Opublikowano 24 lutego 20178 l A drwiliście jak głosiłem ze źródeł niezależnych że szykuje się nam GOTD
Opublikowano 24 lutego 20178 l A drwiliście jak głosiłem ze źródeł niezależnych że szykuje się nam GOTD Ze mnie też drwili, gdy głosiłem ze swojej intuicji, że szykuje się GOTD :).
Opublikowano 24 lutego 20178 l IMO Zelda nie dogoni fabularnie Okami, ale w każdym innym aspekcie na pewno będzie o wiele lepsza. BOTW powinno się porównywać do gier typu W3, w kwestii całokształtu świata, mechaniki i gameplayu za bardzo odbiega już od poprzednich części.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Boże, rayos, jeśli nie baitujesz to było napisać w tym temacie, że nie masz kasy. Niejeden nintendoz(pipi) (w tym ja) pożyczyłby ci.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Clarification on Giant Bomb talk regarding duengons: - They weren't actively searching for a dungeon, just naturally playing the game and taking on side-quests, finding towers, placing markers, collecting gear, and attempting shrines as they discovered them. At the 25 hour mark, he realized that he hadn't even played a real duengon at that point. Now he has completed one duengon, bit it took him over 25 hours before he played one. Edytowane 24 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 24 lutego 20178 l Miałem, już opłaciłem nawet, ale wynikła sytuacja i musiałem anulować dzieki za dobre słowa ale serio, to tylko gra, poczekam chwilę dłużej i kupię pod koniec marca
Opublikowano 24 lutego 20178 l Ja pier.dole jaki nagle hajp mi skoczył xD ale nie oglądam nic, tylko te screeny od ragusa i są cudowne. ależ wii u dostanie kose zaraz do paszczy.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Gram właśnie w Link Between Worlds I jeżeli ta Zelda będzie lepsza to chyba wyskoczą z butów Edytowane 24 lutego 20178 l przez hav7n
Opublikowano 24 lutego 20178 l Sterlinga jeszcze bym poczytał, jeżeli on będzie walił kunia, to brak już mi słów. Wszystkie opinie ociekają superlatywami, jedyne negatywy, które dało się wyłowić w tym morzu to: a) walka mogłaby być ciekawsza, no ale recenzent porównuję ją przy okazji do NiOha, a przy niohu wszystko wypada blafo b) sporo czasu trzeba spędzać w ekwipunku, bo szybko się zaśmieca c) niszczenie się broni nie każdemu pasuje, jestem w stanie to zrozumieć i w sumie tyle, reszta same ochy i achy. momentami aż dziwnie się to czyta, jak jakieś wzmianki z gloryfikujących recenzji na tyle okładki. Edytowane 24 lutego 20178 l przez ragus
Opublikowano 24 lutego 20178 l Miałem, już opłaciłem nawet, ale wynikła sytuacja i musiałem anulować dzieki za dobre słowa ale serio, to tylko gra, poczekam chwilę dłużej i kupię pod koniec marca Będziemy ci opowiadać ( ͡° ͜ʖ ͡°) Hajp niesamowity. Z jednej strony Skyward Sword też tak wychwalano, a ta gra nie stała się jedną z moich ulubionych Zeld, delikatnie mówiąc. Z drugiej dotychczasowe relacje wydają się układać w sensowną całość i tworzyć logiczny obraz gry, w którą bardzo, ale to bardzo chcę zagrać. Spoilerów starałem się unikać, niestety zacząłem czytać "zarys fabuły" na Wikipedii i chyba za dużo przeczytałem...
Opublikowano 24 lutego 20178 l O wielki Ganonie, co tu się wyprawia w tym wątku. Massive hype! Od początku wierzyłem w tę gierkę, a teraz się okazuje że GOTY, best Zelda ever i w ogóle cudo. Warto było wierzyć chińczykowi od Zeldy. @Rayos deklu, potrzebujesz wersję na Wii U? Mogę ci pożyczyć na miesiąc pod warunkiem że będziesz dbał jak o własne. Zamówiłem obie wersje, ale będę grał na Switchu i Wii U jest tylko do kolekcji. A jak masz już hajs to mogę ci sprzedać jedną sztukę po starej cenie, tzn. 189zł.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Wszystkie te wrazenia pisane sa na podstawie Switchowej wersji? Ktos ogrywal na wii u i pisal jak technicznie to działa?
Opublikowano 24 lutego 20178 l No przecież Nintendo nie zwaliłoby optymalizacji swojej najdroższej gry w historii. Nawet na martwym już WiiU. Zresztą, gra na to WiiU była początkowo projektowana.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Wszystkie te wrazenia pisane sa na podstawie Switchowej wersji? Ktos ogrywal na wii u i pisal jak technicznie to działa?Wszystkie redakcję, które mają przyjemność grać w zelde dostały ja w pudełku razem ze switchem. Nikt nie recenzuje wersji na wiiu.
Opublikowano 24 lutego 20178 l Mam się martwic? Nie chcę wróżyć z magicznej kuli, ale nie pamiętam, żeby jakakolwiek gra od Nintendo tego kalibru chodziła źle Gra podobno ostro dropuje w wersji dockowej także papaj tego. Spokojnie, to raczej wyjątek, niż reguła
Opublikowano 24 lutego 20178 l Projektowana na wiiU byla pewnie pierwsze 2 lata. Iles wczesniej musieli tego switcha juz przygotowywac pewnie i wiedziec ze beda 2 wersje. Chociaz kij wie
Opublikowano 24 lutego 20178 l Aonuma już kilka razy potwierdzał. Decyzja o wydaniu wersji na Switcha padła w zeszłym roku w lutym i pod koniec owego miesiąca ruszyły pracę nad wersją na Switcha. Wcześniej wszystko było projektowane tylko i wyłącznie pod Wii U. Tak więc wersja na Wii U projektowana była przez 4 lata i 1 rok dla Switcha. Nie ma też co porównywać pracy włożonej pod Wii U ponieważ silnik od fizyki zaczęto implementować 2 lata temu (dlatego była tak duża obsuwa), nie mówiąc już o całej reszcie. Myślę, że fantastycznie będzie ograć oby dwa wydania. Wii U oferuje interaktywną mapkę na Gamepadzie co (pewnie inwentarz także będzie można wybierać w locie jak w WW i TP), zaś Switch lepsze doznania audio-wizualne (oraz tryb handheldowy). Moim zdaniem warto zakupić oby dwie wersje Edytowane 24 lutego 20178 l przez chrno-x
Opublikowano 24 lutego 20178 l https://mobile.twitter.com/JeffGrubb/status/835153856270999552 Wioski https://youtu.be/Za1QfYbgyR0 Edytowane 24 lutego 20178 l przez Starh