Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Featured Replies

Opublikowano

Wyścigi Jaka podobno były kiepskie, nie wiem, bo akurat w to nie grałem. Ale druga część Jak Renegade była znacznie lepsza, dłuższa i bardziej wymagająca od trójki.

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 376,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

O wyścigach Jaka nic nie pisałem też w nie nie grałem.

A Jak zdecydowanie trójka lepsza, była bardziej przygodowa i mniej "future" niż dwójka. W dwójce było za dużo strzelania a i trójka bardziej przypominała najlepszą jedynkę.

Opublikowano

Jak już o Jak-ach :) piszemy to dla mnie jedynka genialna, każda następna część ciut gorsza. W trójce dla mnie za dużo tego jeżdżenia jakoś było widać, że już robili sobie model jazdy pod wyścigi :)

Jeżeli w tej części Uncharted będziemy dużo jeźdizć to wiadomo jaką kolejną grę spłodzi ND hehe

Opublikowano

Jak już o Jak-ach :) piszemy ...

jak już macie pisać o niczym [bo o U3 w zasadzie nic nie wiadomo] to trzymajcie się chociaż bardziej koło

Uncharted niż exclusiv'y na ps3 , Jak czy inne Crashe :turned: ... plz

Opublikowano

W 3 chciałbym sobie pozwiedzac jakieś podwodne jaskinie lub coś w ten deseń. W 1 było za mało pływania w 2 wcale, nie licząc "marco polo" .

Fajnie by tez było jakby dali więcej motywów jak uciekanie przed ciężaówką, np. spieprzanie na nartach przed lawiną lub coś w podobnych klimatach i mile bym widział wiecej zagadek.

Opublikowano

Jak dla mnie w Uncharted 3 nie musi żadnej poprawy w stosunku do Among Thieves, gdyż ta prezentowało/prezentuje się dalej kapitalnie. Wystarczy nowa otoczka, tak samo filmowo poprowadzona fabuła i intensywność akcji. W kwestii wizualnej Naughty Gog i tak przebili samych siebie.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

W 3 chciałbym sobie pozwiedzac jakieś podwodne jaskinie lub coś w ten deseń. W 1 było za mało pływania w 2 wcale, nie licząc "marco polo" .

Fajnie by tez było jakby dali więcej motywów jak uciekanie przed ciężaówką, np. spieprzanie na nartach przed lawiną lub coś w podobnych klimatach i mile bym widział wiecej zagadek.

O tak motywy "ucieczki przed czymś" rządzą. A lawina to by było to tylko może nie na nartach hehe może jakiś skuter śnieżny. Zresztą chyba nawet przewijał się tutaj motyw z lawiną.

Ja na przykład oprócz tych najbardziej znanych akcji z dwójki uwielbiam rzadziej wymieniany ten jeden z ostatnich chapterów. Co spie.przamy na jeepach z Eleną tam jest dopiero akcja, adrenalina.

W trójce oprócz przykładowo lawiny, burzy pustynnej, sekcji podwodnych - nurkowania widziałbym coś w powietrzu ze spadającym samolotem czy może z spadochronem. No nie wiem pomysłów jest tyle ile osób chcących U3. Trzeba po prostu zdać się na ND albo przynajmniej poczekać na pierwszy trailer - teaser który chociaż częściowo zdradzi gdzie i o czym będzie się dziać trójka.

Więcej zagadek :wub: ale szczerze nie wierzę w nie. Już w dwójce chcieliśmy - liczyliśmy na zagadki a dostaliśmy mniej i łatwiejsze niż w jedynce.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

graficznie pewnie mega skoku jakościowego nie będzie ale pewnie epickość i rozmach urosną do niebotycznych rozmiarów i idę o zakład,że etapów na wzór pociągu, pościgu autami czy ucieczki przed helikopterem będzie teraz na pęczki

Opublikowano

O tak zdecydowanie TAK, osobiście jak najbardziej jestem za pustynią jako motywem przewodnim jeżeli to prawda. Od początku liczę na piasek, pustynie, piramidy w trójce.

Ale oczywiście liczę i myślę, że tak jak w dwójce będziemy rzucani po zróżnicowanych miejscówkach. Albo tak, że trójka będzie się dziać w jednym miejscu ale w zróżnicowanym terenie ;].

Opublikowano

Tylko nie pustynia :(

Choć, w trójcę Jaku też nas rzucili w taką miejscówkę, hyhy.

Opublikowano

Mi tam obojętnie, wierze w ND, jedynie z nowych ruchów to od premiery U2 liczę, że w U3 będzie nurkowanie, z piękną rafą koralową i jeszcze piękniejszymi widokami.

Opublikowano

Ja liczę tylko, że w U3 będzie mniej strzelania, za to więcej eksploracji i zagadek. A także żeby fabuła stała przez cały czas na wysokim poziomie bo końcówka U2 zostawiła mnie z lekkim grymasem na twarzy.

Opublikowano

Chętnie zobaczyłbym U3 na pustyni , wszędzie piasek , palące słońce , piramidy . Jeśli to rzeczywiście okaże się prawdą to będę bardzo zadowolony .

Opublikowano

Chętnie zobaczyłbym U3 na pustyni , wszędzie piasek , palące słońce , piramidy . Jeśli to rzeczywiście okaże się prawdą to będę bardzo zadowolony .

I burze pustynne ;].

Ponadto jeżeli trójka miałaby się dziać w słońcu, pustyni itd. to oznaczałoby, że Chloe musiałaby zrzucić troszkę ciuszków :turned: .

Opublikowano

Czyli tak jak myślałem (że piramidy i piasek) i tak jak chciałem. Jeszcze niech popracują nad fabułą, wrzucą więcej eksploracji oraz trudnych/skomplikowanych zagadek, a mniej walki/strzelania (a jak już to więcej walk z ukrycia, z podkradaniem się itp) i będzie arcydzieło. Bo o resztę, czyli grafikę, animację, scenki, akcje, nie trzeba się martwić. Znowu będziemy zbierać szczękę z podłogi. Ale na klimat niczym z TR bym nie liczył, bo tam uczucie to potęgowała "samotność" bohaterki, a jak wiemy koło Nathana zawsze się kręci jakaś piekność (czy to Chloe czy Elena czy pewnie jeszcze jakaś inna, którą poznamy w trójce) albo przynajmniej Sullivan.

Opublikowano

O ile dobrze pamiętam w trójce Crasha były poziomy w klimatach pustyni i Egiptu :P W Jaku III także pustynia odgrywała kluczową rolę.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

dobre spostrzeżenie... faktycznie tak było. ah to ND... jacy oni sa przewidywalni xD

Opublikowano

Tylko tym razem mogliby zrobić "symulator" oczywiście z samymi premiumami :turned: . Tak żeby ośmieszyć GT5 ;p.

Jeżeli zapowiedzą U3 na VGA chcę zobaczyć miny niedowiarków he he. A nie daj Boże jeszcze z datą FALL 2011 ;p.

"Flawless Victory" ;]

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Teraz po tych plotach o terenach pustynnych jest to BARDZO prawdopodobne. Aż żal reszty gier, bo pewnie zostaną przyćmione U3.

Opublikowano

hmmm... Egipt odwzorowany przez Panów z Naughty Dog z pewnoscia bedzie wygladal doskonale, jednak ja z mila checia powitalbym ponownie lokacje w sniegu i dzungle(taka jak w Drage's Fortune) :confused: