Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano
56 minut temu, krzysiek923 napisał(a):

ludzie, gość ma 37 lat za chwilę, tak czy inaczej to końcówka, może 2 lata, żadna przyszłość, czas odciąć pępowinę jak klasowym zawodnikiem by nie był

Chyba w PZPNie myśleli, że jednak będzie grał.

Ktoś chyba nie do końca to skalkulował, bo jeśli to prawda, że wymagane było występowanie Lewandowskiego w reklamach to gruby zonk. Z drugiej strony jeśli to oznacza problemy finansowe PZPN i co za tym idzie, jakieś poważne zmiany, to jestem za.

Wiem marzenie ściętej głosy, jeśli 30 czerwca wybory nowego prezesa PZPN a Kulesza jest jedynym kandydatembalon

Edytowane przez tedi007

• Odpowiedzi 14,9 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Znaczy to Robert zrezygnował z grania w kadrze, więc PZPN pewnie się wybroni z tego.

Opublikowano

Probierz po którymś meczu powiedział piłkarzom, żeby cieszyli się z małych rzeczy, a Lewandowski w autokarze puścił kawałek Małe rzeczy Sylwii Grzeszczak notlikethis

Opublikowano

No I dobrze zrobil Lewandowski, wyjebongo w Probierza eksperta od whisky. Wogole smiesza mnie wypowiedzi znawcow pilki, ze Lewy strzelil sobie w stope ta decyzja, swoje w zyciu zrobil, w klubach czy tam w kadrze, chce ta niech rezygnuje bedzie chcial to wroci. Kurcze I jeszcze Zielinski na kapitana, chlop ktory sie boi wlasnego cieniaD

Opublikowano
1 hour ago, Yakubu said:

Probierz po którymś meczu powiedział piłkarzom, żeby cieszyli się z małych rzeczy, a Lewandowski w autokarze puścił kawałek Małe rzeczy Sylwii Grzeszczak notlikethis

Też bym się na miejscu Probierza wkurwił takie gówno puszczać zamiast DJ Hazela na głośniku u Puchacza.

Opublikowano
sportowefakty.wp.pl
No image preview

Robert Lewandowski: Mam żal. Takie sprawy załatwia się in...

- To nie tak, że nagle obraziłem się na kadrę. Zawsze dawałem jej wszystko. Jednocześnie bardzo boli mnie to, co się stało. Nie chodzi o samo zabranie mi opaski, ale o to, jak zostało mi to zakomun...
Opublikowano

Pizduś ledwo zdania składa taki obsrany.

Opublikowano

Probierza suszy, zaraz się udusi biedny xD

Opublikowano

Po meczu z Mołdawią, po rozmowie z wieloma zawodnikami i sztabem miałem dzień do przemyślenia i podjęcia decyzji. Po tej analizie zadecydowałem o zmianie kapitana. Czas i miejsce, w jakim się to podejmuje, są zawsze bardzo trudne. Lewandowski to wybitny zawodnik, ale tutaj uznałem, że to dobry moment, by zmienić kapitana. (...) Odpowiedź Roberta była taka, że opaska kapitańska nic nie znaczy i niewiele to zmieni w drużynie. Moim zdaniem zmieni, dlatego doszło do zmiany. Potem przekazałem Piotrkowi informację, że zostanie kapitanem, następnie przekazałem prezesowi Kuleszy, że do tego dojdzie

O 21:50 mieliśmy zebranie wszystkich członków sztabu i zawodników, przekazałem im informację o nowym kapitanie. Drużyna mu pogratulowała, Piotrek wygłosił fajną przemowę, która utwierdziła mnie w przekonaniu, że to dobra decyzja

Robert chciał, żeby poszła informacja, że to on zrezygnował z bycia kapitanem. Nie przystałem na to, ponieważ to moja decyzja. Chcę podziękować Robertowi za grę w reprezentacji, życzę mu powodzenia, nikt mu nie zamykał drzwi

Opublikowano

Krótko z drewniakiem trzeba, ale tym Zielińskim i fajną przemową to śmiechłem. Gość nie umie dwóch zdań sklecić xd

Opublikowano

Z Lewym grali drewno, bez Lewego grali drewno. Kto wie, może jednak wyjdzie im to na dobre jak nie będą mieli spojrzenia POTĘŻNEGO Lewego na sobie.

Opublikowano

Czyli Lewy chciał przyjąć na siebie w mediach oddanie opaski, by PRowo jako tako to wyszło a ten łysy chuy nie zgodził się na to xD

Pełen pychy skurwiel nie ma co. Naiwnie liczę, że ta afera to cegiełka do rozyebania tego skansenu meneli zwanym PZPN, ale o czym ja mówię xD

Opublikowano

Tak dla przypomnienia

Lewy na Euro

2012- 1 gol - 3 mecze

2016- 1 gol + 2 w serii karnych - 5 meczy

2021- 3 gole - 3 mecze

2024- 0 goli- 1 mecz, plus 30min

Mundial

2018- 0 goli - 3 mecze

2022- 2 gole ( 1 z karnego) - 4 mecze

Ale nie zapominajmy, że to przecież rekordzista w liczbie strzelonych goli w kadrze.

Opublikowano

Jak na naszych asów to przecież i tak rewelacyjny wynik. W tym tysiącleciu za nim jest chyba dopiero Bosacki z dwiema bramkami xdd

Ale spokojnie teraz będzie duet Buksa i Świderski. Ale to będzie chodzić banderas

Opublikowano

No cisnac beke z Lewandowskiego, ze malo strzela, tak jakbym innym ktos zabronilD