Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Powiedzmy, że Okami to przygodówka z elementami platformowymi i slashera. Elementy RPG wychwyciłbym od razu bo po prostu nie trawię tego gatunku.

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 54,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Panowie, odświeżam trupa żeby jeszcze więcej osób spróbowało zagrać w tą wspaniałą grę.   Nie należę do hardcorowych graczy, więc jak czytałem, że Okami to tytuł na około 30 godzin to się lekko przer

• No rzeczywiście, gracze oczekują od kolejnego remaster 11 letniej gry 60 klatek, co za zj.eby XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD       Weź ty się raz a porządnie wreszcie (pipi)nij w łeb zamias

• Normalnie nie pisze w tematach po skończeniu danej gry, ale tutaj muszę. Co za kurła wspaniała gierka. Poza zbyt częstymi cutscenkami, które momentami juz potrafiły mnie wkurzać przez ciągle odbierani

Opublikowano

A Zelda to czym jest jak nie aRPG? ;d

Action-adventure. Podobnie zreszta, jak Metroid.

Action RPG, to np. Crisis Core

Opublikowano
Fajnie by było, gdyby ten port oferował grafikę na poziomie screenów z linku poniżej:

No właśnie, pomarzyć. Będzie to na bank 720p w 30 klatkach jak reszta. Muszę przyznać, że prezentuje się to obłędnie, gdyby jeszcze pozmieniać tekstury na wyższe (nie wiem czy Dolphin to oferuje, od lat nic nie emulowałem).

@RoL

Polemizowałbym. ;)

Opublikowano

Ogólnie odgrzewanie kotletów w pseudo HD doprowadza mnie do białej gorączki, bo gram już na tyle długo, że znam każdy odgrzewany tytuł. A największy klaps za to należy się właśnie Capcom.

Jednak ze względu na wektorowy wręcz styl grafiki w tym tytule wygląda na to, że tym razem się udało :)

Jak zejdzie trochę z ceny to chętnie przejdę jeszcze raz (mam zaliczone na Wii).

Opublikowano

A ja mam odwrotnie, zawsze się cieszę jak zapowiedzą coś fajnego w HD. Devile, Gody, Metale, Hitmany, IcoShadowy czy Silenty to świetne gry które z przyjemnością przechodzi się raz jeszcze. Można spokojnie odpalić takiego HD starocia na wielkim TV i nie ma odruchu wymiotnego. I nie zapominajmy o młodszych graczach dla których to świetna okazja do nadrobienia zaległości. Klapsa dałbym Konami za spapraną kolekcję z Silentami i Rockstarowi za brak GTA kolekcji.

Opublikowano

Fajnie by było, gdyby ten port oferował grafikę na poziomie screenów z linku poniżej:

http://deadendthrills.com/?cat=172

Marzenia dobra rzecz ^_^

Gdybym nie wiedział, że to gra pomyślałbym, ze koleś ma świetne wyczucie artystyczne - co właściwie oznacza, że Okami to bardziej dzieło sztuki niż gra, jednak gra się w to nader przyjemnie, więc jest to artystyczna gra ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kamiki Village wygląda fenomenalnie.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Same screeny dają kopa w szczenę a co dopiero gameplay zrobi z człowiekiem.

Opublikowano

Wszystko super, ale czy wiadomo coś więcej na temat premiery? Czy jedyny pewnik to fall 2012? Liczę że gra w ładnym pudełeczku dołączy do SotC i Ico ;)

Opublikowano

Wszystko super, ale czy wiadomo coś więcej na temat premiery? Czy jedyny pewnik to fall 2012? Liczę że gra w ładnym pudełeczku dołączy do SotC i Ico ;)

Jeśli nie przeszkadza Tobie wersja Japońska to i w pudełeczku sobie postawisz.

Opublikowano

Pudełko JP nie ;) ale czy będzie eng do wyboru ? jeżeli tak to chętnie kupię ;)

Opublikowano

Pudełko JP nie ;) ale czy będzie eng do wyboru ? jeżeli tak to chętnie kupię ;)

No oczywiście że będzie tylko jako DLC za 20$ :) .

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Widać, że gry z oryginalną fabułą i stylistyką mają się dobrze. Szkoda, że studia, które je stworzyły już nie.

Opublikowano

Gdyby Capcom dobrze zarobił to sami zrobiliby prawdziwą kontynuację, a tak wybrali tylko bezpieczny wariant z DS'em.

• 1 miesiąc temu...