Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najlepsze gry i aplikacje na Androida

Featured Replies

Opublikowano

Potwierdzone. :D

Gdzie są wszystkie znajdźki w 3 levelu 1 epizodzie?

Edytowane przez 2razyjot

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 340,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No i mam w pelni dzialajaca CRACKOWANA wersje za darmola a Wy dalej placcie, zeby to powstawaly nowe wersje roznych programow, ktore moglbym znowu posciagac za darmola, ehhehehehehehehe

• raven_raven
    raven_raven

Przepraszam bardzo Kyo, za co minus? Nie myliłem się, każda przeze mnie wymieniona przeglądarka posiada taką funkcję. Nie wiem jak tego szukałeś, mate.   Google Chrome, opcja "wersja komputerowa"

• SonicYouth
    SonicYouth

Moje typy.   Gry RPG: Song of Hero – muzyczne połączenia RPG-a i karcianki dla amatorów Guitar Hero Walczymy z potworami na bity. OmniDig – coś jak Minecraft, wydobywamy surowce, budujemy narzęd

Opublikowano

Szukaj dobrze, czasami wystaje tylko jakiś mały kawałek znajdźki. Niektóre są całkiem dobrze poukrywane, np gdzieś w oddali jakby na tle.

Opublikowano

Pokemon shuffle na andku juz dostepne

Opublikowano

Moze ale gierka sie nadaje na tel akurat:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ani to promocje, ani nowości, ale ostatnio jak głupi zagrywam się w:

Broken Sword - szczególnym fanem serii nigdy nie byłem, są dziesiątki lepszych przygodówek, ale odnowiona i porządnie dostosowana do ekranu dotykowego wersja pierwszego BS okazała się całkiem przyjemna. 

Leo's Fortune - dopracowany platformer z fajowym bohaterem (włochata, wąsata kulka gadająca z ruskim akcentem szukająca ukradzionego złota). Na szybkie partyjki idealny.

pic related:

Leos-Fortune-Download.jpg

Opublikowano

Promo na GTA na Andka: GTA III, Vice City oraz Chinatown Wars po 3$ za szt.

Do tego Max Payne za 2$.

Opublikowano

Ja zagrywam od kilkunastu dni  w Farm Heroes Saga, jakie to miodne i idealne na telefon. Ileż godzin mi w pracy zajęło przechodzenie kolejnych etapów-ogrodów, a końca plansz nie widać - długie to .  Rysik też robi swoje. Od dłuższego czau jest za free.Na chwilę obecną dla mnie najlepsza apka na telefon i co najważniejsze nie robi takiego misz-maszu, jak różnego rodzaju jewelsy, gdzie kryształki swoją pstrokatością potrafią rozmazać widzenie po dłuższej sesji, 

Edytowane przez MAJOCHEY_PL

Opublikowano

Odinstaluj to jak najszybciej. Moja matka gra w Farm Heroes Saga od kilku miesięcy BEZ PRZERWY. Na tablecie i telefonie ma nawet oddzielne konta. Masakra jakaś normalnie. A jak słyszę popiskiwanie marcheweczek, to mnie krew zalewa @_@

Ze swojej strony mogę polecić grę Farms & Castles, bodajże od Square Enix. Taka akuratnia na posiedzenie na kibelku (łączymy mniejsze rzeczy w większe i zapełniamy powoli planszę).

Opublikowano

Ja polecam DrAsTiC - emu DSa i np Ace Attorney albo Ghost Trick nie wydane na Androida. Jest też np Chrono Trigger ale to jest też na Andka (przy czym wersja z DSa uznawana jest za najlepszą ever). Zarąbisty emulator :-)

Opublikowano

Door Kickers widzę, że już na andka jest. Na PC zagrywałem się tym godzinami. TAktyczna strzelanka z widokiem z góry. Kierujemy oddziałem SWAT planując wcześniej kroki każdego ludka.

Opublikowano

Ustawka - karcianek na Androida jest już całe multum, ale tych odchodzących od sztampowego fantasy niewiele. Ustawka zaś jest jednym z wyjątków. To bardzo polska karcianka taktyczna w iście swojskich klimatach, podana w sosie satyryczno-autoironicznym. Wszystko jest tu specyficznie przerysowane, oparte na miejskich legendach, stereotypach i internetowych memach, prosto z ostatniej dekady. Tak więc na kartach do walki spotkamy nie tylko rasowych dresów-kiboli, ale całą gamę postaci począwszy od najsłabszych typu Bolek czy Frajer, średnich Cyganów, po lepsze Seby i Janusze, na Szajbusach czy Bramkarzach kończąc. Do tego dohodzą karty taktyczne - laski (których męskie karty nie biją, z wyjątkami typu Janusz może atakować Grażynę), oraz przedmioty (od broni i wzmacniaczy, po karty pułapki - typu "klocek").

Teraz najważniejsze, mechanika - dość przystępna, to najważniejsze. Można opanować w 2 minuty. Karty mają atak, obronę i umiejętność specjalną. Na polu walki jest strona gracza i przeciwnika, podzielona na dwie linie każda. Jeśli nasza karta spędzi turę na 1 lub 2 linii przeciwnika traci on za każdą kartę 1 lub 2 punkty morali. Jak spadną do zera komuś, to przegrywa. Morale możemy odejmować przeciwnikowi za zabijanie jego kart. A karty wystawiamy mając do dyspozycji rosnące co ture punkty ruchu. Tak mniej więcej wygląda gra, prosta, taktyczna i ciekawa.

Oprawa zaskakuje - przede wszystkim dźwiękowa. Otóż postacie mają digitalizowane głosy, podkładane chyba przez programistów i ich kolegów :) W każdym bądź razie przypomina to czasy hitów na Amigę, z kultowym "Franko" na czele. Oprawa graficzna jest ok, szału nie ma, ale rysowane ręcznie postacie dodają wszystkiemu swojskiego smaczku. Narysowane są porządnie - żadna tam amatorka. Gra ma kilka jeszcze niuansów, których pozwolę wam odkryć samemu. Bo oczywiście mogę polecić grę każdemu, komu znudziły się kolejne potyczki elfy vs. orki w świecie androidowych karcianek ;)

Opublikowano

Na starym telefonie miałem taptalk pro. Zmieniłem na nowy, chcę ściągnąć, ale widzę, że w sklepie już nie ma. Ściągnąłem zwykłą wersję, która najzwyczajniej w świecie jest niefunkcjonalna i nieintuicyjna. Są jakieś inne, dobre programy, do przeglądania forum, tak jak stary, dobry taptalk?

Opublikowano

Też nie mogłem się przestawić. Po jakimś czasie przywykniesz i będzie ok. Lepszej alternatywy nie ma.

Opublikowano

Jaką gierkę do pogrania we 2 osoby (na dwa telefony) polecicie? Może być od zręcznościówek, przez racery, strategiczne do logicznych.

Póki co grałem tylko w statki po bluetooth xd

Marzyłby się jakiś pseudo Red Alert - każdy buduje swoją bazę, a potem skirmish. Może być bluetooth / wifi, whatever.

Opublikowano

ja grałem  z kumplami kiedys w biurze w wormsy

Opublikowano

Hearthstone.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedyś pytałem, ale z nów wypadło mi z głowy   :dunno:

Jak przenieść nowo otwierane okienka w przeglądarce G.Chrome do rogu przeglądarki, tak jak bylo kiedyś ???

Teraz otwiera mi jako nowe aplikacje w telefonie wrrr..

ZNALAZŁEM :)

Edytowane przez MEVEK

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jaką gierkę do pogrania we 2 osoby (na dwa telefony) polecicie? Może być od zręcznościówek, przez racery, strategiczne do logicznych.

Póki co grałem tylko w statki po bluetooth xd

Marzyłby się jakiś pseudo Red Alert - każdy buduje swoją bazę, a potem skirmish. Może być bluetooth / wifi, whatever.

Jak masz jeszcze tablet, to Monopoly i Scrabble.

• 3 tygodnie później...