Opublikowano 9 maja9 maj Odpaliłem niedawno sobie niedawno, choć nie mam tam już co robić. Co prawda mam jakiś bieda mod graficzny, ale nadal spoko to wygląda. Jak się w pochmurną pogodę wybrałem na bagna i nadszedł wieczór, to klimat był. A podczas deszczu to wygląda lepiej niż Crimson.
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. W dniu 8.04.2026 o 09:51, Figaro napisał(a):pamiętacie MUSIOŁA?Musiol za dwa dni:
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. To stream poświęcony dodatkowi Krew i Wino.Dodatek ma 10 lat.Niemniej jednak to może być tylko przykrywka, że nic nie mają i na koniec streama wrzucą DLC.Są pierwsze przecieki:
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):Niemniej jednak to może być tylko przykrywka, że nic nie mają i na koniec streama wrzucą DLC.to oczywiste
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nowe dlc i port na nintendo 2 będzie nie pytajcie skąd wiem (graczdari91)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 16 minut temu, Bzduras napisał(a):2027 Bardzo dobrze, w tym roku i tak od chuja gier, a przy okazji nie będą kanibalizować Dawnwalkera.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 1 minutę temu, Pix napisał(a):Coś czuję, że Witcher czwórka to się przesunie na 2028.Ktoś trzeźwo myślący obstawiał w ogóle inny scenariusz?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No myślę, że sporo jest takich optymistów. Opóźnią ile trzeba, bo raczej nie chcą powtórki z premiery Cyberpunka.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 47 minut temu, suteq napisał(a):Bardzo dobrze, w tym roku i tak od chuja gier, a przy okazji nie będą kanibalizować Dawnwalkera.Oni nie mają nic wspólnego z Dawnwalkerem, raczej średnio ich interesuje kanibalizacja nie swojej gierki.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 54 minuty temu, Pix napisał(a):Coś czuję, że Witcher czwórka to się przesunie na 2028.Przecież to nawet nie wyjdzie w 2028 roku. Kaman.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 4 minuty temu, Figaro napisał(a):Przecież to nawet nie wyjdzie w 2028 roku. Kaman.Już nie przesadzajmy. 2028 to najbardziej prawdopodobny termin na premierę. Pytanie tylko czy wyjdzie to jeszcze na stare złomy czy już tylko na nowe konsole.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 1 minutę temu, suteq napisał(a): Pytanie tylko czy wyjdzie to jeszcze na stare złomyPowtórka z cyberpunka?
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. W 2028 jeszcze mało kto będzie miał nextgeny. Ciężko uwierzyć, że jeśli celują z premierą na przełom generacji to pominą starą.Z drugiej strony pamiętamy jak to wyszło z cyberpunkiem
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Ludzie już nie pamiętają przesunięć W3 i Cyberpunka. Obecnie wewnątrz celują pewnie w 2028, ale z pewnością wyślizgną się na 2029.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dodatek ma tylko przyhajpować przed W4, więc ten 2026 to byłoby za wcześnie jednak. I w sumie dobrze, jest co robić w tym roku.
Opublikowano 56 minut temu56 min 24 minuty temu, Figaro napisał(a):Ludzie już nie pamiętają przesunięć W3 i Cyberpunka. Obecnie wewnątrz celują pewnie w 2028, ale z pewnością wyślizgną się na 2029.Kilka miesięcy temu pan prezes cd projekt powiedział, że do 2032 roku wyjdzie Witcher 4, Witcher 5 i Witcher 6. Jestem ciekawy, czy sam chociaż odrobinę w to wierzy ;d