Daffy 10 529 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 i e3 za rok ale na prawdę kpina...kij z zapowiedziami...oni nawet cen nie obniżyli na konsolę i memorki...w JPN od lutego przecena a tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Co to za tytuły? porty gier z ps3 i nawet z ps2!!!Chyba oficjalnie Vita R.I.P. Gdzie ta mega gra chinduska?! gdzie te przecieki, że to będą wielkie targi dla Vity?! Aaaa, kolejny raz ten błąd 1. Hindus. 2. To jest muslim Ogólnie to beka z zapowiedzianych gier na E3 Mogli chociaż powiedzieć co Bend robi. EDIT: Teaser jakiejś gry: http://www.youtube.com/watch?v=HWFzCextppo Edytowane 11 Czerwca 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) Nawet ja spodziewałem się jakiegoś większego epizodu o Vicie na E3. Śmierć tego systemu znowu skazuje ludzi na hegemonię Nintendo, a szkoda bo konsole Sony dostarczały rozgrywki nieco z innej półki. Teraz tą rolę częściowo pewnie przejmą smarfony, a gry będą upraszczane na potrzeby ekranów dotykowych... Nadzieja jest taka, że Sony zapowiedziało mocne wsparcie PS Vity przez PS4, ale może te rzeczy są w zbyt wczesnej fazie by je pokazywać. Sony mogło więc na moment zamrozić nieco marketing Vity, by spróbować ostatni raz uderzyć po premierze PS4. Zresztą w sumie zapowiedziało te w ch.. gier do końca roku na PM, bodajże? Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Mendrek Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) sytuacja vity po tym e3 jest gorzej niz dramatyczna...w sierpniu rayman legends, we wrzesniu killzone, w pazdzierniku tearaway , po drodze jeszcze dragon crown i muramasa i co potem? co po pazdzierniku? nie ma ani jednej zapowiedzi tytulu AAA w produkcji na koniec 2013 czy na 2014. Te Freedom Wars nie wiadomo czy opuszci KKW i czym w ogóle jest. Jeśli sony miałoby coś w zanadrzu to pokazałoby to teraz...wszak pół roku przed ewentualną premierą musieliby mieć już dobrze działający kod. Co robi sony? nic...nawet nie pokazali jakiegoś trailera,rendera, nawet z jakiejś odległej produkcji, nie wyciągnęli przysłowiowej kiełbasy dla głodnego psa.Studia zewnętrze-cisza-żadnej zapowiedzi...a nowego Asasyna, nfs czy fife 14(choćby z aktualizacją składów z wersji 13) brałem za pewnik...jest dramat. Hindusek Muslin dalej swoje...twierdzi, że konfa była stricte pod ps4 i duże tytuły AAA zawitają na Vitę, jest nawet w stanie się założyć, że pod koniec roku będziemy się smiać z tego, że teraz twierdzimy, że sony nie kocha swojej kieszonsolki - ja mu już nie wierzę, ja nie chce crossplaya z ps4, ja nie chce gaikai i grania w gry z ps2 i ps3...ja chce pełnoprawną niezależną konsolę przenośną z masą dedykowanych hitów jaką kiedyś było psp - chyba już jednak się tego nie doczekamy i sony ma vitę jako gadżet do ps4 Edytowane 11 Czerwca 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 a ja tydzień temu kupiłem vite Ok teraz przechodzę persone 3 i mam hity z psp do ogrania oraz persone 4 ale potem? heh Nintendo DS chyba zakupię pod koniec roku a vite sprzedam Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 ten rok będziesz miał fajny na Vitę, ograsz to co masz w plusa i nadchodzące tytuły i jest git. Na razie przeraża 2014 który jest po prostu PUSTY, jedna wielka czarna plama zapowiedzi. Alleluja, że przynajmniej czytając relacje z targów to co zmierza w tym roku na Vitę jest fajne: - Tearaway - w zgodnej opinii wszystkich najlepsza gra na vitę i jedna z najlepszych gier prezentowana na targach, nawet gdzieś przeczytałem opinię, że gra się w to tak jakby jakiś hit od Nintendo zawitał na konsolę Sony - Killzone Marcenary - na showroomie demo multiplayera - jest płynnie i to najładniejszy tytuł na handheldach w historii - Dragons Crown - cudowne 2d i fajna rozgrywka, każdy fan Odin Sphere będzie zadowolony - Batman Blackgate - i tu zdziwienie, podobno świetna gra w stylu metrovanii, preview z ING twierdzi, że to będzie jedna z perełek końca roku na handheldy Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 A Tearaway było pokazywane na E3 , czy mi tylko gdzieś to przeleciało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 (edytowane) był na e3 - jest nawet grywalny na standach, ci co grają się jarają totalnie, jednogłośnie najlepsza gra na vitę. Niestety by się doszukać tych informacji trzeba mocno poszperać w necie lub być na bieżąco z topicami na neogaf bo niestety Vita nikogo i każdego interesują tylko nextgeny edit: oficjalna lista od tego Muslina co jest grywalne na vicie na e3: TearawayBatman BlackgateThe Walking DeadOpen MeToro’s Friend Network (out in US)Destiny of SpiritsDragon’s CrownKillzone MercenaryXS Memories of CelecetaRagnarok Odyssey AceMuramasa rebirthValhalla KnightsOlli OlliJak & Daxter CollectionEpic mickey 2Rayman LegendsDeathmatch VillageMen’s Room Mayhem (Out now)Stick it to the ManPinball HeroesFloating Cloud God saves the pilgrims in HDFlowerAban Hawkins & the 100 SpikesHotline MiamiLuftrausersLimbo (Out now)SpelunkyVelocity Ultra (Out now)Fieldrunners 2Dragon Fantasy Book 2Kick BeatRunner 2 - Future Legend of Rhythm AlienHohokumStealth Inc: A Clone in the DarkLone Survivor: Director’s Cut Edytowane 12 Czerwca 2013 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 (edytowane) Da się wstukać kod z vouchera na PS+ z poziomu PSV w PSS? Nie będzie żadnych problemów? próbował ktoś? Edytowane 14 Czerwca 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
LOKI7777 17 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2013 Da sie ale moze i raczej poprosi o dane karty kredytowaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Coraz bardziej zastanawiam sie nad zakupem ps vity, cena 789zł robi sie zjadliwa + karta 16gb 169zł. Te słuchaweczki dedykowane od sony sa czegos warte? Bo w pudelku wygladaja fajnie ; ) Tylko ze w sumie chyba bardziej mnie jara mozliwosc zagrania w hity z psp i psx no i od czasu do czasu za darmo gierki z ps+ Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja tak samo się zastanawiam, z tych samych względów. Niech mnie ktoś przekona do kupna, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 129 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 Też tak ostatnio zacząłem myśleć, jak zapowiedzieli Dead Nation, a z czasem coś by się na pewno jeszcze znalazło. Najchętniej to bym przytulił jakiegoś bundla PS4 + Vita Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 (edytowane) jak to nie ma być wasza główna konsola do gierek to jest wporzo i to bardzo bo szybko Wam się biblioteka tytułów wartych ogrania nie wyczerpie. Mam nadzieję każdy z Was chomikuje od początku istnienia plusa na vicie(czyli chyba pazdzienrik 2012) bibliotekę tytułów po przez dodawanie ich do download list na ps3 lub pc - wtedy macie "za free" min uncharted, gravity rush, luminous, virtua last reward, wipeout2048 i raymana origins. Prócz tego polecam min. genialnego quacammele, stardust i fajny lbp. W tym roku jeszcze killzone marcenary, dragons crown,finaleX w hd i tearaway i dedykowany batman też wydaję się super. Na 2014 na razie brak fajnych zapowiedzi ale mam nadzieję, że to się zmieni. Do tego genialna kultura pracy konsolki - menu chodzi jak marzenie i jest multitaskowe - odpalony youtube,przegladarka internetowa czy nawet skype w czasie gry to nie problem. Wielka szkoda, że na razie nowe tytuły AAA omijają ją szerokim łukiem ale liczę, że jeszcze jakiś cud się wydarzy. Podsumowując ja bym jej mimo wszystko dalej za taką cenę nie kupował (moja jest z abonamentu play zamiast komórki), można x360/ps3 za tą cenę spokojnie wyrwać ale jak potrzebujecie handheldu i nie chcecie kupować na niego gier(ps plus się kłania) to atakujcie. Edytowane 17 Czerwca 2013 przez Ficuś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 17 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2013 No w sumie dzisiaj przeszedlem sie do Playa i w listopadzie moge wziac vite 3g za 1zł przy abonamencie 79zł co mi odpowiada bo i tak place za swoj abonament 69zł i brakuje mi minut a play mi ich da 800. Gry sciagniete z ps+ z poziomu ps3 moge miec tylko w liscie do pobrania i wtedy napewno nie znikna czy lepiej niech juz sciagniete instalki czekaja na ps3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Jak przy grze masz "Purchased" to na pewno nie zniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Redmitsu, gierki mozesz dodac do listy pobierania, nawet za pomoca komputera:). Znajdz link do przegladarkowej wersji sklepiku i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Sprawdzal ktos trylogie Jak? Da sie w to dzisiaj grac? Tak serio serio sie pytam... bo 90% wersji HD jest absolutnie niegrywalna dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 na ps3 gra się fajnie, na vicie tragiczny framerate i rozdziałka + nawet nie usunęli w opcjach możliwości włączenia/wyłączenia wibracji więc sobie pomysł jak na odwal był robiony ten port na handhelda Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 fuck... to olewam Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 PS VITA 3G za 700zł nowa od znajomego - opłaca się? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 nie, zadna to rewelacyjna cena Cytuj Odnośnik do komentarza
LukaszM 26 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przed chwilą wchodziłem PS Store i cała trylogia Jak and Daxter była do ściągnięcia za darmo. Nie wiem czy to jakaś promocja, czy błąd w ich sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza
LOKI7777 17 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jakis link do strony na pc bo w sklepie nawet znalezc nie moge. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukaszM 26 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 (edytowane) Ja pobierałem poprzez Vite, wchodząc przez PS Store na PC cena jest widoczna. Zrobiłem zdjęcie lecz nie umiem wkleić, więc wstawiam link http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0416c7cec30e5c8d.html Edytowane 20 Czerwca 2013 przez LukaszM Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi