Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GTA V - dyskusja ogólna

Featured Replies

Opublikowano
18 minut temu, HenrykIggO napisał(a):

Kurde, mam tak samo jak Ty i chyba też się skuszę by zrobić tę perełkę jeszcze raz. Pamiętam tylko misje gdy trzeba było dorwać kochanka żony Michaela (tego od jogi) i zniszczyć mu dom na wzgórzach i tę akcję z podpinaniem akumulatora na jajca xD. A tak to ciemnica w pamięci…

No ja nawet tej misji nie pamiętałem, a właśnie ją zrobiłem. Kochanek.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 11,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie ma co się oszukiwać, modding GTA IV bardzo wysoko powiesił poprzeczkę w kwestii choćby tak trywialnej w grach jak grafika Wątpię, żeby piątka wyszła jeszcze w tej generacji bo Rockstarsi dość ost

• kur.wa zapomnialem wylaczyc kinecta..

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

nie pytałem ile zajmuje ci wejście po schodach na 2. piętro

Opublikowano

Dobra szóstka może 25, a może 26.
W oczekiwaniu zagram sobie znowu w V  w wersji „next gen”. 
Który tryb „60” klatek polecacie? Ten zwyczajny czy z tym podstawowym RT? Jak coś nie jestem jakoś wyczulony na drobne spadki i nie muszę mieć betonowych 60ks.

Na internatach zdania podzielone. 

Opublikowano

RT na PS5 wygląda całkiem fajnie, ale to jest na zasadzie - ooooo, tu jest!! Pograj i zobacz, ja grałem chyba w 30 klatkach, bo nie robiło mi różnicy

Opublikowano

W ogóle jako ciekawostkę trzeb dodać, że znów pojawiła się szansa, ze dostaniemy GTA V E&E na PC. To by oznaczało, że raczej nie prędko zagramy w GTA6 na PC. 

Opublikowano
9 minut temu, Masny napisał(a):

W ogóle jako ciekawostkę trzeb dodać, że znów pojawiła się szansa, ze dostaniemy GTA V E&E na PC

Jakieś newsy, że R ruszył dupę i doda RT na PC? 

Opublikowano
15 godzin temu, GearsUp napisał(a):

Jakieś newsy, że R ruszył dupę i doda RT na PC? 

Z tego co mi się o uszy obiło to wprowadzono / mają wprowadzić nowe zabezpieczenia do GTA Online. Ostatnio wyszedł jakich patch, w którym znaleziono informacje o tym, ze opracowywane jest GTAV (teraz juz nie pamietam dokladnie, ale dajmy na to "nine gen"), ale na PC.  Info wiząłem z tego filmiku: 

Opublikowano

Jest nowe zabezpieczenie, które przy okazji upierdala online na Steamdecku. Single działa normalnie

• 1 miesiąc temu...
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wersja current gen wpada na pecety jako osobna pozycja w bibliotece, za darmo dla posiadaczy. Czyli jednak kurwa się da, tylko konsolowców trzeba łoić na hajs :kekyayaya:

Opublikowano

W sumie to chętnie sobie wrócę do gierki. :) 

Opublikowano

No ciekawy jestem jak to na Decku wypadnie z FSR 3.1. Bazowa wersja chodziła spoko w 40 klatkach, więc teraz powinno być lepiej i ładniej

Opublikowano

Pecetowa wersja z tym paczem całkiem fajnie wygląda. Kisnę niesamowicie, że dali na kompy za darmo tę wersję, dorzucili do tego RTGI którego na current genach nie uświadczysz i nie skasowali za to ani złotówki, a wersja konsolowa nadal do kupienia :kekyayaya: Dojenie? Jeszcze jak piękny kawalerze

Opublikowano

Ja własnie skonczylem około 30min grania i wygląda ładnie. Fajnie, że wpadło za free bo nie widzę tutaj nic za co bym chciał zapłacić ale oświetlenie i odbicia robią małą robotę :)

Opublikowano

Po pierwsze, to na PC nikt by za to nie zapłacił, bo można modować. A po drugie to pewnie testują technologie przed GTA 6.

Opublikowano

Jeśli to ma być testing to całkiem nieźle im idzie, bo na moim budżetowym smoku maks z pełnym RT i DLSS w 1440p na luzie ciągnie te 60 klatek bez żadnej zadyszki. Żadne transformatywne doświadczenie, ale wygląda ładnie i rusza się solidnie, gierka z 2013 roku wygląda teraz lepiej niż większość gówien na Unrealu 5.

Opublikowano

?imw=5000&imh=5000&ima=fit&impolicy=Letterbox&imcolor=%23000000&letterbox=false

ładnie to wygląda i płynnie chodzi jak na gierkę z 2013, upgrade za darmo to jak najbardziej, tyle lat ta gra ma ze na pewno będzie trzeba odświeżyć sobie single player-a

Opublikowano

Zainstalowałem na Decku, ustawiłem very high bez ray tracing i fsr 3. Gra się nie uruchomiła. Próbowałem odinstalować, nie da się. Po kilku minutach wyskakuje time out error. I teraz utknąłem z ważącą 100gb nie działającą grą

Opublikowano

https://compare.l7y.media/gta5/

Obczajcie sobie różnice między on a off. Wygląda to naprawdę spoko.

Inna sprawa, że E&E ma problemy z audio, wszystko podobno brzmi bardzo płasko, kompletny brak efektu 3D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Odświeżam sobie właśnie singleplayera na PS5. Ciekawy jest ten nowy tryb widoku z pierwszej osoby, zupełnie zmienia doznania płynące z grania:)

Sporo pamiętam z pierwszego przejścia, właśnie 

Spoiler

rozwaliłem dom tego meksykańca Madrazzo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Znacie jakieś sposoby na szybkie wbicie RP w GTA Online? (jakieś napady, wyścigi itp?)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To się zmienia z każdą aktualizacją. Najlepiej śledzić content creatorów, którzy regularnie najlepsze sposoby na wbijanie RP. Nie ma to oczywiście żadnego sensu oprócz walki o platynę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

GTA V rozeszło się w ponad 200 milionach egzemplarzy. No to jest absolutnie niesamowite. Chociaż, dla mnie, to jest fantastyczna gra i sam kupiłem ją 5 razy (X360, Xone, PS4, PS5 i Steam) to jednak jest to imponujące osiągnięcie

• 2 tygodnie później...