Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo 4 - Linkowanie/spoilerowanie przed premiera = ban

Featured Replies

Opublikowano

Skończcie pier.dolić i dawać mi to Halo oraz tydzień wolnego!

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 173 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• KUR.WA ! 2 tyg. przed premierą a nikt nie raczy poinformować jak naprawdę bedzie z tą je.baną polonizacją !? Tak jakby nie można było zadowolić wszystkich polskich graczy oryg. dubbingiem z polskim na

• Pasy zapięte ? no to lecimy !  

• MULTI KOORWA  

Opublikowano

Własnie sprawdziłem status zamówienia na Ultimie. Są szanse na brak snu w poniedziałkową noc!

1 02/11/2012 17:15:13 Przesyłka wchodząca do sortowni

2 Utworzenie kwitu importowego DPD 02/11/2012 16:19:15 Przesyłka odebrana przez kuriera

Opublikowano

pytanie do chłopaków grających już w H4 - jak wygląda sprawa z melee ? Jest bleedthrough czy jest jak w riczu ?

Opublikowano

w tej grze nie będzie hordy ?

Trybow gier w ogole poki co jest z lekka mało. Kampania - ostro przysiedlismy i chyba jesteśmy w polowie, graficznie o wiele lepiej niż w poprzednich częściach, ale poki co, uważam ze recka w PSXie oddaje dokładnie to co dostaliśmy, najlepsze HALO jakie było, z najładniejsza grafika, ale większość akcakcji niestety już gdzies widziałem... Multi chyba jeszcze bardziej skilowe, swietnie ze w końcu jest bieg, fajnie, ze sa klasy i perki, zaznaczone bronie na mapie itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Jutro z rana moja limitka bedzie w oddziale DPD w moim miescie, no ale wiadomo, kurier nie trybi w sobote. Czy moge podjechac do oddzialu i sam odebrac gre ? Nie chce czekac do poniedzialku :P

Opublikowano

pytanie do chłopaków grających już w H4 - jak wygląda sprawa z melee ? Jest bleedthrough czy jest jak w riczu ?

10-20% tarczy, melee, you die. Wystarczy? :P.

@UnexpectedBoy: Szkoda, ze nie wrzucil gry wczesniejszej (doslownie jeden mecz wczesniej lub pozniej :P) :D.

Ogolnie nowe FFA daje rade, robi sie z tego prawdziwe FFA.

Tak juz z innej beczki... poniewaz wersja PL w MP mnie irytuje... jak myslicie... Jak bym pozyczyl sobie wersje EN i zainstalowal, zalatwilo by sprawe? :D Warto sprawdzic! :P.

Opublikowano

Raczej nie.

Ma byc w tej czesci tryb hordy, czy zrezygnowali z niego? Troche szkoda.

Opublikowano

Easy: Nie ma Firefight bo jak już ktoś z 343 Industries mówił - mało kto w to grał i nie opłacało im się robić czegoś co i tak większość oleje. Zamiast tego zrobili Spartan Ops bo co-op jest bardzo popularny w Halo.

Opublikowano

No mi tam brak Firefighta kompletnie nie przeszkadza. W Reachu odpaliłem tylko raz, żeby porobić acziwy i tyle :P

Kurdeee jak tez czas się będzie dłużył do wtorku...

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Jutro z rana moja limitka bedzie w oddziale DPD w moim miescie, no ale wiadomo, kurier nie trybi w sobote. Czy moge podjechac do oddzialu i sam odebrac gre ? Nie chce czekac do poniedzialku :P

Śmiało uderzaj do oddziału, ja przy premierze Reach też grałem już w sobotę, bo osobiście ich odwiedziłem. Weź ze sobą numer przesyłki, bo inaczej nie będzie im się chciało szukać ;)

Opublikowano

Jakie są szanse na to żeby kody DLC z naszych sklepów działały na koncie UK?

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Śmiało uderzaj do oddziału, ja przy premierze Reach też grałem już w sobotę, bo osobiście ich odwiedziłem. Weź ze sobą numer przesyłki, bo inaczej nie będzie im się chciało szukać ;)

Dokładnie. Oni normalnie w soboty pracują bo rozwożą paczki, które zostały opłacone na dowóz w sobotę, a tym samym muszą mieć magazyny otwarte.

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Dokładnie. Oni normalnie w soboty pracują bo rozwożą paczki, które zostały opłacone na dowóz w sobotę, a tym samym muszą mieć magazyny otwarte.

Moja paczka jest już w oddziale w Szczecinie ale niestety nie mogę jej odebrać, dzwoniłem i jakaś baba powiedziała definitywne nie:/ oby do poniedziałku

Opublikowano

grafa mega, ps3 moze o czyms takim pomarzyc:P (wiem bo mam obie konsole)

Recenzje i wiekszość opinni mówi co innego.Niestety.

Opublikowano

Ile zajmuje instalacja? I co z tym MLG wczorajszym, jest to gdzieś w sieci?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Ile zajmuje instalacja? I co z tym MLG wczorajszym, jest to gdzieś w sieci?

10,7 Gb - obie płyty

Opublikowano

Pytanie z innej beczki.

Moja paczka jest już w oddziale w Szczecinie ale niestety nie mogę jej odebrać, dzwoniłem i jakaś baba powiedziała definitywne nie:/ oby do poniedziałku

Babka z lubelskiego oddziału powiedziała mi to samo - paczka nie jest opłacona jako dostarczana w soboty, więc nikt mi jej nie wyda.;/

Zaoszczędziłem przynajmniej kasę na paliwie, którą wydam w poniedziałek na piwa do Halo. :sorcerer:

Opublikowano

dźwięk w każdej rece powinien mieć obnizona note, za to ze w przerywnikach traci na jakości...

Opublikowano

Recka od 3 dni juz krąży po sieci, także słaby zapłon. :)

Mój kumpel skomentował: "było słychać podniecenie w głosie kolesia, który ją czytał".

W ogóle w nic juz nie chce mi się grać, ODST i Wars wyłączone po kilkunastu minutach, bo wiem, że to raczej nie jest ten poziom, porzez który zarwę noc w poniedziałek. :(

Opublikowano

W ogóle w nic juz nie chce mi się grać, ODST i Wars wyłączone po kilkunastu minutach, bo wiem, że to raczej nie jest ten poziom, porzez który zarwę noc w poniedziałek. :(

Mam to samo od jakiegoś czasu, każda gra wydaje się kompletnie bez sensu przy wizji łupania w H4 ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.