Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 56 minut temu, krzysiek923 napisał(a):ludzie, gość ma 37 lat za chwilę, tak czy inaczej to końcówka, może 2 lata, żadna przyszłość, czas odciąć pępowinę jak klasowym zawodnikiem by nie byłChyba w PZPNie myśleli, że jednak będzie grał.Ktoś chyba nie do końca to skalkulował, bo jeśli to prawda, że wymagane było występowanie Lewandowskiego w reklamach to gruby zonk. Z drugiej strony jeśli to oznacza problemy finansowe PZPN i co za tym idzie, jakieś poważne zmiany, to jestem za.Wiem marzenie ściętej głosy, jeśli 30 czerwca wybory nowego prezesa PZPN a Kulesza jest jedynym kandydatem Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez tedi007
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Znaczy to Robert zrezygnował z grania w kadrze, więc PZPN pewnie się wybroni z tego.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Probierz po którymś meczu powiedział piłkarzom, żeby cieszyli się z małych rzeczy, a Lewandowski w autokarze puścił kawałek Małe rzeczy Sylwii Grzeszczak
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No I dobrze zrobil Lewandowski, wyjebongo w Probierza eksperta od whisky. Wogole smiesza mnie wypowiedzi znawcow pilki, ze Lewy strzelil sobie w stope ta decyzja, swoje w zyciu zrobil, w klubach czy tam w kadrze, chce ta niech rezygnuje bedzie chcial to wroci. Kurcze I jeszcze Zielinski na kapitana, chlop ktory sie boi wlasnego cienia
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 hour ago, Yakubu said:Probierz po którymś meczu powiedział piłkarzom, żeby cieszyli się z małych rzeczy, a Lewandowski w autokarze puścił kawałek Małe rzeczy Sylwii Grzeszczak Też bym się na miejscu Probierza wkurwił takie gówno puszczać zamiast DJ Hazela na głośniku u Puchacza.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. sportowefakty.wp.plRobert Lewandowski: Mam żal. Takie sprawy załatwia się in...- To nie tak, że nagle obraziłem się na kadrę. Zawsze dawałem jej wszystko. Jednocześnie bardzo boli mnie to, co się stało. Nie chodzi o samo zabranie mi opaski, ale o to, jak zostało mi to zakomun...
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Po meczu z Mołdawią, po rozmowie z wieloma zawodnikami i sztabem miałem dzień do przemyślenia i podjęcia decyzji. Po tej analizie zadecydowałem o zmianie kapitana. Czas i miejsce, w jakim się to podejmuje, są zawsze bardzo trudne. Lewandowski to wybitny zawodnik, ale tutaj uznałem, że to dobry moment, by zmienić kapitana. (...) Odpowiedź Roberta była taka, że opaska kapitańska nic nie znaczy i niewiele to zmieni w drużynie. Moim zdaniem zmieni, dlatego doszło do zmiany. Potem przekazałem Piotrkowi informację, że zostanie kapitanem, następnie przekazałem prezesowi Kuleszy, że do tego dojdzieO 21:50 mieliśmy zebranie wszystkich członków sztabu i zawodników, przekazałem im informację o nowym kapitanie. Drużyna mu pogratulowała, Piotrek wygłosił fajną przemowę, która utwierdziła mnie w przekonaniu, że to dobra decyzjaRobert chciał, żeby poszła informacja, że to on zrezygnował z bycia kapitanem. Nie przystałem na to, ponieważ to moja decyzja. Chcę podziękować Robertowi za grę w reprezentacji, życzę mu powodzenia, nikt mu nie zamykał drzwi
Opublikowano 52 minuty temu52 min Krótko z drewniakiem trzeba, ale tym Zielińskim i fajną przemową to śmiechłem. Gość nie umie dwóch zdań sklecić xd
Opublikowano 47 minut temu47 min Z Lewym grali drewno, bez Lewego grali drewno. Kto wie, może jednak wyjdzie im to na dobre jak nie będą mieli spojrzenia POTĘŻNEGO Lewego na sobie.
Opublikowano 31 minut temu31 min Czyli Lewy chciał przyjąć na siebie w mediach oddanie opaski, by PRowo jako tako to wyszło a ten łysy chuy nie zgodził się na to xDPełen pychy skurwiel nie ma co. Naiwnie liczę, że ta afera to cegiełka do rozyebania tego skansenu meneli zwanym PZPN, ale o czym ja mówię xD
Opublikowano 29 minut temu29 min Tak dla przypomnieniaLewy na Euro2012- 1 gol - 3 mecze2016- 1 gol + 2 w serii karnych - 5 meczy2021- 3 gole - 3 mecze2024- 0 goli- 1 mecz, plus 30minMundial2018- 0 goli - 3 mecze2022- 2 gole ( 1 z karnego) - 4 meczeAle nie zapominajmy, że to przecież rekordzista w liczbie strzelonych goli w kadrze.
Opublikowano 27 minut temu27 min Jak na naszych asów to przecież i tak rewelacyjny wynik. W tym tysiącleciu za nim jest chyba dopiero Bosacki z dwiema bramkami xddAle spokojnie teraz będzie duet Buksa i Świderski. Ale to będzie chodzić
Opublikowano 16 minut temu16 min No cisnac beke z Lewandowskiego, ze malo strzela, tak jakbym innym ktos zabronil