Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

trailer miales z ps4, na xone modl sie by framerate byl stabilny :P :P

Opublikowano

Jak popsują wersje na xbox one, to chyba bede zmuszony grać na ps4, a bardzo tego bym nie chciał

Opublikowano

Ciekawe co Rozi na to? Paniętm jak się bulwersował jak pisano że V wyjdzie na next geny.

Opublikowano

nikogo

ciekaw jestem porównania PC vs PS4 :o

Opublikowano

Ciekawe, czy coś dołożą, czy tylko oprawę podrasują. Swoją drogą, liczyłem na DLC na wakacje :(

Opublikowano

Trzeba będzie kupić nowego kompa. Co prawda przeszedłem na PS3, ale tylko główny wątek i misje poboczne. Nie ruszyłem biznesów (zrobiłem tylko hangar Trevora i taksówki), skoków itd.

Opublikowano

Yhh, ciekawe czy na moim lapku pójdzie. Niby GTA IV i MP3 działają płynnie na wysokich. 

Chociaż i tak zawsze będę miał sentyment do wersji na PS3, 100% gry w 3 dni <3 

Opublikowano

Tak samo jak ja mam sentyment do GTA:SA na PS2, mimo iż równie dobrze w chwili obecnej mogę sobie puścić tą gierkę na swoim telefonie... 

Opublikowano

Fajnie że wyjdzie w lepszej jakości. Kupię, ale za rok może dwa, jak będzie kosztowała 70zł i jak moja pamięć ulegnie lekkiemu wytarciu jeśli chodzi o GTAV. 

I kiedy w końcu zapowiedzą RDR2? :verymad:

Opublikowano

daj boze betonowe 30fps

Opublikowano

Podobno na PS4/XO będzie można przenieść zapis gry z PS3/X360, tylko czy naprawdę ktoś będzie chciał z takiej opcji korzystać? 

Opublikowano

W końcu prawdziwy next genowy sandbox trafi na next geny , ale po jaką cholerę 60fps w takiej grze ? ktoś może mi wytłumaczyć tą fascynację tymi fps'ami ? 

Stałe 30fps i będzie git.

@Pawlo - Chodzi o przeniesienie statsów z GTA Online 

Opublikowano

W końcu prawdziwy next genowy sandbox trafi na next geny , ale po jaką cholerę 60fps w takiej grze ? ktoś może mi wytłumaczyć tą fascynację tymi fps'ami ? 

No czegoś trzeba wymagać od edycji na next genach a nie jedynie utrzymanie dosłownie kilku klatek więcej do żelaznego 30. To jest gra z poprzedniej generacji. O samej rozgrywce wiemy wszystko, pozostało skupić się na technikaliach. 

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Nie grałem na PS3, nie szczególnie mnie jarało ale jak wyjdzie na PS4 to z chęcią zagram. 

Dziękuje sony, wielkie sony, goty sony, tylko sony

Opublikowano

Jak zobaczyłem napis że materiał pochodzi z PS4 to oniemiałem sądziłem że to PC, co do przenoszenia statów to jest to prawda ale ja z tej opcji nie skorzystam :) wolę na nowo delektować się grą. Do tego na bank jestem przekonamy że wraz z premierą dostaniemy DLC ? 

Opublikowano

No czegoś trzeba wymagać od edycji na next genach a nie jedynie utrzymanie dosłownie kilku klatek więcej do żelaznego 30. To jest gra z poprzedniej generacji. O samej rozgrywce wiemy wszystko, pozostało skupić się na technikaliach.

Lepsza widoczność, lepsze tekstury, większy ruch uliczny, piękna roślinność i poprawione warunki atmosferyczne (da się?). Mało? 1080p/30 w zupełności wystarczy.

Jak kiedyś kupię next gena, choć jeszcze długo to nie nastąpi, to chętnie przejdę mesjasza w ładniejszej oprawie oczekując na IV.

Opublikowano

hLYfnHG.jpg

<3

a.pomf.se/elawxs.gif

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie no, kurna, miazga jest. Mam wzwód na myśl o kolejnym GTA, bo pewnie dopiero wtedy kupię PS4.

Edytowane przez krupek1