blantman 5 780 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Takie pytanko : Ktoś kupuje Planet Coaster w tym tygodniu . Zastanawiam się ... wiem mam w co grać ale jak przejdę dishonored lub tyranny chętnie kupie. Zapowiada się na jedyny szpil jeszcze wart ogrania w tym roku. Chciałbym poczytać recenzje kogoś z forum Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 14 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2016 Już jutro (15.11) Eve online będzie free to play, oczywiście gracze płacący będą jak zwykle mocno do przodu, ale f2p może przyciągnąć nowych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 17 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2016 Pudełkowy Homeworld Remastered za 15zł - http://wirtus.pl/gry-pc/homeworld-remastered-collection-pc/ Aktywacja na Steam. Zawiera także kody na OSTy z obu części. Przy okazji, do jednego ze starych humble bundle z grami SNK dodano kody Steam do The Last Blade oraz Shock Troopers 2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Strasznie tanio ten Homeworld, warto łyknąć. Pamiętam, że cyfrę chyba za 30 zł brałem, a i tak w promocji to było. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Kurde kiedy w końcu zdecydowałem sie na powròt do Pc ceny poszly ostro w gòre. Na samym procesorze już 55 zł ;(. Ja uważacie ? moze lepiej poczekać do stycznia i ceny się uspokoją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Bardzo możliwe, że ktoś o tym wspominał, 6 grudnia wychodzi Shadow Tactics. Take komandosy w Japonii. Czekam na pierwsze opinie, bo wygląda to baaaardzo interesująco. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 Jako wielki fan commandowsów (chyba ze 3 razy każdą część 2d przeszedłem) jestem zainteresowany. To i planet coaster to najciekawsze premiery końcówki roku. Dobrze że na pc wychodzą jeszcze oryginalne gry. Teraz właśnie po przejściu tyranny i dishonored mam w planie planet coaster na steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 ST będzie miało bardzo fajne wydanie pudełkowe. Szczególnie, że kosztuje niewiele ponad 100zł. Kusi mnie to bardzo ale po przygodach z moim ostatnim pudełkiem jakie zamówiłem chyba wezme cyfre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 18 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2016 (edytowane) Pudełko z kodem na steam? Bo napisali, że płyta z grą. Wygląda bardzo ciekawie. Commandos to była dobra seria. Edytowane 18 Listopada 2016 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 627 Opublikowano 19 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 Danganronpa Ultra Despair Girls trafi na PC - http://store.steampowered.com/app/555950/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 (edytowane) Trafiłem na trailer tego moda (New Vegas) przypadkiem i kompletnie mną pozamiatał do tego stopnia, że wyczekuje premiery. Na razie daty nie ujawnili a sam projekt robiony jest ponad rok. Edytowane 21 Listopada 2016 przez Dr.Czekolada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Pudełko z kodem na steam? Bo napisali, że płyta z grą. Wygląda bardzo ciekawie. Commandos to była dobra seria.Napisalem maila z tym pytaniem do sklepu gram.pl bo demo mnie przekonalo. Dam znac jak odpowiedza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Bankowo steam chyba tylko Wiedźmin i GTA V były wyjątkami. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Testowałem ostatnio kilka gier na rozdziałce 2715x1527 na monitorze 1080p i muszę przyznać, że jestem miło zaskoczony. Zastanawia mnie tylko czy miałem tą możliwość już wcześniej bo kompletnie nie kojarze takiej opcji w menusach, ale internety twierdza ze ta funkcja (DSR) jest juz dostepna od paru lat. Musze potestowac jeszcze jak to wplywa na wydajnosc bo w starszych i mniej wymagajacych produkcjach (testowalem Black Mese, Unravel i Mass Effect 1) nie odbija sie to wcale na fps i jest S Z T Y W N I U T K I E 60. Bardzo fajna sprawa bo często wracam do starszych tytułów ktore wlasnie jeszcze bardziej wypiękniały Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ale po co taka rozdzielczość, jeśli i tak wyświetli się 1080p? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Testowałem ostatnio kilka gier na rozdziałce 2715x1527 na monitorze 1080p i muszę przyznać, że jestem miło zaskoczony. Zastanawia mnie tylko czy miałem tą możliwość już wcześniej bo kompletnie nie kojarze takiej opcji w menusach, ale internety twierdza ze ta funkcja (DSR) jest juz dostepna od paru lat. Musze potestowac jeszcze jak to wplywa na wydajnosc bo w starszych i mniej wymagajacych produkcjach (testowalem Black Mese, Unravel i Mass Effect 1) nie odbija sie to wcale na fps i jest S Z T Y W N I U T K I E 60. Bardzo fajna sprawa bo często wracam do starszych tytułów ktore wlasnie jeszcze bardziej wypiękniałyDSR zostało wprowadzone razem z kartami Maxwell. Wpływ na wydajność jest i to spory, ale tyczy się to przede wszystkim bardziej wymagających gier. Starsze powinny ładnie hulać. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ale po co taka rozdzielczość, jeśli i tak wyświetli się 1080p? Nie wczytywałem się za bardzo, więc nie chce tu gadać jakichs technicznych bzdur ale efekt jest taki, że gry wyglądają po prostu lepiej (mniej ząbków, ostrzejszy obraz) Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Ale po co taka rozdzielczość, jeśli i tak wyświetli się 1080p? Nie wczytywałem się za bardzo, więc nie chce tu gadać jakichs technicznych bzdur ale efekt jest taki, że gry wyglądają po prostu lepiej (mniej ząbków, ostrzejszy obraz) Nie lepiej po prostu włączyć odpowiedni antyaliasing, który ogólnie mówiąc polega na renderowaniu obrazu w wyższej rozdzielczości niż docelowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Supersampling jak najbardziej ma sens i gierki wyglądają dużo lepiej. Teddy, to jakieś ustawienie w GeForce Experience czy coś w ten deseń? Ogrywam teraz Mass Effect 2 więc czemu nie miałoby jeszcze lepiej wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 kes, nie rozumiem, przeciez mam aa juz ustawione na full. Ta rozdzialka jest dodatkowo. Raven, nic nie przestawiałem, teraz jakoś w piątek to zauważyłem po zaktualizowaniu sterów. Wiem tylko, że nie wszędzie można to ustawić np. w takich Darksiders nie dziala. Zobacz w displayu windowsowym czy masz ją jako jedną z opcji Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Pudełko z kodem na steam? Bo napisali, że płyta z grą. Wygląda bardzo ciekawie. Commandos to była dobra seria. Napisalem maila z tym pytaniem do sklepu gram.pl bo demo mnie przekonalo. Dam znac jak odpowiedza Dostałem odpowiedź. Ta pudełkowa edycja nie zawiera kodu Steam, jest DRM free Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 Uuu. Bieda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Co ty dajesz ? Z jednej strony zainstaluję sobie na ilu kompach chcę, z drugiej chu.jnia z taką limitką jeśli się okaże, że nie będą wypuszczać patchy/update'ów poza drm'ami typu steam/gog. Brzmi niby banalnie ale np takie wydania z indieBoxa drm free można było zapomnieć o jakichkolwiek updatach, no ale z drugiej strony to nie są "oficjalne" wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 (edytowane) Ja generalnie mam w dupie pudełka, płyty i instalowanie na kilku kompach (akurat steam w tym nie przeszkadza). Odpalam steam i mam wszystko w jednym miejscu. Edytowane 25 Listopada 2016 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Ja generalnie mam w dupie pudełka, płyty i instalowanie na kilku kompach (akurat steam w tym nie przeszkadza). Odpalam steam i mam wszystko w jednym miejscu. tak samo. ostatnio pudelkowa gra bylo wings of liberty od tego czasu tylko digitale Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi