Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

1. Czy tylko mi nie działa ręczny w demo GT6? Cisnę "kółko" i nic.
2. Czy oni zrobią kiedyś coś z tym dzwiękiem uderzenia o bandę?
3. Kiedy przybliżona data premiery GT6? Nie chce mi się wertować całego wątku.

Edytowane przez Kornelia

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 84,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista tras: http://www.gran-turismo.com/us/products/gt6/tracks/#new   Lista samochodów: http://www.gran-turismo.com/local/jp/data1/products/gt6/carlist_en.html

• Przetestowałem demko więc opiszę wrażenia... Wspomnę tylko, ze ciekwy jestem z kiedy jest kod tego demka? W XMB pokazana jest ważność od 31.09.2012 do 31.08.2013. Ale wracając do wrażeń..   Grafic

• Gość pawel_k
    Gość pawel_k

ale całe piękno GT to zacząć od jakiegoś bieda-auta, i zdobywać kasę na pierwszy tuning i tak poznawać grę, a nie dostać na starcie kupę kasy i samochodów i stracić parę godzin niepowtarzalnej zabawy.

Opublikowano

1. Defaultowo z jakiegoś powodu nie jest przypisany do żadnego przycisku. Trzeba samemu w opcjach go ustawić.

2. "Kiedyś" pewnie tak ;)

3. Najbliżej przybliżona to "okres świąteczny" tego roku (listopad-grudzień).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Graliście z ustawionym Dużym kinem domowym w opcjach?

Moim zdaniem DUŻO lepsza dynamika dźwięków (tylko trzeba podgłośnić trochę system audio, żeby ją uzyskać).

Opublikowano

Kolejne porównanie choć tym razem nieco inne :

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Forza 5 moze się schować :D

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

lata lecą a piski opon dalej te same 

Opublikowano

A ludzie narzekali,ze nie ma godnego nastepny Wipeout 2097 hehe, jeszcze powinna byc niebieska smuga za samochodem

Opublikowano

Z włączonymi wszystkimi wspomagaczami i pewnie w trybie Arcade. I to ma być w jakiś sposób reprezentatywne dla całej gry? Litości.

Opublikowano

Wspomagacze na pewno były to widać, ale kartonowe kolizje zostaną z tą serią chyba do Playstation 6 :D Co do dźwięków nie martwiłbym się, przecież obiecali wrzucic je w końcowej fazie developingu  :teehee: Czyli GT6 v 2.0 w 2015. Czekam jeszcze na łamiącą wiadomość, żę ze względu na brak czasu auta standard muszą zostać, ale mają nowe tekstury  :banana:

Opublikowano

Jedno jest pewne: GT3 wiecznie zywe, skoro do tej pory je modują. Problem polega na tym, ze mają czelnosc za swoja "dzialalnosc" brac kase.

Opublikowano

Czekam jeszcze na łamiącą wiadomość, żę ze względu na brak czasu auta standard muszą zostać, ale mają nowe tekstury :banana:

Ale.. taka wiadomość już była :P
Opublikowano

Niestety nie ma żadnych liczb.. ale niestety obstawiałbym przynajmniej 600-700. Chyba, że zostawią duplikaty aut, które będą też w wersji premium (np Countach czy Alpine A110) to nadal będzie 800... (co oznaczałoby pewnie mniej niż 100 całkiem nowych aut).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szkoda, że wersji cebulowej nie przewiduja, jak malo ktora ta gra nadaje sie do tego ;) Po cichu trzymam kciuki, zeby liczba aut premium wzrosla o chociaz 100 i to niekoniecznie 70 wyscigowych skylineow czy GT-86.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ozesz kura ile Alfy Romeo jest w GT, dobry argument za kupnem ps3.

Opublikowano

Witam,

mam kilka pytań do GT. Nie grałem w te serię od 4ki i chciałbym się zapytać o kilka rzeczy.

Czy są już zniszczenia aut? Czy drzewa są w 3D? Zapowiedziane jest to może w 6?