Skocz do zawartości

własnie ukonczyłem...

Featured Replies

Opublikowano

Star Wars: Force Unleashed - platyna wpadla. Gierka byla by lepsza gdyby oprocz wrog gracz nie musial walczyc z kamera, fizyka i doprawdy miejscami programistyczna amatorka tworcow.

• Odpowiedzi 13,9 tys.
  • Wyświetleń 1,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak widze forumowych "wspierajacych" day 1:   czwartek, caly dzien, statusy na forum - gdzie ten ku.rwa kurier, zaje.bie ch.uja, juz czwartek a jeszcze go nie ma, no ku.rwa lepiej zeby byl przed we

• Call of Duty Black Ops 3 - nigdy nie lubiłem podserii Black Ops. Jedynka doceniana za fajny scenariusz moim zdaniem klęka od natłoku złych gameplayowych rozwiązań, dwójka miała tak żenująco naciąganą

• kotlet_schabowy
    kotlet_schabowy

Kingdom Come: Deliverance (PS4) Przykład na to, że gierkom warto dawać drugą, a czasami nawet trzecią szansę. Tym bardziej, jeśli instynktownie czujemy, że ów gra powinna nam siąść, tylko coś początk

Opublikowano

Shadows of the Damned no cóż skończyłem 2x co robię baaardzo rzadko, Mikami i reszta wymiata. Naga Paula to po prostu rozkosz....

Opublikowano

Shadows of the Damned no cóż skończyłem 2x co robię baaardzo rzadko, Mikami i reszta wymiata. Naga Paula to po prostu rozkosz....

Sprzedaj mi ;f

Ja GTA IV wlasnie drugi raz. Gra ma 4 lata, ale wciąż wymiata.

Opublikowano

BF3, po 125 godzinach w multi przypomniało mi się o kilku trofeach do wbicia. Ukończyłem drugi raz na wysokim, singiel zjadliwy, ale w fps-ach liczy się tylko multi, które jest tutaj przekozackie ;) Jakoś w końcu będzie trzeba się oderwać od Battlefielda, bo zaległości są olbrzymie.

Opublikowano

Duke Fuckin' Nukem Forever

Ok, gra technicznie i gameplayowo leży ale dla tych paru tekstów Duke'a (My Balls, Yor Face; Eat Shit & Die itd.) warto przynajmniej pożyczyć. Podczas całej kampanii zdarzają się fajne pomysły i ciekawsze fragmenty dlatego uważam, że oceny na poziomie 3/10 to przesada bo sam grałem w gorsze gry od DNF.

no i są cycki

Opublikowano

RDR Undead Nightmare, jak ktoś napisał, ten DLC zawiera więcej zabawy od niejednej pełnej gry - zgadzam się z tym całkowicie.

Opublikowano

Deus ex: HR - szału nie ma, końcówkę przeleciałem już byle do przodu. Ogólnie się zawiodłem. Walki z bossami - śmiech na sali i kula u nogi.

Opublikowano

God of War 1. Fajna, mimo że nie jestem fanem Kratosa. Lepsza od GOW3 moim zdaniem ;)

Opublikowano

re remake - genialne

pytanie do fanów, czy mimo niechęci do kooperacji w re zero, w trakcie gry mozna sie przyzwyczaic? i czy brak skrzyń powoduje naprawde długie powroty? Nie lubie kooperacji, i nie lubie braku skrzyn

Edytowane przez caps_LOCK_masta

Opublikowano

brak skrzyń w RE Zero powoduje mniejsze powroty niż w RE Remake, mamy 2 postacie i więcej miejsca na rzeczy, ale jak co wszystko możesz zostawić w dowolnym miejscu i masz później na mapie pokazane co gdzie jest. Kooperacja no cóż...z jednej strony fajna bo coś nowego w serii z drugiej zjebali sterowanie > przełączanie pomiędzy postaciami czy wymiana towarem jest upierdliwa i po jakimś czasie zaczyna wnerwiać.

Opublikowano

Kooperacja i tak jest lepsza niż w RE5, bo można się przełączać na drugą postać. ;] Do wszystkiego da się przyzwyczaić i jak przeżyłeś w Remake'u Crismon Head, to tutaj też sobie poradzisz.

Opublikowano

Singla BF3...naprawdę porządny singiel.

Opublikowano

Singla BF3...naprawdę porządny singiel.

wpis, też ukończyłem singla wczoraj i na prawde mi się spodobał :)

Edytowane przez mersi

Opublikowano

mafia 2 - Polecam. Klimat, muzyka, świat(zmienne pory roku, szkoda, że zima taka krótka), zróżnicowane misje przy których nie można się nudzić, wyrazisty bohater pierwszo jak i drugoplanowy, hardcorowe akcje, zakończenie oraz największy plus - fabuła.

Jedynym minusem jest długość gry i ciut za szybko opowiedziana historia. Dodali by tak z 3-4 godziny grania więcej i by było optymalnie.

jestem zadowolony z wydanych pieniędzy.

Również nie jestem zawiedziony sequelem Mafii. Dla mnie mocne 8/10. Trzeba będzie się kiedyś za DLC zabrać. ;)

Opublikowano

Wczoraj DEUS EX HR bez włączania alarmow i bez zabijania. Ostatni BOSS był porażką po okolo 3 min . było po sprawie ale ogólne wrażenia z gry na 5+

Opublikowano

InFamous 2 jako dobry. Graficznie niedomaga jak pierwsza częśc, wspinaczka wydawała mi się trochę gorsza, ale i tak bardzo fajnie się grało. Co chwilę są jacyś to nowi przeciwnicy, fabuła w miarę spoko, dubbing chyba odrobinę poprawili niż był w poprzedniej części, misje poboczne też, długośc gry na kolana nie rzuca. Jedno co mi się nie podobało w końcówce to

to, że nie będzie następnej części :(

Opublikowano

InFamous 2 jako dobry. Graficznie niedomaga jak pierwsza częśc, wspinaczka wydawała mi się trochę gorsza, ale i tak bardzo fajnie się grało. Co chwilę są jacyś to nowi przeciwnicy, fabuła w miarę spoko, dubbing chyba odrobinę poprawili niż był w poprzedniej części, misje poboczne też, długośc gry na kolana nie rzuca. Jedno co mi się nie podobało w końcówce to

przejdź grę jako nieSławny a zmienisz zdanie :)

Opublikowano

przed chwila ukonczylem the saboteur i co tu duzo mowic gra mnie wciagla i to bardzo:) wiadomo graficznie nie porywa ale ogolnie klimat jak najbardziej na plus ! :) dlugo nie moglem sie do tego tytulu przekonac i w sumie ciesze sie ze dalem mu szanse tym bardziej ze kosztuje grosze ;) mam nadzieje ze powstanie czesc 2

Opublikowano

inFamous Festival of Blood - bardzo fajny dodatek, motyw wampirów itd. Obowiązkowy zakup dla fanów nieSławnego.

Opublikowano

przejdź grę jako nieSławny a zmienisz zdanie :)

tumblr_lmmzc1M7c01qhag37.jpg

Opublikowano

Brink, bez przesady nie jest taki zły, kolorowo i fajne klimaty daję 6,5/10 , Oddworld Stranger HD 8/10

Opublikowano

"Uncharted: Drake's Fortune". Długa nie była.....

Opublikowano

Red Dead Redemption już dawno na 100%, a ostatnio zaliczyłem 30 Lvl w DC Universe Online, teraz czas na zdobycie bonusowego pancerza... Ja, zagorzały przeciwnik RPG pogrywam w MMORPG, świat się kończy :D To wszystko przez słabość do multiversum DC.

Opublikowano

Główny wątek w Skyrim...ale poza tym jeszcze w CHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ grania