Opublikowano 28 listopada 202528 lis Ja czasem posłucham bez obrazu, bo jego twarz to takie trochę nightmare fuel przez ten brak brwi, ale też zaczął z czasem tak dziwnie mówić jak debile na tiktoku CZY WIESZ, ŻE TA KIEŁBASA MA AŻ 40G TŁUSZCZU!!!!!. Ten sam kejs co ten lekarz bartek kuczynski, ktory madre rzeczy latwo opowiada o zdrowiu, ale sam wyglada jak nosferatu z vampire bloodlines.
Opublikowano 28 listopada 202528 lis a widzieliście tego ancymona? https://www.facebook.com/share/v/17rL9UB9qo/ ma też wersję tej reklamy z pomidorkami kokatjlowymi :) co za rak Edytowane 28 listopada 202528 lis przez gtfan
Opublikowano 28 listopada 202528 lis 8 godzin temu, Soban napisał(a):Ja czasem posłucham bez obrazu, bo jego twarz to takie trochę nightmare fuel przez ten brak brwi, ale też zaczął z czasem tak dziwnie mówić jak debile na tiktoku CZY WIESZ, ŻE TA KIEŁBASA MA AŻ 40G TŁUSZCZU!!!!!. Ten sam kejs co ten lekarz bartek kuczynski, ktory madre rzeczy latwo opowiada o zdrowiu, ale sam wyglada jak nosferatu z vampire bloodlines.No doktor Bartek to rasowy nosfer ;D i ma poyebany sposób mówienia, ale czasem coś wartościowego mozna sie dowiedziec.
Opublikowano wczoraj o 12:32 1 dzień Ostatnio wziąłem się za diete, bo wyszło mi z badań krwi i z ogólnego samopoczucia, że jadę od dłuższego czasu jadę na sporym deficycie.Zakładając 11h treningów tygodniowo to sensownie będzie przyjąć 3800 kcal (B-152g, T-101g, W-570g)? O masę nie walczę, ale przy 182 cm i 78 kg fajnie by było dobić do tych 80. Edytowane wczoraj o 12:33 1 dzień przez ginn
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Też nie kumam, kumpel co się bawił amatorsko w kulturystykę, wkręcił się w jakieś ultra maratony i ponad 100km biegi i zbija wage, a nie podbija.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. ci biegacze co się wkręcą za mocno to wyglądają jak chodząca śmierć przez wysuszenie. Mam takiego typa w pracy co też jakieś maratony, traithlony itp nawala, a jak go poznalem to myslalem, ze ma problem z alkoholem, bo twarz zapadnieta i taki zylasty mega.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 godziny temu, kanabis napisał(a):Ale po co ci tyć skoro ty chyba w sporty wytrzymalosciowe idziesz?Wagę mam fajną, ale chciałbym trochę zwiększyć obwody na klatce i rękach. W ogóle to zastanawiam się, czy przy triatlonie jest to w ogóle możliwe.Na tą chwilę zmniejszyłem wartości do 3500 kcal - obciąłem trochę węgli (do 500g) i tłuszczów do 90 g.
Opublikowano 54 minuty temu54 min Kwestia dystansow do jakich trenujesz. Tak wygladaja triathlonisci na dystansie sprinterskim.I ja tez w takie sylwetki celuje. W sensie, silny, szybki, sprawny.No ale jak celujesz w jakies polowki czy iron mana to bedzie to dosyc ciezkie, po pierwsze dlugie treningi wytrzymalosciowe wplywaja niekorzystnie na poziom testosteronu ktory odpowiada za mase miesniowa no i w sumie duze lapy jedynie przeszkadzaja bo to dla dlugodystansowca zbedny balast do natlenienia.Jak zawsze w zyciu, kwestia wyborow ;)