Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 460,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży ;)

Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty z Lidla,2 plastry chudej wieprzowiny,2 plasterki awokado,pomidor i czerwona cebula,sól różowa i pieprz.Koszt takiego cuda to ok.4 złote.Niech ktoś mi powie że w szkole czy pracy nie da się trzymać miski ;)

5n42he.jpg

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Ta buła na pewno jest pełnoziarnista? Zawsze mi się wydawało, że te pieczywo z Lidla jest trochę oszukane i co najwyżej wieloziarniste, choć mi bardzo bułka fitness smakuje.

Opublikowano

Przecież to produkt z pieczywa głęboko mrożonego, samo zdrowie. Ale wygląda pysznie i chętnie bym zjadł teraz .:P

Opublikowano

Jak każde pieczywo z takich sklepów,a ta jedna chyba jest pełnoziarnista,reszta to jakieś mieszanki.

Opublikowano

Zaczął się fajny cykl Roberta Piotrkowicza o przygotowania do tegorocznej Olympii - mówi w nim min. o diecie, która w natłoku co tego co się teraz ogląda wygląda dla niektórych dziwnie, mimo, że wcale dziwna nie jest. W ogóle jak wrzucił dzisiaj na fb fotke dzisiejszego śniadania to niektórzy zszokowani:

15613_1614519385471601_44692618691510419

całe jaja, majonez, boczuś, kiełba, żółty ser - hehe, fajna odmiana, że w końcu jakiś kulturysta nie (pipi)i tylko o jedzeniu samych białek jaj i indyka.

Opublikowano

To normalne że ludzie będą mieli ból dupy bo miesza im to w głowach. Pamiętam że tutaj ktoś z forum miał super dietetyka , który przestrzegał przed nasyconymi. Taka jest ich wiedza z książki ... pewnie od czasu ukończenia studiów taki dietetyk już się nie rozwija i nie zdobywa nowej wiedzy bo uważa że wie wszystko.

Opublikowano

Ale ten typek z filmiku yetiego mowi ze olej lniany czy rzepakowy to kupa jesli chodzi o stosunek omega 3 do 6, a z tego co czytałem wlasnie maja swietny stosunek. Wiec jak? A ja wam powiem że chu.j z tym, robić tak jak sie robiło przez lata bo teraz w kazdej chwili moze jakis randomowy trenerek z gadka zrobic filmik gdzie mówi co chce. 

Opublikowano

No własnie,lniany ma dużo oleinowego,który organizm może zamienić na omegę 3,u mnie się sprawdził przeciwzapalnie jak miałem problem z jelitami.

Opublikowano

Ja będę śledził co Robert zrobi na tej diecie. Pytanie czy taka dieta wpłynie równie dobrze na prosa, który walki ogromne dawki koksu, jak i na osobe ćwiczącą naturalnie. Nie wydaje mi się.

Opublikowano

Ta, a spróbuj powiedzieć laikowi że na opone bardziej szkodzą wegle proste a nie tłuszcz. 

Opublikowano

Porzygam się zara od samego patrzenia na tę golonę.

Opublikowano

Ja ostatnie 2 tygodnie to głównie tłuszcz i białko jadłem i u mnie się sprawdziło.

Opublikowano

KOKSY CO ROBIĆ. poprosze jakieś sprawdzone tabele z wartościami odżywczymi, czas zrzucić opone.

Opublikowano

SUPER RADY!

Opublikowano

Zainstaluj sobie np. Fat Secret i zliczaj przez jakiś czas to co jesz. Wyjdzie czy masz nadwyżkę kaloryczną.

Opublikowano

a czego się spodziewałeś, że ktoś Ci dietę ułoży? Zrzucenie oponki to prosta teoria i regularna praktyka.

Opublikowano

spodziewałem się że ktoś wrzuci mi sprawdzone tabelki z wartosciami odżywczymi, a nie informacje by biegać i mam przyciąć kalorie, bo to wiem. TYLKO KU<RWA TRZEBA WIEDZIEC Z CZEGO i  NA CO ZAMIENIĆ.