Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ogólne rozważania serialowe

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 139,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
20 godzin temu, PiotrekP napisał(a):

@LeifErikson aż bolało jak masakrowali te beemki i merce. Złole lubili za to audice z tego co pamiętam.

Ciekawostka byla taka, ze oni czesto w scenach rozwałki korzystali ze starszych generacji przebranych za nowsze (tak bylo na przykład czesto z BMW Semira, co czasami widać na ekranie jak sie przyjrzeć). Czytałem gdzies tez ze pozyskiwali do zdjęć jakies niepełnowartościowe sztuki niektórych nowszych fur (nie wiem czy niesprawne, uszkodzone, czy cos, ale na pewno tansze). :)

Opublikowano

Semir chyba zawsze jeździł srebrym 4drzwiowym bmw, a jego partnerzy niebieskimi mercami coupe. Najlepszy sezon był z Tomem, gdzieś z 20 lat temu, leciało toto na tvnie popułdniami. Niby chłopaki z drogówki, a wiele razy cały świat ratowali. D

Opublikowano

MAX, ,,Psychopata. Znaki szczególne" - (2020-2026). Dobra moja, dobra nasza - jeden z najlepszych serial dokumentalnych (jedyna wada... to długości odcinków, bo po ok. 22 min na każdy - choć dla mnie w miarę ok: uwielbiam krótkie czasowo seriale, zwłaszcza gdy odcinki są odpowiednio poukładane i nie ma chaosu w przekazie treści) w kategorii psychokryminologii, jakie w ogóle widziałem! Dziesiątki odcinków, 9 sezonów (i to chyba się nie skończyło), gdzie w każdym z ,,epów" omawia się inny przypadek psychopatii, i nie zawsze są to ,,seryjniacy", czy gwałciciele; i zawsze robi się to w tych około 20-kilku minutach rzetelnie merytorycznie, arcyciekawie i naukowo-suspensowo. Perełka! Do polecenia. Po około połowie obejrzanej całości, ocenię ten serial na: 9/10.

,,Nawiedzony biznes", 2025, ,,N" - hmmm, pomyślmy: nietypowa animacja, ba!, bardziej rzekłbym: nie typowo ,,beko-genna", jak np. ,,Paradise PD", ale bardziej ,,typowo" jak połączenie ,,Rick & Morty" z ,,BoJack Horseman"; lekka komedia, bardziej przygodowo-fantasy-obyczajowo-familijna. Urzeka tu styl graficzny i w ogóle sam pomysł na cały Św. przedstawiony, postaci, wątki etc. Nie jest to mistrzostwo, ale w ocenie całości jestem w stanie (po kilku dopiero obejrzanych odcinkach) postawić tej produkcji ocenę: 7/10.