Opublikowano 29 października 20222 l 1 godzinę temu, Rozi napisał: Najpotężniejszy to jest build alchemia + szermierka. I tak grę przechodziłem dwukrotnie. Za trzecim razem sprawdziłem magię i jest moc. Po prostu stoisz sobie w miejscu i spamujesz aard. Już sam ten atak przy odpowiedniej konfiguracji zadaje ogromne obrażenia o dużym zasięgu, a jest jeszcze 25% szansy na natychmiastową śmierć i po prostu wrogowie rozpadają się na lodowe bryły.
Opublikowano 14 listopada 20222 l Elegancko, przydałby się jeszcze trailer ukazujący next genowe zmiany. Ciemności za oknem, kakao w kubeczku, szlafrok czy tam kocyk i wiedźminek boży, auuuu
Opublikowano 14 listopada 20222 l Być może głupie pytanie, ale posiadacze płyt z W3 na Xbox One też otrzymają darmowy upgrade czy to tylko dla tych co mieli/mają cyfrową wersję?
Opublikowano 14 listopada 20222 l jakbyś do końca tłita doczytał, to byś widział że w przyszłym tygodniu ma być wszystko co cie interesuje
Opublikowano 14 listopada 20222 l Teraz, Master_Lukas napisał: Być może głupie pytanie, ale posiadacze płyt z W3 na Xbox One też otrzymają darmowy upgrade czy to tylko dla tych co mieli/mają cyfrową wersję? Płyty też otrzymają up
Opublikowano 14 listopada 20222 l 17 minut temu, Figuś napisał: jakbyś do końca tłita doczytał, to byś widział że w przyszłym tygodniu ma być wszystko co cie interesuje Jakbym chciał czekać do przyszłego tygodnia to bym tu nie zapytał. Dzięki @Szymek za konkretną odpowiedź.
Opublikowano 14 listopada 20222 l No zobaczymy co tam upichcili. Oglądałem różne Redowe streamy i obiecywali wtedy Ray Tracing, poprawę oświetlenia, lepsze tekstury, modele postaci i bardziej dopracowaną mimikę, przyspieszone czasy ładowania oraz inne zmiany QoL.
Opublikowano 14 listopada 20222 l to musi być jeden z najdłużej developowanych patchów upgrejdowych xd niektórzy w tym czasie to grę zdążyliby stworzyć.
Opublikowano 14 listopada 20222 l 14 minut temu, ASX napisał: na PC też będzie? Tak jest. Dlatego też nie będzie to zwykły update typu "wysokie detale z PC na konsolach".
Opublikowano 14 listopada 20222 l Jestem ciekaw czy zmienia coś w systemie walki,po tylu latach śmierdzi trochę archaizmem
Opublikowano 14 listopada 20222 l To ja jeszcze poproszę pełną obsługę haptyki i triggerów w DualSense. Marzy mi się 4K60fps, może być bez RT.
Opublikowano 14 listopada 20222 l Bardzo mnie cieszy ten news. Fajnie będzie znowu trochę posiedzieć w tym słowiańskim świecie w zimowe wieczory, pod kocykiem i z kakalkiem w kubeczku
Opublikowano 14 listopada 20222 l Co wy z tym kocem i kakałkiem nie lepiej w prawilnym giercowym fotelu z browarkiem? Btw, trzeci raz trzeba W3 kupić...
Opublikowano 14 listopada 20222 l Co chwilę jest za 40 zł na PSstore, jak wyjdzie patch to pewnie znowu przecenią.
Opublikowano 14 listopada 20222 l 52 minuty temu, Figaro napisał: to musi być jeden z najdłużej developowanych patchów upgrejdowych xd niektórzy w tym czasie to grę zdążyliby stworzyć. Tylko aby nie okazał się gównem.... Mam nadzieję, że zrobili to porządnie i zmyją z siebie trochę gówna pozostawionego przez CP.
Opublikowano 14 listopada 20222 l 10 minut temu, Crazy Horse napisał: Co wy z tym kocem i kakałkiem nie lepiej w prawilnym giercowym fotelu z browarkiem? Btw, trzeci raz trzeba W3 kupić... Nie wiem ziomki też z browarkami grają albo z drinkami, jak drink wjeżdża to dla mnie dupa z grania
Opublikowano 14 listopada 20222 l U mnie hajp się przeplata z obawą o jakość tego pacza. Robią to strasznie długo, nic do tej pory nie pokazali, będzie za darmo... czy może wyjść z tego coś dobrego? No oby tak
Opublikowano 14 listopada 20222 l Poczekajcie na te słynne bagna, jak będzie dobrze, to im się udał patch.