Gość pawel_k Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 (edytowane) mi stabilność WSP nie przeszkadzała - zarówno przy DFGT jak i przy Fanatechu GT3. wiadomo że delikatnie musi to pracować na boki, ale szczerze to dla mnie jest to pomijalne i nie wpływa na przyjemność i samą jazdę, a przynajmniej nie na tyle żebym miał gorsze czasy.. nie wiem, może kwestia taka że masz naturalną tendencję to rzucania się delikatnie na boki albo jak kręcisz to mocno szarpiesz kierą? bo samo kręceniu kierownicą bez ciągnięcia (nawet nieświadomego) jej na boki nie powinno wpływać na stabilność i siła FF nie ma tutaj znaczenia, a tym bardziej jeśli już coś lata na boki to tylko podstawka pod samą kierownicę ze względu na to że leży na długim wysięgniku który nie jest sztywno zespawany, ale podstawa stojaka z pedałami nie ma prawa się ruszyć z miejsca... w każdym razie ja wracam do DFGT - konsola już w domu (zakupiona ponownie na premierę GT6), WSP leży w szafie od roku, zakup kierownicy na dniach, GT6 na premierę ląduje u mnie. chociaż jakby nie to że nie wiadomo jak potoczą się sprawy kierownic przy nowej generacji (i nie chodzi mi tylko o kompatybilność ale o pojawienie się nowych urządzeń) to raczej bym się w nią nie pchał tylko uderzał od razu do Fanateca, chyba że G27 trafiłoby się w rozsądnej cenie... ale trudno, na te parę miesięcy grania będzie musiało wystarczyć, jedynie hamulec znowu trzeba będzie zmodyfikować za pomocą linki gumowej i gąbki do naczyń potem ps3 znowu zniknie z mojego domu i nowa konsola pojawi się znowu na premierę nowej wersji Gran Turismo mam nadzieję że do zobaczenia online Edytowane 26 Listopada 2013 przez pawel_k Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak Pawel, dokladnie chodzi mi o sytuacje przy gwaltownych ruchach, podczas zapiecia konkretnej kontry jak dla mnie za bardzo chodzi na boki. Moj znajomy u ktorego testowalem tez na to narzekal, do tego stopnia ze zainwestowal jeszcze kasy w troche rurek i sam poprawil konstrukcje i teraz jest za(pipi)iscie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Z ciekawostek dot GT7 i PS4 Although GT6 isn’t going on store shelves for another two weeks, that didn’t stop the BBC’s Top Gear from asking him about Gran Turismo 7: “We don’t want to take too long on Gran Turismo 7,” Kazunori told us. “Best-case scenario? Next year. In GT6 we really had to tune the software 100 per cent to maximise the PS3′s architecture, but of course the PS4′s hardware is much better, so I think the overall quality of the game across the board will be boosted when you come to play it.” Ahsan Rasheed @thuway Follow GT 7 tech demo. Nothing to describe other than it looked amazing. It was snowing and at night. Cockpit view, then turned to outside the car. 9:44 PM - 19 Nov 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Zamowienie na GT6 Anniversary Edition poszło, teraz tylko wyczekiwac premiery ; ) W Empiku w miare najtaniej. Cena 239,99zł w zamowieniu przedpremierowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Anniversary nie opłacalne, ja tam biorę samą grę za 200 zł bez dodatków które mi nie są potrzebne. Licze na jakieś wymagające trofea, podobne do tych z GT5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 40zł więcej za 25 aut, milion kredytów, metalowe opakowanie itd to nie tak dużo Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Raczej 25 skórek na samochody jak już Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Hmm to wszystkie auta w wersji 25th beda normalnie w zwyklej edycji, czy wzorem Forzy bedzie 48 car packow po 2 auta ? Edytowane 27 Listopada 2013 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Nie wiem jak w Forzy ale tutaj to jest 25 (?) aut w specjalnych barwach 15th a... ale wszystkie te auta z zwykłych barwach są normalnie dostępne w grze dla każdego. Coś jak chrome line z GT5. Edytowane 27 Listopada 2013 przez Emet Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 No oprócz barw to delikatnie podkręcone i dostępne odrazu na starcie. W sumie najbardziej zależało mi na metalowym pudełku ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 20zł więcej za Cebule na dwoch przezyje Myslalem, ze zrobili manews klasyczny dla Forzy, gdzie na dzień dobry sporo fajnych aut dostępne jest tylko w preorderowych paczkach, albo do wersji VIP i normalni użytkownicy musza se dokupic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pawel_k Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) ale całe piękno GT to zacząć od jakiegoś bieda-auta, i zdobywać kasę na pierwszy tuning i tak poznawać grę, a nie dostać na starcie kupę kasy i samochodów i stracić parę godzin niepowtarzalnej zabawy... Edytowane 27 Listopada 2013 przez pawel_k 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Też prawda, zawsze zaczynałem GT od zrobienia 2-3 licencji, potem kupno jakiegoś szrotowego Civica czy coś w tym stylu i ogień Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 ale całe piękno GT to zacząć od jakiegoś bieda-auta, i zdobywać kasę na pierwszy tuning i tak poznawać grę, a nie dostać na starcie kupę kasy i samochodów i stracić parę godzin niepowtarzalnej zabawy... Dokładnie. Ja sobie trochę zepsułem zabawę w GT5, bo niepotrzebnie dużo kasy ładowałem w samochody na początku. Przez to zbyt łatwo wygrywałem wyścigi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 już nie mogę się doczekac 6teczki, 4 i 5 ominąłęm i mam ochote na własnie kariere od zera do superfury. Rozumiem ze beda fury uzywane w tym gt? bedzie3 brakowalo jakis tras z 3ki, czy beda wszystkie? jak ostatecznie wyglada sprawa ze standardami? bedą licencje? i najwazniejsze, co ostatecznie ze zniszczeniami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Uzywane beda Trasy:http://www.gran-turismo.com/pl/products/gt6/tracks/ Standardów będzie nie wiadomo ile, mają być "lepsze" niż w piatce cokolwiek to oznacza Licencje oczywiście będa, tego nie może zabraknąć. Zniszczenia pewnie takie same jak w 5, czyli wybrane X aut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 dzięki, zenada straszna z tymi zniszczeniami, mam nadzieje ze maja swiadomosc ze to ostatnia czesc w ktorej moga sobie pozwolic na samochody z poprzedniej generacji bez zniszczen. No ale gt. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Because Gran Turismo Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A będzie tor Spa ? Wydawało mi się, że widziałem go na trailerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Będzie, lista w linku na górze strony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Karas 433 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Dobra reklama, przedstawione sceny nie pochodzą z gry :potter: Krótki preview pełnej wersji by Famitsu http://www.gtplanet.net/famitsus-hands-on-gran-turismo-6-preview-describes-early-single-player-gameplay-experience/ Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Mi się superwozy z 15th przytacza głównie do multi, bo singla zawsze zaczynam od 0, nie ma większej frajdy jak pakowanie w jakiegoś "malucha" typu Civic czy Golf i robienie z niego 500-konnej rakiety. Tę edycję kupuje ze względu na sentyment i własną kolekcję, bo GT5, też kupilem w edycji rozszerzonej na premierę. Preorder w empiku z kurierem za 245zł kupiony (miałem jeszcze punkty payback więc wyszło 198 z wysylka. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Jakie pkt z Payback? Moze to moment by wykorzystac swoje tylko nie wiem co za akcja Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 28 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Za każdy 1000pkt masz 10zł upustu na koncie empiku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi