Opublikowano 24 marca 20232 l Ok to juz widac czemu taka spier.dolina na boisku, mateuszek na trybunach.
Opublikowano 24 marca 20232 l RKS Chuwdu by spuściło wpierdol tym... nie no, nie ma aż tak wulgarnych słów na nich
Opublikowano 24 marca 20232 l Teraz, Butt napisał: Nie ma dobrych drużyn dla nas. Nie no, z San Marino i Wyspami Owczymi walczymy jak równy z równym.
Opublikowano 24 marca 20232 l Gwałt ze szczególnym okrucieństwem Grają w podobnych składach od lat i zawsze kur.wa tak samo. Już kiedyś pisałem, że mój dziadek mówił, że polaczki nigdy nie potrafili grać w piłkę poza pewnymi przebłyskami, a ja się zawsze wkur.wialem, jak tak gadał. To jednak był mądry człowiek.
Opublikowano 24 marca 20232 l czesi grają z wigorem, coś czego my doznajemy tylko w krótkich zrywach, w krytycznych momentach.
Opublikowano 24 marca 20232 l Francuzi chyba trochę pozazdrościli Czechom, gładko jadą po Niderlandach.
Opublikowano 24 marca 20232 l Czyli dzisiaj w HP juz leganckie je.banko selekcjonera bo chyba nie jest niczyim chrzestnym.
Opublikowano 24 marca 20232 l Niesamowicie skomplikowana taktyka, wyjść wysokim pressingiem na Polskę to zesrają się w ciągu minuty. Pewnie Czesi chcieli by już przejść w tryb ekonomiczny i kampić na kontry, ale mają problem, bo my nie atakujemy
Opublikowano 24 marca 20232 l Kurwa nie zdążyłem z lotniska, ale jednak nie żałuję Czytam ze znowu Jan B. Dyryguje obrona niczym premier naszym budzetem?
Opublikowano 24 marca 20232 l aż pocą mi się jaja jak patrzę na naszych biegających. Niech się trochę położą...
Opublikowano 24 marca 20232 l Szymańskiemu wyraźnie ciąży 10 na plecach, mierzenie się z legendą Krychowiaka to nie jest prosta sprawa.
Opublikowano 24 marca 20232 l Krzysztofiak z Glikiem dzisiaj caly mecze smsy miedzy soba "hehe pa, to dlatego ze nas nie wzial".
Opublikowano 24 marca 20232 l wszystkie znaki na niebie i ziemi, prócz Borków i Kołtoniów zwiastowały wpier*ol w tym meczu, ale że się on tak spektakularnie zacznie to chyba nikt. Ewidentnie grają na zwolnienie trenera. Jedyna nadzieja, że pinokio w przerwie klepnie te premie. No niestety z każdymi kolejnymi eliminacjami mamy kadrę coraz to większych bezjajecznych pisdeuszy, którzy tylko robią wiatr na boisku i mają paniczny strach przed grą jeden na jeden. Oby Santosowi się chciało tu wytrwać 4 lata, chociaż w jego wieku by mi się nie chciało, bo ja efektów lepszej gry oczekuję dopiero wtedy. Na razie nie ma z kogo zrobić tej kadry na szybko, bo fizycznie w Europie nie wytrzymujemy i pękają stawy, kości, ścięgna naszym grajkom, a ci których uważamy za gwiazdy to już gwiazdami nie są, albo nigdy nie byli. Nie da się grać na jednego napastnika bez formy z założeniem, że poda mu się byle jak i to wystarczy. I co po przerwie, bezgłowa podróbka Grosika czyli Skóraś, który ma wszystko oprócz podania i strzału, mega talent o wadze ratlerka Zalewski, który się poodbija od Czechów i nic z tego nie będzie? Cash już się nauczył chociaż po Polsku mówić? Bo grać się po polsku nauczył szybko.
Opublikowano 24 marca 20232 l 4 minuty temu, ścierpła mi noga napisał: Cash już się nauczył chociaż po Polsku mówić? W reklamach pięknie namawia do chwilówek. Po przerwie musi wejść Nikola póki jest w gazie po przejebaniu Romie derbów w weekend. Może będzie chociaż kontynuacja beefu z Zielińskim.