Skocz do zawartości

Inne serwisy dystrybucji cyfrowej (GOG, GMG, Origin i inne)

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,3 tys.
  • Wyświetleń 317,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

- brak achievmentów - brak sprzedaży kluczy przez inne sklepy - brak forów - brak sejwów w chmurze - brak wsparcia dla modów (steam workshop) - brak koszyka w sklepie - b

• Nowy Humble Monthly: - Crash Bandicoot: N-Sane Trilogy - Spyro Reignited Trilogy - Call of Duty: WWII https://www.humblebundle.com/monthly

• Humble Bundle od dawna zamula z ofertą, ale chyba nikt nie wspomniał, że bundle od Fanatical tymczasem bardzo spoko:   https://www.fanatical.com/en/bundle/slayer-bundle Styx i Carmagedd

Opublikowano

Nie chcę spamować za każdym razem, ale warto śledzić Fanatical. Trwa Bundlefest i co chwila pojawiają się nowe zestawy z grami. Niektóre serio warte uwagi, jeśli ktoś nie ma danej gry.

https://www.fanatical.com/pl/bundle

Opublikowano

Na gogu do odbioru za darmo Warhammer 40,000: Gladius - Relics of War.

Plus kilka fajnych bundli ze świata Warhammera na stronie głównej:lapka:

Opublikowano

Na steam też i mam w bibelotece więc kiedyś już musieli rozdawać, ale na gogu nie miałem ^^

Opublikowano

jakby ktoś był zainteresowany kwestią acziwmentów na epic, to trafiłem na info, że bodajże od 9 marca epic wymaga od twórców implementacji osiągnięć. dotyczy to nowych gier, takich, które posiadają osiągnięcia gdzie indziej, na przykład na steam, ale jednocześnie wymóg nie działa wstecz i to, czy gry dodane do sklepu przed 9 marca je dostaną, zależy tylko od twórców/wydawców tych gier (na przykład trylogia mafia nie ma i nie wiadomo, czy będzie je miała)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Myślałem że SWAT 4 kupie a tutaj bez przeceny. :/ 

Opublikowano

To samo - też się czaje tylko na tę grę.

Opublikowano

Nie ma się coś przejmować, co chwilę to wrzucają za dwie dyszki

Opublikowano

A co lepsze to jest też bundelek trzech części za stówkę :banderas:

Opublikowano

tylko oryginały, a nie jakieś podrabiańce, prawilna trójeczko, czekam :banderas:

obie części dino crisis też miały pecetowe wersje, ale raczej nie ma szans, skoro rimejki w planach

Edytowane przez krzysiek923

Opublikowano

Byłoby niewąsko tak dorzucić sobie dwa klasyczne Dinusie do kolekcji jeszcze, trzymam kciuki za taki pomysł - najpierw rerelase na GOGu, a potem odświeżony rimejk jedyneczki i jazda z tym.

Opublikowano
3 minuty temu, krzysiek923 napisał(a):

obie części dino crisis też miały pecetowe wersje, ale raczej nie ma szans, skoro rimejki w planach

No to właśnie szansa jeszcze większa :asax:

Opublikowano

Przecież to jest genialny pomysł na darmowe pieniążki dla Capcomu - robią sobie rimejka, a bokiem obok puszczają oryginały na GOGa. I tak to nie developerzy zajmują się dostosowaniem kompatybilności pod nowe maszyny tylko ekipa Polaków-rodaków nad tym dłubie, więc wystarczy mailem w załączniku wysłać kod źródłowy i czekać, aż pieniążek spłynie na konto. Chętnych by nie zabrakło.

Opublikowano

no to idąc dalej sh2 i sh3 też miały pecetowe wersje i w cyfrowej dystrybucji ich nie było nigdy (i wnajbliższym czasie nie ma co się spodziewać), na steamie jest homecoming, ale nie ma the room, który jest na gogu i odwrotnie

Opublikowano

Nie ma co porównywać capcom to tych pachinko sc0rwensynów z konemi :sonkassie: