easye 3 332 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 i jak ? dostepny juz ?jest gdzies jakas recenzja ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Recenzji jeszcze nie znalazlem, ale walkthrough tak Jak cos znajde to zedytuje posta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 wie ktoś na ile godzin jest ten dodatek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 2-3h Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) 0 nowych achivementow ? a nie - dash mi sie nie odswiezyl: Achievements: 4 Points: 125 Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 (edytowane) Pojawia się wobec tego pytanie w jaki sposob katalizator przejal kontrole nad leviatanami, skoro sa oni tak potezni i czym wygral z nimi wojne, bo chyba nie jednym zniwiarzem? w jaki sposob w ogole ktokolwiek z nich dal sie zharvestowac? Edytowane 28 Sierpnia 2012 przez komar737 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) wrazenia z leviathan http://zeratulpl.blo...-leviathan.html komar posluchaj sobie monologu jeszcze raz bo akurat to jest dobrze wyjasnione... Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Zeratul 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 (edytowane) Niedlugo wyplyna recenzje, ale na razie jest to na GI. http://www.gameinfor...c-worth-it.aspx Ja kupuję. Edytowane 29 Sierpnia 2012 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) Panowie, potrzebuję potwierdzenia - ile mam wygospodarować czasu na przejście, 2-3h? EDYTA: Dodatek bardzo dobry, chociaż rozwiązanie trochę przewidywalne i banalne po zakręconym zakończeniu ME3. Ale karny kut@s dla Bioware i EA, że wycięli z gry coś, co bezsprzecznie powinno być jej częścią albo udostępnione za darmo. Edytowane 1 Września 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Takie karniaki zatem należą się wszystkim developerom za wypuszczanie DLC. Większość gier jest teraz okrajana by sprzedawać wycinki za grubą kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Czy polska wersja ME3 nie będzie się gryzła z importem sejwów z wersji ang. ME2? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Na ps3 druga czesc byla tylko po ang i po odpaleniu trzeciej bez problemu importowalo. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Dodatek naprawde niezly! Podobnie jak pierwszy pewnie wyciety z podstawki, bo idealnie komponuje sie z wydarzeniami fabularnymi, dokladniej je tlumaczac. Edytowane 7 Września 2012 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 I teraz już wiemy, kto zbudował Żniwiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 786 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Dodatek podobał mi się. Wydaje mi się, że trochę dłuższy niż Arrival, a sama końcówka daje nam ciekawostkę na miarę "więc tak to się wszystko zaczęło". Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Niesamowity jest ten dodatek. Wreszcie dostalismy odpowiedzi o co w tym wszystkim chodzi i jak powstali zniwiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Dodatek jest swietny, a finalowa scena zrealizowana idealnie, szkoda jednak, ze Bioware chce pojsc ta droga (jezeli chodzi o fabule). Wprawdzie moze z tego wyjsc cos niesamowitego (juz teraz jest niezle), ale jednak wolalbym zeby finalowa scena w ME3 to byla po prostu indoktrynacja, a tworcy pociagneliby pierwotny zamysl czyli probe powtrzymania rozprzestrzeniania sie ciemnej energii przez Zniwiarzy Edytowane 14 Września 2012 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Temat w dziale PS3 praktycznie martwy wiec pisze tutaj. Czy wiadomo cos wiecej na temat wydania calej trylogii na PS3? Premiera na X'a i PC juz praktycznie na dniach a nigdzie w sklepach nie ma jeszcze mozliwosci skladania preorder'a. Mam nadzieje, ze wydanie calej trylogii w jednym box'ie jest potwierdzone rowniez na europe. Zastanawiam sie czy kupic ponownie 2ke i 3ke bez czekania na wydanie calosci. Jedynka ma zostac odswiezona na PS3 i sprzedawana rowniez na PSN w cenie 15 euro (chyba) - czy zostalo potwierdzone wydanie pudelkowe tylko jedynki? Czekam na wydanie calosci bardziej niz na jakakolwiek inna premiera mimo, ze wszystkie czesci przeszedlem juz kilkukrotnie na X'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jedynka będzie osobno na PS3 tylko cyfrowo za 15$. Obstawiam, że w trylogii będzie kod na grę do pobrania. Data premiery? TBA Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 (edytowane) To TBA mnie wlasnie irytuje. Skusze sie dzisiaj na 2ke i 3ke bo cos sie obawiam, ze wydanie calosci na PS3 zajmie im jeszcze duuuuzo czasu. Gry juz zakupione. Nie moge sie doczekac az ponownie je przejde. Zdecydowanie najlepsza seria jaka ukazala sie na tej generacji. Edytowane 28 Października 2012 przez decoyed Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Ja też kupiłem ostatnio ME 2 i 3 na PS3 plus dodatki do wszystkiego. Na X360 sprzedałem, bo mam dysk 20gb, a nie chcę inwestować w nowy. Też miałem czekać i przejść całą trylogię, ale olewam to. Znam na pamięć jedynkę, wybory najważniejsze są w tym shitowym komiksie. Tak czy owak gram w ME2 i jest osom. Szkoda, że konwersja jest podła Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 W pierwszej czesci framerate i wredne doczytywanie sie tekstur mnie nie odstraszylo to dam rade z gorsza konwersja. Szkoda, ze poczta nie roznosci paczek w niedziele bo chetnie juz bym pogral w 2ke. Niech tylko dadza w koncu jedynke na PS3 a nie skonczyli na obietnicach. Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 2 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 (edytowane) Wrzucam linka o Trylogii z rozpiską co, gdzie i kiedy http://www.shadowbro...-zawita-na-ps3/ Potwornie jestem rozczarowany brakiem dodatków. Ta seria aż prosi się o jedno wielkie wydanie zbiorcze z zebranymi w jedno miejsce dodatkami. No ale nazwa jest Trilogy, a nie Complete Edition, więc może jeszcze kiedyś doczekam się full edycji. Chciałbym też ujednolicenia wersji językowych. Żeby w każdej części były polskie napisy. Albo nawet napisy i dubbing w jedynce (do tej pory tylko na PC) i dwójce. Na PS3 zmieściłoby się wszystko. Plusem trylogii niewątpliwie jest pierwszy ME dla PS3. Dobrze że można osobno kupić, chętnie sobie to przejdę od zera. Dodam jeszcze (bo może komuś umknęło) że już 27 listopada dostaniemy drugi singlowy dodatek do ME3 o nazwie "Omega". http://www.gram.pl/n..._dodatkiem.html A tu świeży news z konkretami. http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=72450 Edytowane 8 Listopada 2012 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Drozdoo Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 kapitalna gra! świetne uniwersum, bohaterowie i cała reszta. ukonczylem gre, wybrałem kontrolę i jestem usatysfakcjonowany ( póki co nawet nie mam ochoty odblokowywac reszty, moze kiedys "innym Shepardem" ). naczytałem sie o zakonczeniu, ze takie siakie i wogóle katastrofa. mi się podobało. gracze chcieli by poznać wszystkie tajemnice, to uniwersum ma ich wiele, być moze to nie koniec historii i wiele rzeczy jeszcze przed nami. chciałbym tego, by w następnych częsciach to co zrobił Shepard było odczuwalne. najważniejsze że Żniwiarze zostali pokonani, taki był cel tej trylogii i tak tez się stało. dla mnie to była genialna przygoda, przede wszystkim taka w której ja decydowałem jaki chce byc i co zrobić. Może trochę na wyrost powiem, ale przy tym całym biadoleniu o tej generacji konsol, to Mass Effect jest jedną z lepszych rzeczy która nas spotkała. Historia która sami kształtujemy. I za to trzeba podziękowac jej twórcom. Pozdrawiam i polecam każdemu Mass Effect 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 http://www.youtube.com/watch?v=6lxI8kyM4zA&feature=g-u-u Wyśmienity trailer. Już jutro/w środę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi