Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

na średnim ogniu po 3.5, do 4 i łosoś więcej nie potrzebuje, chyba, że rzucasz jakies grube habany. mieso przy oddzielaniu widelcem powinno samo odchodzić, jak stawia opór, to jest za suche       

Edytowane przez Kazub

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 377,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kurywa tylko niech nikt mi się nie waży pojechać na święta do mamusi z plastikowymi pojemnikami z kurczakiem i ryżem. Matka cały dzień napyerdala w kuchni a tu przyjeżdża wielki kafar co mówi, że nie

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Mnie tam się w sumie podoba ten okres , mimo że na siłowni masa nie ogarów zajmujących maszyny to czuję się BÓG MIĘŚNI wśród tych nędzników . Zaczepiają o rady , dziewczyny spoglądają na moje muskular

Opublikowano

Co jest nie tak ze smalcem? Np. przetopiony z gęsi?

Opublikowano

Słodka ta stevia,ale ma zbyt ziołowy posmak jak na dodatek do ciasta,muszę kupić ksylitol ;)

Opublikowano

Istnieje ryzyko porzygania się.

To indywidualna kwestia. Ja używam samodzielnie przetopionego sadła z gęsi i niestety nawet mi smakuje. Może taki kupny w kostce faktycznie jest niedobry. Pytałem serio czy jest szkodliwy albo coś. W sumie pytanie do Kanabisa, bo napisał Dawniej czesciej smażyli na smalcu czy masle i mam rozumiec ze jest to zdrowe bo tak smazyli przez tysiąc lat?

Spoko, nie zamierzam kłócić się o pierdoły, ale tez nie lubię, gdy ktoś wprowadza w błąd.

Opublikowano

Według ciebie tłuszcz zwierzęcy jest zdrowy? Oprócz tłuszczu ryb morskich

Opublikowano

Z tego co kiedyś wyczytałem tłuszcze nasycone, są tak samo potrzebne jak pozostałe, czyli powinny stanowić 1/4 - 13/ spożywanych.

Opublikowano

Nigdzie nie napisałem że umrzesz jak zjesz kromke chleba ze smalcem. Ale opieranie diety na smażeniu na nim według mnie nie jest zdrowe na dłuższą metę

Opublikowano

Ok, też nie mam zamiaru wojować, bo znawcą nie jestem, po prostu z tego co czytałem, więcej jest artykułów na plus dla gęsiego smalcu. I muszę też sprostować, że w sumie to ma tam różne tłuszcze, nasyconych nie tak dużo.

Opublikowano

Z tego co czytałem smalec ma wysoką temp dymienia,więc może nadać do smażenia.Ale dane są dziwne od 121 do 218.

Opublikowano

Ćwiczy ktoś w czapce? Jak wrażenia?

Chyba sie dynia przegrzewa. Co to daje?

Opublikowano

jedyne, co przychodzi mi do głowy, to żeby pot nie spływał do oczu, jak ktoś ma z tym problem 

Opublikowano

No może faktycznie chodzi o ten pot, bo inaczej nie kumam. A w samej bandance wyglądałoby się jak pani od aerobiku z lat 80'.

Podejrzewam jednak, że zagrzałbym się okrutnie i od braku uchodzenia pary z głowy chyba padłbym na udar (znając zaduch na mojej siłce latem).

Opublikowano

Ja w domu ledwo daje rade cwiczyc w samych krotkich spodniach a latem w bokserkach, a co dopiero w jakiejs poje.banej czapce.

Opublikowano

Jak ktoś się mocno poci to czapka termoaktywna to nie jest zły pomysł. Pot nie leci na twarz, odparuje na zewnątrz. Tylko głupio się wygląda.

Opublikowano

(pipi)a czapkę XD czapkę zostawcie sobie do momentu jak będziecie wielcy, czarni i mieli 50 w łapie

Pozerka straszna.

Opublikowano

W czapce ćwiczą prosi, bo zazwyczaj mają jakąś reklamę na niej. Lepiej zarzucie ręcznik na bark i się nim przecierajcie, to przynajmniej nie będziecie wyglądać jak idioci. Gimbusy za dużo się Phila Heatha na yt naoglądali, czapki, słuchawki beatsy jak wspomniał szarku, a jak widzę kolesia w kalesonach na siłowni (sorry Litwin), to zadaje sobie pytanie, dokąd ten świat zmierza. (pipi), facet w leginsach, co następne?