Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Spider-Man Cinematic Universe

Featured Replies

Opublikowano

Nie oglądałem żadnego Venoma ale ten trailer XD beka wnusiu

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 162 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Trailer biedacki ale widownia niewymagająca. Prosta sprawa, chcesz żeby im serducho szybciej biło? Fanservice i cameo :Cell: to jest to co widownia uwielbia. Daj im starego aktora to zmoczą spodnie a to, że film jest słaby? Człowieku a kto dzisiaj ogląda filmy :dunno:. Wal na lewo i prawo nazwami własnymi z komiksów to popadną w tantryczną hipnozę, wywróci ich na lewą stronę i będą zadowoleni. 
Taki film przypomina trochę próbę uspokajania płaczącego dziecka zabawkami, które lubi. Coś na zasadzie ,,ooo zobacz to twój stary Spider-Man Tobey Maguire!'' no i się zaczynają cieszyć, dokazywać i klaskać w małe rączki. Proste. Tu masz Venoma, jakieś stare piosenki, wspomniany Knurr z komiksów i mają zanętę zarzuconą. 

Opublikowano

Sam fakt, że oni dociągnęli do trzeciej części jest zdumiewający. Jedynka była słaba, dwójka mega-chujowa (przypominam: Carnage brał ślub). Pewnie mają jakiś kontrakt z Hardym na 3 filmy i wisi nad nimi kara.

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kraven the hunter już w wypożyczalni :lol:
To chyba jakiś nowy rekord. Ale prawdopodobnie jakiś wyciek z azji 

Opublikowano

Ostatnio na chyba Maxie właczyłem madame Web i przeleciałem na przewijaniu, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się że 99% czasu bohaterki uciekają przed kimś w normalnych ubraniach bez mocy jak bohaterowie scooby-doo i reszta ekipy, by na epilogu zostały pokazane w jakiś zamglonych cospleyach xD To chyba najgorszy film o superbohaterach, na prędkości x1 podejrzewam że byłby zawał.

A Kraven ponoć blisko.

Edytowane przez Rtooj

Opublikowano

Miałem iść na Kravena ale jak już jest na torrentach:bella:

Nie mam pojęcia po co zrobili uniwersum Spider mana bez Spider mana. Do utrzymania licencji wystarczył im ten animowany pająk. Animacja tez udowodnili, ze ktos tam umie pisac scenariusze.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wziąłem się wreszcie za Kravena, recenzenci to już chyba po prostu w owczym będzie, kto bardziej pojedzie kolejny film Sony. Całkiem spoko akcyjnia, widać, że widowni film bardziej przypadł do gustuPrzechwytywanie.JPG.8e0896687a1bdb2ce80fb576ae04e6a6.JPG

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Niechu zmienią image albo co, bo coraz bardziej mnie denerwuje jego facjata.

Opublikowano
1 godzinę temu, PiotrekP napisał(a):

Kostium jak kostium, robili takie podchody, jakby się jakaś rewolucja szykowała.

Opublikowano
4 godziny temu, Masorz napisał(a):

To powinno raczej być w temacie o MCU.

W sumie filmowe uniwersum Spidera to własność Sony, a jego udział w MCU jest na zasadzie współpracy.

Opublikowano

No mogliby już dać Marvelowi dowolność w uniwersum SM i tylko trzepać zyski bo takie rozdrabnianie i milion gównianych spinoffow od Sony nikomu nie potrzebne.

Opublikowano

Na tym etapie już mało kogo obchodzi główna linia MCU, a co dopiero kolejna próba szpagatu sony.

Opublikowano

Byle przetrwać ta zjebana Sage multiwersum, potem znowu jedna linia czasowa, może będzie się dało oglądać (choć wątpię po wstępnych informacjach nr. Castingów dla xmenow )

Spoiler

Tak - ma być Bella

Opublikowano
4 minuty temu, PiotrekP napisał(a):

Dla mnie to się skończyło na Endgame. To co potem i dalej upitalają to jakieś popłuczyny.

Mi się tylko SM 2 i 3 podobały z 4 fazy.

Opublikowano

MCU to sraka po Infinity war i widać to po wynikach finansowych tych gównianych filmów. Były jakieś małe wyjątki jak Spider man czy Deadpool, ale reszta to kibel. Brakuje jakiegoś wielkiego złego i zagrożenia na które się szykują. Te filmy są o niczym i do niczego nie prowadza.

Opublikowano

Zdecydowanie bardziej czekam na ostatnią część animacji Spider-Verse niż kolejne przygody 30 letniego Hollanda w szkole.

Opublikowano

Ja nadal nie ogarniam jak można tak było spierdolić (bo inaczej tego nazwać się nie da) filmy o Venomie. Jedynka była jeszcze nawet spoko, ale dwójka i trójka to już to co powyżej.

Opublikowano

Venom znarnowany potencjał, Hardy był dobry w tej roli.