Skocz do zawartości

God of War: Wstąpienie

Featured Replies

Opublikowano

Ciekawy jest dla was multiplayer? Ja jestem ciekawy z kim Kratos zamierza walczyć? Jego Vendetta przecież się zakończyła, jej ostatnia ofiara powinna zakończyć historię uniwersum ale... każdy zna scenkę po napisach.

Trudno mi się żegna z ulubionymi bohaterami, więc z otwartymi rękoma przyjmę nowego Boga Wojny, jednakże trudno mi sobie wyobrazić tak potężną, nową motywację, jaką do tej pory przejawiał łysol nr 1.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 183,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli chcecie sprawdzić demo piszcie na priv do mnie, wyśle passy do konta.   Demo wymiata czekam z niecierpliwością na premierę.

• Mam już kody na to nowe demo, właśnie zakładam osobne konto. Jakby ktoś był chętny to niech pisze PW.

• W(pipi)ia mnie w jaki sposób reklamują nowego Boga Wojny ;/   Serio, gdzie się podziały trailery singlowe rodem z Trójki, po których człowiek fapował tygodniami. Ja rozumiem, fajnie, że dają multi j

Opublikowano

jestem ciekaw, bo sobie go nie wyobrażam. dawać e3.

Opublikowano

A ja to bym poczekał aż gra zostanie zapowiedziana, bo na razie to tylko plotki (i nie wiem czemu założono ten temat, bo zrobi się tu koncert życzeń). :P

Opublikowano

Po co? Pewne jest że gra wyjdzie, pewne że bohaterem będzie Kratos (bo kto inny? Przecież cała seria mogłaby się nazywać po prostu Kratos i nikt nie zauważyłby różnicy).

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Jeszcze niech ktoś napisze, że to plotka.

Opublikowano

Nawet nie liczę, że Sony coś wspomni o kolejnym GoW na E3. Spodziewałbym się tego raczej na VGA pod koniec roku.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Ja stawiam, że będzie GoW z podtytułem i nowa mitologia (nordycką bym chciał)

Opublikowano

Najbardziej właściwym z rozwiązań byłby reset, oczywiście Kratos pozostałby, ale zupełnie nowa otoczka, mitologia, no nawet ta nordycka.

Opublikowano

Nie obraził bym się, gdyby wzięli na warsztat historie Beowulfa wraz z tytułowym bohaterem, odpowiednio zmodyfikowali i urozmaicili. Kratos jest kozak, ale lepiej, żeby pozostał w swojej bajce i dał powariować innym.

Opublikowano

Oby to były tylko plotki, rozumiem zrobienie prequela, spinoffa, ale nie kolejną kontynuację, i to jeszcze z tym samym bohaterem. Była mowa o trylogii więc niech się tego trzymają, nikt im przecież nie każe nie robić następnych slasherów, tylko np. w mitologii nordyckiej...

Opublikowano

A może mitologia egipska? Mało jest gier w tych klimatach.

Opublikowano

Zmiana mitologi jest bardzo mało prawdopodobna. Skoro już samo zakończenie 3 części jest otwarte, oznacza to prawdopodobnie, że twórcy już od ukończenia prac mieli pomysł na 4 część. Teraz robota pewnie już wrze... Kto wie, czy kolejnym nemesis Kratosa nie zostanie Uranos, który pojawi się na scenie, kiedy wszyscy to jego wrogowie zostali wyrżnięci przez łysego.

Edytowane przez Mr. Blue

Opublikowano

Żadna to plota, taki news przed samym E3 + Sony które nie umie utrzymać w tajemnicy swoich projektów (The Last Guardian 2 lata temu). Na E3 będzie jakiś trailer/teaser.

Opublikowano

Co wy z tymi innymi mitologiami??? Przeciez Kratos moze wyrznac w hadesie jeszcze conajmniej kilku Bogow/tytanow, ktorzy jak dotad nie pojawili sie w serii. Zarzuca zapewne jakis twist fabularny i tyle.

Bardziej martwi mnie kwestia samego gameplay'u. Nie to, zeby ten znany nam dotychczas byl zly - po prostu znam kilkka osob, ktore ukonczyly dwie czesci na PS2, a "trojke" odpalili na chwile po czym wylaczyli stwierdzajac, ze to znowu to samo i nie chce im sie w to grac. Taka prawda, ten gameplay jest juz troche przestarzaly. Lepiej byloby, gdyby np teraz Kratos walczyl z przeciwnikami 1 na 1, jak np w Prince of Persia z 2008 roku - same pojedynki zyskaly by dzieki temu na efektownosci, bo jak znam Santa Monica wygladaloby to kapitalnie!

Tak czy siak na 70% pokaza GoW 4 na E3, chociaz bardziej prawdopodobne wydaje mi sie VGA. No, chyba ze na E3 teaser, a na VGA gameplay :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

I tak pewnie pokażą GOW na Gamescom. Za dużo było plotek przed samym E3.

Opublikowano

Mi się wydaję, że niczego się podczas GamesCom nie dowiemy w tej kwestii i najbardziej obstawiam VGA.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

1:42 Kratos.

Poznaje ktos lokacje z poprzednich odsłon? Jeżeli nie, to najprawdopodobniej czwarta odsłona jest bliżej niż myslimy ;)

Opublikowano

Przypomina to trochę miejscówkę, gdzie Kratos w trójce

walczył w 2,5D z Zeusem

Opublikowano

To nie jest lokacja z GoWIII. Może to jakiś kawałek, który został wycięty z finalnego kodu. Wygląda na puzzle.

Opublikowano

Na Blogu PS pracownik Sony napisał, że to wycięty kawałek z GoW III...

Zdjęcia:

ibnbBxQ91xBaq0.png

ibpYxRLM9EJEpZ.png

iojHu4f0pShWU.png

iUZXZysxevzBw.png

Oczywiście to normalne, że prawie dwa lata po premierze Santa Monica Studio dalej pracuje nad wyciętymi materiałami z GoW III :turned:

Opublikowano

Może wykorzystują wycięte fragmenty do czwórki, w making of pierwszej części też pokazywali fragmenty, które potem zostały wrzucone do dwójki.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Zawsze tak robię z bardziej wyczekiwanymi grami. Nie chcę się ani zawieść ani przesycić miodem. Ot, wychodzi, bieriom, grom, lubim.