October 25, 201114 yr wybieramy po jednej okładce, od samego początku ery PS3, jak rownież tytułów, które zbliżają się wielkimi krokami i mają już potwierdzone oficjalne okladki. ja na spontana, bez większego zastanawiania się wybieram: * najbrzydsza (tu wybór był prosty): half-life orange box * najładniejsza (tu było trudno, bo mam kilka typów, ale...): assassin's creed brotherhood
October 25, 201114 yr oryginalne czy epickie customy ? Moja kolekcja gier jest w 90% custom, tak ze ciezko wybrac najlepsze http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=442713
October 25, 201114 yr Jak dasz requesta + linki do artworkow to ktos moze zrobi. Wiekszosc tych okladek byla robiona na zyczenie (zobacz tez ostatnie pare stron, ostatnio rzadko update'uja pierwszy post)
October 25, 201114 yr jesli ten temat ma miec sens to proponuje wrzucac ftoki okladek ktore wybieramy na najladniejsza i najbrzydsza, bo nie kazdy musi wiedziec jak dana okladka wyglada a przeciez nie bedzie biegał i szukał jej druga sprawa to jakies uzasadnienei też by bylo miłe
October 25, 201114 yr Najładniejsza ;] a tak na serio Komentarz będzie chyba zbędny? Wartość artystyczna mówi sama za siebie. Absolutnie najbrzydsza - obleśna, pomarszczona gęba Snejka kompletnie mnie nie przekonuje. Edited October 25, 201114 yr by Flash.
October 25, 201114 yr + IMO faworyt Głównie przez bliską relację okładki z tytułem gry. Widać bowiem na niej martwą (Dead) lewą (Left) rekę z czterema (4) palcami. Najbrzydsza może nie, ale bardzo słaba jest ta
October 25, 201114 yr Mam kilku faworytów: Okładka Crysis 2 do dziś robi na mnie wrażenie. Najgorzej wśród gier, które posiadam wypada:
October 25, 201114 yr Najładniejsza pod każdym względem (artystycznym, estetycznym, "klimatycznym" itp) okładka to jak dla mnie : Na drugim miejscu Gacek z Kociakiem (i tu również z podobnych względów): A honorowe trzecie miejsce zajmuje (bije z niej ta "wolność" i frajda z rozgrywki): A najgorszą (pomijając wszystkie okładki Platinum oraz gier, które mnie w ogóle nie interesują) jest jak dla mnie (zauważyliście, że na tej okładce nawet portale nie "działają"): IMO jedna z najlepszych gier, a okładka najbrzydsza z możliwych (mieli tyle możliwości,np. ta z GameInformera albo ta z soundtracka, a wybrali najgorszą). Czemu takiego arta nie rzucili na okładkę (już byłaby to dla mniej najładniejsza okładka): Edited October 25, 201114 yr by MBeniek
October 25, 201114 yr Dla mnie najlepsza jest okładka o której wspomniał MBeniek czyli Heavy Rain. @ Nemesis Jeżeli mowa o Dead Island to tylko ta z jedynym słusznym logo.
October 25, 201114 yr Komentarz będzie chyba zbędny? Wartość artystyczna mówi sama za siebie. Jak wyżej Najbrzydsza - nie mam faworytów, ale z tego co wklejacie to orange box
October 26, 201114 yr Dziękuje dobranoc Edit: Ona jest tak zaj.ebista, że sam już nie wiem. Motam się! Edited October 26, 201114 yr by Wiolku
October 26, 201114 yr Dla mnie jest nieciekawa, a sam Wiolek nie określił czy mu się podoba, dlatego zapytałem ;] Żeby nie było offtopu, to dam jeszcze jedną, która mi się spodobała.
October 26, 201114 yr Najbrzydsza może nie, ale bardzo słaba jest ta Przecież to nie jest oficjalna okładka MP3. Jeszcze jej nie pokazali.
November 1, 201114 yr Moi Faworyci Co do okładek brzydkich - Wydaje mi sie że epoka takowych to bardziej lata 90, dzisiaj prędzej trafi sie jakaś mało interesująca, albo nudna. Generalnie rzecz biorąc najbardziej syfne to dla mnie te, z wszelakiego rodzaju wydań "platynowych" (PS3 i ta żółć o jezu ...) Przykład: Powinni zostawić premierowe okładki i najwyżej do folii dokleić jakieś "Super Duper Premium".
November 7, 201114 yr Swoją drogą, jest jakieś logiczne wytłumaczenie tego ? Kur.wa, nawet za PSXa platyny wyglądały w miarę normalnie, w przypadku PS2 już zaczęli kombinować ze zmniejszaniem okładki, a teraz to już całkowita porażka. Gorsza sprawa, że czasami nawet premierowe wydanie jest zyebane przez jakieś paski, loga itd (obsługa Move, język polski, itd itp). Jedne z ładniejszych okładek z ery PS2 : Jeśli o gorsze chodzi, to niestety, God of War 1 i 2 wypadają nieadekwatnie do jakości i mocy gry, choć tragedii nie ma. Edited November 7, 201114 yr by kotlet_schabowy