Opublikowano 31 marca31 mar 1 minutę temu, Mejm napisał(a):Zalewski powinien dostac kartke a dostal kiwior xDDSędzia też gra gówno
Opublikowano 31 marca31 mar Premia dla kuleszy się oddala. Pewnie już pijany gdzieś pod stołem z Ikei leży
Opublikowano 31 marca31 mar 1 minute ago, KrYcHu_89 said:Sędzia też gra gównono już tam się nie zesraj, pomylił się z kartą i chuj z tym nie miało to wpływu na bramkę
Opublikowano 31 marca31 mar Teraz, Kaczi napisał(a):no już tam się nie zesraj, pomylił się z kartą i chuj z tym nie miało to wpływu na bramkęBardziej chodziło o to, że tam nie było nawet faulu, Kiwior dostał za protestowanie
Opublikowano 31 marca31 mar Dużo pudłujemy, ale drugie takie dobre 45 minut to raczej niemożliwe dla nas, niesamowita ilość okazji i przegrywamy, szkoda
Opublikowano 31 marca31 mar Od paru lat? Od kiedy żyję nie pamiętam żebyśmy mieli jakąś obronę xDWiedziałem, że nam strzelą na samą przerwę. Chyba idę odpalić jakiś serial bo i tak przegraliśmy.
Opublikowano 31 marca31 mar 4 minuty temu, Mejm napisał(a):xDDDDDDDDDDDDDDNicola myslal ze wyprzedzi szybkiego zwinnego murzyna. A jednak nie.Właśnie na początku to on myślał, że ten murzyn nie wystartuje do tej piłki i olał. Gdzie jak gdzie ale na boisku murzyni się nie opierdzielają
Opublikowano 31 marca31 mar Zalewski kurwa odjeba jak z Holandią na Euro z tym balonem co puścił.Za kare do kąta na 45 minut powinien iść mordą do ściany.Dawać za niego Pietuszewskiego już nie ma nic do stracenia
Opublikowano 31 marca31 mar Jak to jest, że biegnie za tobą silny szybki murzyn, a ty sobie truchtasz
Opublikowano 31 marca31 mar Teraz, Chewie napisał(a):Od paru lat? Od kiedy żyję nie pamiętam żebyśmy mieli jakąś obronę xDWiedziałem, że nam strzelą na samą przerwę. Chyba idę odpalić jakiś serial bo i tak przegraliśmy.Za Nawalki mało bramek tracili
Opublikowano 31 marca31 mar 2 minuty temu, Pix napisał(a):Kurva, ale patusy u mnie na osiedlu drą ryje ;/Krzyknij ZAMKNIJ MORDEDziała!
Opublikowano 31 marca31 mar 2 minuty temu, Chewie napisał(a): Chyba idę odpalić jakiś serial bo i tak przegraliśmy.jezuu jakie mnie kurwa męczy to polskie pierdolenie
Opublikowano 31 marca31 mar Zalewski cwel nie spodziewał się, że pan murzyn chcę go przegonić. Któż by się spodziewał że można biegać na boisku.
Opublikowano 31 marca31 mar 1 minute ago, KrYcHu_89 said:Bardziej chodziło o to, że tam nie było nawet faulu, Kiwior dostał za protestowanieno to jest element gry, jak jest Var maszyna na grubość żyletki to też ludzie narzekają. Ani w jedną dobrze ani w drugą. Mamy kolejne 45 min wszystko w głowach naszych piłkarzy
Opublikowano 31 marca31 mar Taka przewaga na boisku i w statystykach, a to Szwedzi schodzą z korzystnym wynikiem...Czuję, że w drugiej połowie się ogarną i nie będziemy już stwarzać takiej ilości sytuacji