ograł.