Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Rozi napisał:

Najpotężniejszy to jest build alchemia + szermierka.

I tak grę przechodziłem dwukrotnie. Za trzecim razem sprawdziłem magię i jest moc. Po prostu stoisz sobie w miejscu i spamujesz aard.  Już sam ten atak przy odpowiedniej konfiguracji zadaje ogromne obrażenia o dużym zasięgu, a jest jeszcze 25% szansy na natychmiastową śmierć i po prostu wrogowie rozpadają się na lodowe bryły. 

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Elegancko, przydałby się jeszcze trailer ukazujący next genowe zmiany.

Ciemności za oknem, kakao w kubeczku, szlafrok czy tam kocyk i wiedźminek boży, auuuu :wub:

Opublikowano

Być może głupie pytanie, ale posiadacze płyt z W3 na Xbox One też otrzymają darmowy upgrade czy to tylko dla tych co mieli/mają cyfrową wersję? 

Opublikowano

jakbyś do końca tłita doczytał, to byś widział że w przyszłym tygodniu ma być wszystko co cie interesuje

Opublikowano
Teraz, Master_Lukas napisał:

Być może głupie pytanie, ale posiadacze płyt z W3 na Xbox One też otrzymają darmowy upgrade czy to tylko dla tych co mieli/mają cyfrową wersję? 

Płyty też otrzymają up :)

Opublikowano
17 minut temu, Figuś napisał:

jakbyś do końca tłita doczytał, to byś widział że w przyszłym tygodniu ma być wszystko co cie interesuje

Jakbym chciał czekać do przyszłego tygodnia to bym tu nie zapytał. 

Dzięki @Szymek za konkretną odpowiedź. 

Opublikowano

No zobaczymy co tam upichcili. Oglądałem różne Redowe streamy i obiecywali wtedy Ray Tracing, poprawę oświetlenia, lepsze tekstury, modele postaci i bardziej dopracowaną mimikę, przyspieszone czasy ładowania oraz inne zmiany QoL.

Opublikowano

na PC też będzie? 

Opublikowano

to musi być jeden z najdłużej developowanych patchów upgrejdowych xd niektórzy w tym czasie to grę zdążyliby stworzyć.

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

na PC też będzie? 

Tak

Opublikowano
14 minut temu, ASX napisał:

na PC też będzie? 

Tak jest. Dlatego też nie będzie to zwykły update typu "wysokie detale z PC na konsolach".

FhiQM6qX0AAVEKW?format=jpg&name=medium

Opublikowano

zajebiście, będzie motywacja by zaliczyć grę czwarty raz :asax:

Opublikowano

Jestem ciekaw czy zmienia coś w systemie walki,po tylu latach śmierdzi trochę archaizmem

Opublikowano

To ja jeszcze poproszę pełną obsługę haptyki i triggerów w DualSense. Marzy mi się 4K60fps, może być bez RT.

Opublikowano

Zobaczymy liczę, że dadzą powód do ponownego przejścia :)

Opublikowano

Bardzo mnie cieszy ten news. Fajnie będzie znowu trochę posiedzieć w tym słowiańskim świecie w zimowe wieczory, pod kocykiem i z kakalkiem w kubeczku :wub:

Opublikowano

Co wy z tym kocem i kakałkiem :notbad: nie lepiej w prawilnym giercowym fotelu z browarkiem?

Btw, trzeci raz trzeba W3 kupić...

Opublikowano
52 minuty temu, Figaro napisał:

to musi być jeden z najdłużej developowanych patchów upgrejdowych xd niektórzy w tym czasie to grę zdążyliby stworzyć.

Tylko aby nie okazał się gównem....

Mam nadzieję, że zrobili to porządnie i zmyją z siebie trochę gówna pozostawionego przez CP.

Opublikowano
10 minut temu, Crazy Horse napisał:

Co wy z tym kocem i kakałkiem :notbad: nie lepiej w prawilnym giercowym fotelu z browarkiem?

Btw, trzeci raz trzeba W3 kupić...

Nie wiem ziomki też z browarkami grają albo z drinkami, jak drink wjeżdża to dla mnie dupa z grania :)

Opublikowano

U mnie hajp się przeplata z obawą o jakość tego pacza. 

Robią to strasznie długo, nic do tej pory nie pokazali, będzie za darmo... czy może wyjść z tego coś dobrego? No oby tak :)

Opublikowano

Poczekajcie na te słynne bagna, jak będzie dobrze, to im się udał patch.